Para(ne)normalan blog!

17.11.2010., srijeda

Razotkrivanje?!Nije me bilo neko vrijeme?! Uglavnom imam poprilično obaveza, stoga postovi će kasniti. Svašta se događa u svijetu, kataklizme, a i sve više se viđaju neobjašnjive svjetlosne pojave na nebu, Sunce u svom ciklusu doseže maksimum i svjetlosni fenomeni na nebu bude maštu, svašta se događa, a niču i kultovi koji to iskorištavaju, zanimljivo to nije ništa novo slično je bilo i oko 2000. godine, a i u doba Tunguške eksplozije, o čemu govori i odličan ruski doks. Čuo sam priču da su u komunikaciji sa izvanzemljanima vlade svijeta dobile ultimatum da moraju reći narodu istinu, ako ne onda će se oni sami simultano pojaviti iznad svih većih gradova svijeta. Živi bili pa doživili!
Pozdrav!
- 11:55 - Komentaraj (6) - Ispiši - Pogledaj zasebno

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog koji se bavi paranenormalnim, a možda i paranormalnim pojavama! Molim vas za lijepo ponašanje! Nisam pobornik cenzure, ali neprikladne komentare brišem, tj. vrijeđanje, ad hominem napade, vulgarno ponašanje, šovinističke i seksističke ispade! Hvala što ste nas posjetili!
Stranica najbolje izgleda u Firefoxu rezolucije 1024x768p.
Svi materijali su skinuti s javno dostupnih stranica i korišteni u informativne svrhe!

Pretinac elektroničke pošte:
paranenormalan@gmail.com

Također pogledajte:
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Komentari Uključeni / Isključeni

Malo ugodne glazbe:

Ravnalcem sa strane možete listati i birati odličnu glazbu!

Vangelis: Metropolis Blade Runner Remix


Definitivna RASTURAČINA


Nigel Kennedy:Vivaldi-Spring IJeff Wayne: War of the worlds - Eve of the warGheorghe Zamfir: Usamljeni pastirEdgar Cruz: Bohemian Rhapsody (classical guitar)Carlos Santana - EuropaSantana - Samba Pa Ti (snimka koncerta u Zagrebu)Carlos Santana - The RiverBach: Air from Suite No.3 (Air on a G String)Stairway to Heaven on classical guitarElemental: Zašto te imam!


Duo slana banana: Moja mala djevojčica!


ANGELUS Feat. HRAM - ''Nema prevare,Nema predaje''


Brojač:
web counter
free counters

Poveznice:

Akcije!