Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Nemesis

jucer sam se s deckom u pol noci dogovorila za dopisivanje prek messengera pa tak bilo je fora,al kaj ces kad je skola ujutro drugi dan.. i nis,odem ja spavat u tri,al mislim,probudit cu se ja ljepo u jutro bez beda..naravno prije toga,napisah pol zadace..
tak,danas se jedva dignem i odem nekak do skole.
i super,tak mi se spavalo,nisam nis pisala...ma uzas. prvi sat,mislim tehnicki..da,odma sam se prepala sam se da se mojom kuhinjom prosirio monoksid..il sta vec..znaci da bi mogla umrijeti sam tak. posljedice djelovanja stetnih plinova su osjecaj slabosti,pospanost i tak dva dana dok ne crknes. bas tako sam se ja osjecala danas..potom sam dobila 2 iz zemljopisa za koji prvi put cujem i tonu zadaca iz engleskog. pa opet 3 iz biologije..kak sam jadna.
u cetvrtak imam nulti sat.. a skola ujutro..isuse pa nisu normalni !!! tj. ja nisam normalna,dobih 1 iz matise,pa sad moram na dopunsku.. for god sake,nisam jedina barem..
johnu je pocela skola.. a jebiga,sad cemo jos manje pricat... ma meni je najbolje po ljeti..onda smo slobodni,haha..
a nije meni zapravo tak lose...mislim da se izuzme skola i to..ma ocu rec,nije uvjek tak grozno,a meni je skola jedini problem.. zapravo,odredeni predmeti. recimo,tehnicki je ocaj,dok recimo povjest i nije tak losa. a matematika.. maj fejvorit ! dada..to je ironija...
nisam se mogla docekat da dodem doma,haha.. sad ljepo pisem postich,pijem nekaj,bahatim se bivsem od frendice..bas ljepo..budite i morate bit zavidni!! ma da.
p.s. imam puuno proba sa zborom ...


Post je objavljen 03.10.2005. u 15:40 sati.