Para(ne)normalan blog!

28.05.2009., četvrtak

NLO se sudario s meteoritom kako bi spasio Zemlju

Scientist Claims UFO Collided with Tunguska Meteorite to Save Earth

Ovo je jednostavno predobro da ne bude objavljeno! Odlično se nadovezuje na prethodni tekst. Prije nekoliko sati MINA (Makedonska izvještajna novinska agencija) objavila je ovu vijest. Ispada da nas ekstraterestrijali jako vole te su se žrtvovali za nas.

Image Hosted by ImageShack.us

Tunguska eksplozija (Foto: Leonid Kulik za Soviet Academy of Science, snimka je načinjena za vrijeme ekspedicije 1927. godine)

Ruski znanstvenik koji se specijalizirao za fenomen tzv. Tunguske eksplozije 1908. godine kada je nezamisliva eksplozija, kojoj uzrok još nije jasno dokazan, sa zemljom sravnila sve na području većem od 100 kvadratnih kilometara, tvrdi da se letjelica izvanzemaljskog porijekla namjerno zaletjela u svemirsko tijelo kako bi spriječila kataklizmu na Zemlji.

Dr. Juri Labvin, predsjednik fundacije Tunguskog fenomena, smatra da se netom prije udara gigantskog meteorita u Zemlju izvanzemaljska letjelica odlučila na potez kamikaze i namjerno se sudarila s golemim jurećim objektom kako bi spriječila kataklizmički udar. Uglavnom, njegova je teza da su se izvanzemaljci 30. lipnja 1908. godine žrtvovali za spas bića na Zemlji (ukoliko je u letjelici bilo posade). Rezultat sudara je Tunguski događaj, kada je eksplozija koja se dogodila vjerojatno iznad tla (budući da nikakav krater nikada nije pronađen, op. a.) sa zemljom sravnila 80 milijuna stabala na više od 100 kilometara kvadratnih. Procjenjuje se da je udar bio snage koja odgovara eksploziji nuklearne bombe od 15 megatona.

Svjetlo u Londonu, zvuk nekoliko puta obišao Zemlju

Očevici su tada pripovijedali o jarkoj svjetlosti koja je obasjala cije nebo te zastrašujuće jakom zračnom udaru koji je potom uslijedio. Srećom, područje na kojem se sve dogodilo bilo je toliko slabo naseljeno da nitko nije smrtno stradao. Svjetlost koja je obasjala nebo, prema nekim izvještajima, bila je vidljiva i u Londonu, a zvuk eksplozije nekoliko je puta obišao Zemlju.

Izvanzemaljski tragovi?

Većina znanstvenika slaže se s teorijom da je eksploziju uzrokovao meteorit koji je eksplodirao nekoliko kilometara iznad tla. No, Labvin smatra da se na komadićima kvarca nađenim na tom području nalaze crteži koji nikako ne mogu biti prirodnog ni ljudskog porijekla. Također kaže kako je na mjestu eksplozije pronađen silikat željeza za koji tvrdi kako ne može biti stvoren nigdje drugdje nego u svemiru.

Izvor: NovaTV



Izvor: Mina, orginalna objava
Scientist Claims UFO Collided with Tunguska Meteorite to Save Earth

Aliens downed Tunguska meteorite to protect our planet from devastation, stated Russian scientist Yuriy Lavbin about the 100 year old mystery surrounding the massive Siberian explosion. He showed 10 quartz crystals that he found at the place of the meteorite’s crash. Several of the crystals have holes in between, so they can be united in a chain.

- What could this chain serve for? Besides, some crystals have strange drawings on them. We don’t have any technologies that can print such kind of drawings on crystals. We also found ferrum silicate that can not be produced anywhere, except in space”, - the scientist stated.

The meteorite’s crash took place a long time ago, in the summer of 1908. An enormous volcanic ball rushed over the sky with terrifying wallop and thunder-like sound. All the citizens were frightened to death and scared to move out of their houses. A flight of a “flamy alien” ended up in an hour in the deserted taiga area. In a matter of seconds an explosive wave spread for 40 kilometers, devastating everything living around.

It was not until many years later that a Siberian scientist set up an expedition to the place of the meteorite’s crash. They searched carefully through the river banks and found unusual quartz boards. Mr. Lavbin states that such solid stones do not exist on our planet Earth. He told of an experiment that was done on the crystals: scientists tried to put some of the same drawing that were on the stones initially with a sophisticated laser machine.

How surprised they were to realize that the laser (that usually cuts metal objects into pieces) managed to put just some faint stripes, barely visible. The stones, have an entire system of different lines and circles on them. Scientists suppose that the stones used to be a part of the navigational system of a spaceship. All stones united form a map, which they could have used to cruise through the Universe.

In 1908, the UFO is thought to have hit the meteorite that weighed over 1 billion tones. If the meteorite fell down on Earth, all the people would have been dead, extinct. Scientists believe the aliens had interfered and put their lives on the line to make sure there isn't a direct impact with Earth.

A strange portrait of an extraterrestrial person on one of the stones proves this hypothesis - concluded Mr Lavbin.

Source: Mina


- 15:09 - Komentaraj (4) - Ispiši - Pogledaj zasebno

26.05.2009., utorak

Izvanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba!

Image Hosted by ImageShack.us



Napredne vrste iz svemira su kroz povijest nebrojeno puta usmjeravale život na Zemlji omogućavajući razvoj ljudske civilizacije, a sve te procese su pomno nadgledali.
Otok Pag i podvodni vulkani u Atlantiku smješteni nadomak obala američke savezne države Karoline mogu se dovesti u direktnu vezu, kaže Velikogoričanin Stjepan Zvonarić, jedan od naših najpoznatijih popularizatora ufologije, tvrdeći kako ih u čvrsti odnos veže Karolinski komet koji je prije 18.400 godina prohujao Zemljinom atmosferom, piše Slobodna Dalmacija.

Težina u prilično hrabroj teoriji dobrog poznavatelja misterija paškog trokuta ne leži samo u činjenici da su dijelovi kometa u obliku kiše željeznog oksida popadali po otočnom kamenju i za vijeke vjekova se s njim stopili već u razmišljanju kako je za Karolinsko lansiranje odgovorna superiorna vanzemaljska civilizacija.

- Kako bi prekinuli ledeno doba koje je na planetu Zemlji uzrokovalo zaustavljanje života, vanzemaljci su uputili Karolinski komet u Atlantik. Podvodni vulkani koje je komet stvorio i aktivirao pokrenuli su tsunamije, promijenili klimu, uzrokovali podizanje temperature i otapanje ledenjaka, što je omogućilo početak razvijanja života kakvog mi danas imamo.

Napredne vrste iz svemira su kroz povijest nebrojeno puta usmjeravale život na Zemlji omogućavajući razvoj ljudske civilizacije, a sve te procese su pomno nadgledali. Nismo sami, u svemiru postoje brojne iznimno napredne vrste koje nas redovito posjećuju. Štoviše, odgovorno tvrdim kako su genetskim inženjeringom i pametnim kloniranjima dovele do stvaranja ljudske vrste - kaže Zvonarić, iza kojega stoji 30 godina rada u zagrebačkom Geološkom institutu, 20-ak knjiga, priručnika i skripti, aktivno druženje s poznatim promotorima meteoritike, geologije i ufologije, te brojna otkrića priznata i u svijetu.

Svemirci su, kaže Zvonarić, pogodovali razvoju ljudske vrste kako bi stvorili radnike sposobne za proizvodnju metala i ruda potrebnih za njihov život i putovanja. Upravo zato NLO-i se često viđaju u područjima bogatim boksitom koji sadrži titanov oksid, rudaču što se kao i zlato teško može stvoriti u laboratorijskim uvjetima. Pag ima obilje boksita, no trokut na otoku, kaže ufolog, nije nastao spuštanjem NLO-a, već osvjetljavanjem kamenja jakim svjetlima letjelice.

Paški trokut

Zvonarić nas je ugostio u svom Meteorkrater Muzeju Atlantis u selu Kravarsko kod Zagreba u kojem nam je pokazao paško kamenje stopljeno s meteorskom željeznom masom, otkriće koje će opisati u novoj knjizi, ali i zaintrigrao verzijom priče o nestanku dinosaurusa.

- I za to su odgovorni vanzemaljci koji su na područje sjeverne polutke prije 65 milijuna godina istovremeno uputili jato od osam asteroida s ciljem uništavanja dinosaurusa što su mahnito gutali sve pred sobom. Njihovim nestajanjem omogućio se razvoj sisavaca, a time i čovjeka. Jedan od tih kratera postoji u Austriji, što sam dokazao, te za otkriće dobio potvrdu svjetskih krugova. Iako ove tvrdnje zvuče revolucionarno za većinu ljudi, uvijek se držim znanstvene misli, ali i vežem uz činjenicu da su sve ove pojave, kao i priče o bogovima koji su se spuštali s neba, opisani i u samoj Bibliji - kaže Zvonarić.

Velikogorički ufolog spominje i Torah, pet Mojsijevih knjiga koje nose šifriranu poruku o sudbinama svih ljudi na svijetu, koju je, kaže on, Vatikan zabranio. No odmah i napominje kako vatikanski krugovi brižno skrivaju jednu vanzemaljsku lubanju, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Uz paški trokut na ovom je području bila poznata i kultura Lepenskog vira, iz koje dolazi i moje otkriće, lubanja vodozemca koja nalikuje na čovječju nađena s lubanjama tamošnjih ljudi. To je još jedan dokaz svemirskog života koji se stopio s ljudskom civilizacijom - kaže Zvonarić, što u svom muzeju na dvije etaže čuva nebrojenu količinu djelića meteora i kamenja skupljanih na lokacijama na kojima je radio istraživanja.

Misteriozni i supermoćni 'element 115'

U tajnoj nevadskoj bazi Area 51 Amerikanci već desetljećima rade na konstruiranju letjelice nalik na NLO, koristeći pritom prije nekoliko godina pronađen kemijski element 115.

Riječ je o materijalu metalnog tipa svemirskog podrijetla i stopostotne iskoristivosti energije, kojim se postiže bezvremensko putovanje. Navodno je njegovih 233 grama dovoljno za 30 godina svemirskog putovanja. Amerikanci, opet navodno, imaju 245 kilograma tog elementa - kaže Zvonarić.

Sibirska eksplozija NLO-a

Velikogorički ufolog kaže i kako krater u sibirskoj tundri nije uzrokovao pad meteora, već eksplozija NLO-a 8,5 kilometara iznad tla. Dokaz je gomila pronađenog cezija 138, elementa koji se ne nalazi u meteorima.

Izvor: Jutarnji list


- 14:48 - Komentaraj (4) - Ispiši - Pogledaj zasebno

'Kriza i gripa izmišljotine su svjetske elite'

Zagreb, 26.05.2009., 07:06 | piše: Dinko Boić

'Ne radi se o invaziji na Hrvatsku uz pomoć vojske, već putem zakonodavstva', tvrdi poznati teoretičar zavjera David Icke koji je gostovao prošli tjedan u Zagrebu.



David Icke ponovo u Zagrebu
David Icke back in Zagreb, Croatia

Bivši nogometaš, glasnogovornik britanske stranke zelenih i novinar BBC-a već 20 godina putuje svijetom i upoznaje zainteresirane s globalnom urotom elita kojima je cilj stvoriti centraliziranu fašističku dominaciju.

Iako je u početku često bio ismijavan, veliki interes za njegovim knjigama ušutkao je kritičare. U Hrvatskoj je po drugi put, a umjesto planiranog jednog održao je dva 9-satna predavanja u prepunoj dvorani kina SC. Svjetsku financijsku krizu i svinjsku gripu naziva lažima kojima je cilj unijeti strah u stanovništvo koje tada pristaje na režim na koji u normalnim okolnostima ne bi pristalo. O EU i NATO savezu nema lijepo mišljenje. 'Svi političari slažu se da je to odlična ideja. No jeli netko istražio što se krije iza EU?' pita se Icke.

Icke se zalaže za gandijevsku nenasilnu nesuradnju sa sistemom. Glavni mehanizam pokoravanja svijeta je, kaže, financije. 'Globalne financije golema su kriminalna aktivnost. Koriste se kao glavni mehanizam porobljavanja 7 milijardi ljudi', tvrdi Icke.

Dao je i potporu studentima koji su u međuvremenu prekinuli blokadu fakulteta. 'Što to pobogu činimo? Mlade ljude u najboljim godinama, kada bi trebali uživati u životu, zakopavamo u kredite koje će otplaćivati do kraja svog života i služiti sistemu. Nečuvano! Stoga podržavam vaše studente.' Iako su neke Ickeove teorije zaista radikalne, sudeći prema interesu za njegova predavanja, ne sumnjamo da ćemo ga u Hrvatskoj vidjeti i po treći put.


Što vi mislite?


- 13:49 - Komentaraj (7) - Ispiši - Pogledaj zasebno

22.05.2009., petak

Zvjezdane staze protiv Solarnog stražara - istinske zvjezdane flote

Izvor: Star Trek vs Solar Warden – the real Starfleet | 20.05.2009. | piše: Dr. Michael Salla

Image Hosted by ImageShack.us


Danas kina širom Amerike premjerno prikazuju Zvjezdane staze-najnoviji u nizu filmova baziranih na slavnoj TV seriji autora Gene Rodenberryja o čovječanstvu u budućnosti kao civilizaciji svemirskih razmjera.
Novi film se vraća orginalnoj postavi TV serije. Prikazuje kako su bili unovačeni da se pridruže Zvjezdanoj floti i da idu hrabro gdje nitko nije prije. Jedan uvod prikazuje nabrijanog Jamesa Kirka, kojeg izaziva časnik flote da slijedi stope svoga preminulog oca i pridruži se floti. Zvjezdana flota je autorovo futurističko viđenje sudbine čovječanstva.
Zvjezdana flota, međutim možda nije samo plod Rodenberryjevog kreativnog uma. Brojni "zviždači" unutar vojnih i korporacijskih krugova ukazuju da Zvjezdana flota postoji unutar visoko buđetnog i super tajnog programa nazvanog Solarni čuvar- tajna antigravitacijska svemirska flota pod upravom Strateške komande SADa.

Dalje Dr. Salla konstatira, citiram:

In the hit television series, Starfleet is described as the "defense, research, diplomacy, and exploration force of the United Federation of Planets.” While Rodenberry’s famous television series is depicted as science fiction – elements of it appear to be based on fact. According to President Ronald Reagan's diaries: “Space truly is the last frontier and some of the developments there in astronomy etc. are like science fiction, except they are real. I learned that our shuttle capacity is such that we could orbit 300 people.” Was Reagan secretly briefed about the real Starfleet and how in 1985, it had the capacity to place 300 people in orbit?

A growing fleet of antigravity vehicles has been one of the most highly classified secrets in U.S. history. Based on classified antigravity research conducted in the 1950s, a fleet of antigravity vehicles were eventually built. Whistleblowers have come forward to describe various classified programs where antigravity principles were used in part or in whole. Part one of this series of articles described various antigravity vehicles such as the TR-3B, the Aurora, and B-2 bomber. Credible researchers and aviation experts were also cited who have confirmed the reality of antigravity technologies and their successful development.

Most importantly, a fleet of antigravity space vehicles has been allegedly created under the military code word “Solar Warden.” Part two of this investigatory series discusses various sources revealing the existence of Solar Warden and its most likely location within U.S. Strategic Command. Solar Warden, according to cited whistleblowers, has already established bases on the moon and mars, and is involved in interplanetary exploration.

Strategic Command currently contains the space commands of the three main U.S. military services. These are the Air Force Space Command, the Naval Space Command and the US Army Space Command. If Solar Warden is the correct code name for a secret antigravity space fleet, then according to a manual for military code names, Solar Warden designates a joint forces command project. As a joint forces command, Solar Warden draws upon the different U.S. military space commands but would be institutionally hidden in one of the space commands. USAF Space Command is the older (activated on 1 September 1982) and better known space organization within Strategic Command. The real Starfleet, however, is more likely institutionally hidden and controlled by the Naval Space Command which officially began operations October 1, 1983. Naval Space Command serves as the Alternate Space Control Center to the USAF Space Command and “also detects, tracks, identifies, and catalogs all man-made objects in space.” Naval Space Command therefore has the capacity to control the real Starfleet.

When British hacker Gary McKinnon first found his way into classified files of U.S. Space Command (later incorporated into Strategic Command on October 1, 2002), he discovered a number of naval terms such as "fleet-to-fleet transfers" concerning non-terrestrial officers. He said:

I found a list of officers' names … under the heading 'Non-Terrestrial Officers’. It doesn't mean little green men. What I think it means is not Earth-based. I found a list of 'fleet-to-fleet transfers', and a list of ship names. I looked them up. They weren't US Navy ships. What I saw made me believe they have some kind of spaceship, off-planet."

McKinnon’s conclusion of a U.S. Navy space fleet is supported by the comments of a serving U.S. naval officer who has revealed in private interviews that the U.S. Navy is in charge of policy when it comes to the use of advanced off-planet technologies. All this indicates that Solar Warden is institutionally hidden within US Naval Space Command.

While Star Trek the movie will be a hit for those wishing to exercise their imaginative capacities, Solar Warden is an elusive fact for those using their investigative abilities. By all accounts, Solar Warden is the real Starfleet though Star Trek will help get you there.


Što VI mislite?
- 08:09 - Komentaraj (7) - Ispiši - Pogledaj zasebno

17.05.2009., nedjelja

NLO se srušio u Kazahsanu!


Para(ne)normalni pozdrav!
MEDIJI Kazahstana, Rusije i Ukrajine intenzivno prenose vijest o padu tri neidentificirana leteća objekta pokraj sela Razdolne u zapadnom dijelu Kazahstana.

Incident, kojem je svjedočio i jedan od seljana, Vladimir Bijčkov, dogodio se jučer u ranim jutarnjim satima, odnosno oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu. Bijčkov je radio u polju kad je na nebu primijetio tri objekta koji padaju s neba i ostavljaju crvene i zelene tragove, prenosi agencija Interfax.

Seljak je uzbunio ostale mještane te su se oni dali u potragu za nepoznatim objektima po poljima. Ono što su pronašli bile su savršeno oblikovane sfere srebrnkaste boje, no kad su ih htjeli dotaknuti shvatili su kako prevruće za dodir. Svaka od njih imala je na sebi po jednu rupu, a seljani su pijukom pokušali odlomiti komad sfera, no osim iskri, nisu nisu ih uspjeli ni ogrebati.

Ubrzo se na mjestu događaja pojavila policija, vatrogasci i Hitna služba, a pokrenuta je i službena istraga oko čitavog događaja. Priču je dosad objavilo pedesetak medija.

Ako se prisjetimo kako su Kazahstanci, na razini vlade, nedavno pokrenuli projekt izgradnje NLO baze i izvanzemaljskog veleposlanstva, ne možemo se ne zapitati imaju li misteriozne sfere s neba bilo kakve veze s tim. Zasad ne postoji neko racionalno ili suvislo objašnjenje događaja.
Što vi mislite?
Do čitanja.



UFO crash in Kazahstan
Image Hosting
- 12:12 - Komentaraj (7) - Ispiši - Pogledaj zasebno

11.05.2009., ponedjeljak

Ljudsko tijelo je definitivno najsavršenije oruđe?!

Human body is best machine ever?!







- 18:19 - Komentaraj (6) - Ispiši - Pogledaj zasebno

01.05.2009., petak

Vanzemaljska lubanja pronađena na Marsu!

Alien skull found on Mars!

Par riječi od mene povodom ove slike, naime ova slika nije bila objavljena u udarnoj vijest, ali je jako zanimljiva! Insideri izvještavaju da na Marsu postoje mnogi nebjašnjeni artefakti i građevine koji se skrivaju od očiju javnosti. Slična stvar je sa Mjesecom.
Image Hosting
- 12:10 - Komentaraj (11) - Ispiši - Pogledaj zasebno

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog koji se bavi paranenormalnim, a možda i paranormalnim pojavama! Molim vas za lijepo ponašanje! Nisam pobornik cenzure, ali neprikladne komentare brišem, tj. vrijeđanje, ad hominem napade, vulgarno ponašanje, šovinističke i seksističke ispade! Hvala što ste nas posjetili!
Stranica najbolje izgleda u Firefoxu rezolucije 1024x768p.
Svi materijali su skinuti s javno dostupnih stranica i korišteni u informativne svrhe!

Pretinac elektroničke pošte:
paranenormalan@gmail.com

Također pogledajte:
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Komentari Uključeni / Isključeni

Malo ugodne glazbe:

Ravnalcem sa strane možete listati i birati odličnu glazbu!

Vangelis: Metropolis Blade Runner Remix


Definitivna RASTURAČINA


Nigel Kennedy:Vivaldi-Spring I



Jeff Wayne: War of the worlds - Eve of the war



Gheorghe Zamfir: Usamljeni pastir



Edgar Cruz: Bohemian Rhapsody (classical guitar)



Carlos Santana - Europa



Santana - Samba Pa Ti (snimka koncerta u Zagrebu)



Carlos Santana - The River



Bach: Air from Suite No.3 (Air on a G String)



Stairway to Heaven on classical guitar



Elemental: Zašto te imam!


Duo slana banana: Moja mala djevojčica!


ANGELUS Feat. HRAM - ''Nema prevare,Nema predaje''


Brojač:
web counter
free counters

Poveznice:

Akcije!