Para(ne)normalan blog!

31.03.2010., srijeda

Bliski susreti četvrte vrste?!

Prije par mjeseci i u hrvatskim kinima prošao je film Susreti četvrte vrste (org.The Fourth Kind) koji govori o otmicama, malo je poznato da se tu radi o radu dr. Macka. Mene osobno zanima što je smisao filma, dezinformacija ili dikreditacija. Recenzije filma kritike i publike su začuđujuće dobre mada ja nisam gledao film, ali opet se tu provlači to dezinformiranje kroz pseudodokumentarizam jer je jedno ozbiljno i stvarno istraživanje uvučeno u fantastiku da bi se time moglo poslije diskreditirati svjedoke, a znanstvenike proglašavati pseudoznanstvenicima!


Uvod u film


Dr Mack i Bliski susreti četvrte vrste, stvarno istraživanje


Dalje zaključite sami!
Želim svim kršćanskim vjernicima i ljudima dobre volje Sretan Uskrs!
Pozdrav!

- 00:04 - Komentaraj (25) - Ispiši - Pogledaj zasebno

17.03.2010., srijeda

Preporuka: DAN POSLIJE ROSWELLA!

U Hrvatskoj je konačno izašla knjiga DAN POSLIJE ROSWELLA u izdanju AGMa, spada u nazovimo to obaveznu ufološku literaturu, naravno izazvala je mnoge kontraverze, čak je autor bio optužen za znanstvenu blasfemiiju radi svojih tvrdnji, čak su glavni znanstveni dezinformatori javnosti kao npr. Nacionalna Geografija bili uključeni u demantiranju njegovih tvrdnji.
Neki dan sam knjigu držao u knjižari i listao, obzirom da sam je pročitao na engleskom nisam je kupio i iz razloga što nije ni jeftina za naše prilike.
Možda je ponovo pročitam, ako dođe u lokalnu knjižnicu.
Obavezno je preporučam!


Philip J. Corso , Uz suradnju Williama J. Birnesa
DAN POSLIJE ROSWELLA

Sažetak:
Pomoću utemeljenih činjenica, Dan poslije Roswella završava desetljećima staru kontroverzu koja je okruživala tajanstveni pad neidentificirane letjelice u Roswellu, u New Mexicu 1947. Potpomognut dokumentima s kojih je skinuta oznaka tajnosti, pukovnik Corso, član Vijeća nacionalne sigurnosti predsjednika Eisenhowera i bivši šef Odjela za strane tehnologije u Odjelu za istraživanje i razvoj američke vojske, otkriva kako je upravljao izvanzemaljskim artefaktima iz Roswella. Objašnjava kako je vodio reverzno inženjerstvo vojnih projekata koji su doveli do:
-Integriranih čipova
-Optičkih vlakana
-Lasera
-Supervodljivih vlakana

Pukovnik Philip J. Corso je 1961. godine dobio neobičan zadatak da prouči djeliće tehnologije koji su pohranjeni čekali četrnaest godina, a poticali su s NLO-a srušenog kraj Roswella. Potom ih je trebao neprimjetno 'ugraditi' u već postojeće američke vojne programe, kako bi se izgubio svaki trag njihova izvanzemaljskog podrijetla.
Prema Corsu, temelj američke politike prema NLO-ima udaren je ubrzo nakon pada NLO-a kraj Roswella. U konfuznim satima nakon otkrića srušene letjelice vojska je odlučila da, u nedostatku drugačijih informacija, smatra da je riječ o izvanzemaljskoj letjelici. Te su letjelice nadgledale vojne instalacije tehnologijom za koju su već znali da su s njom bili upoznati i nacisti, što je potaknulo vojsku da pretpostavi da imaju neprijateljske namjere i da su interferirali sa ljudima tijekom rata. Nije se znalo što su htjela bića u letjelicama, ali su iz njihova ponašanja, kao što su intervencije u ljudske živote ('otmice') i sakaćenje stoke, zaključili da su potencijalni neprijatelji. Prema Corsu, SAD su desetljećima uključene u tajni rat protiv NLO-a, a Hladni rat bio je samo izgovor za posve drugo tehnološko nadmetanje – ono s izvanzemljanima.

Knjiga Dan poslije Roswella jedinstven je uvid u shizofrenu politiku prikrivanja postojanja NLO-a i istovremenog razvijanja obrambene strategije protiv njih, ali najvažnije u pitanje transfera izvanzemaljske tehnologije u suvremenu tehnologiju koju danas koristimo.

Philip J. Corso bio je ključni obavještajni časnik kopnene vojske, Služio je u stožeru generala MacArthura u Koreji, a kasnije i u Vijeću za nacionalnu sigurnost Dwighta D. Eisenhowera u činu dopukovnika. U svojoj dvadesetjednogodišnjoj vojnoj karijeri dobio je devetnaest odlikovanja i spomenica za valjano vršenje službe.
Demobilizirao se 1963. i zaposlio kod senatora Jamesa Eastlanda i Stroma Thurmonda kao član osoblja zadužen za pitanja nacionalne sigurnosti. Otada je radio za razne privatne poslovne tvrtke kao konzultant i stručnjak za vojne narudžbe. Pojavio se u emisiji Prime Time Live kao stručni komentator o letovima aviona U2 iznad Rusije u doba Hladnog rata, a svjedočio je i pred Odborom za nacionalnu sigurnost Američkog kongresa o američkim tajnim zarobljenicima u Sjevernoj Koreji.


Do čitanja!

- 23:33 - Komentaraj (10) - Ispiši - Pogledaj zasebno

03.03.2010., srijeda

Malo Treki humora!

Što se događa kada na Enterpriseu počnu udarati po šljivovici?

Odgovor:


Evo razloga zbog kojeg su na ovom brodu svi poludili pa se porokali međusobno!


Mora se priznati da ga je majstor dobro smontirao!
Pozdrav!
- 15:43 - Komentaraj (15) - Ispiši - Pogledaj zasebno

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog koji se bavi paranenormalnim, a možda i paranormalnim pojavama! Molim vas za lijepo ponašanje! Nisam pobornik cenzure, ali neprikladne komentare brišem, tj. vrijeđanje, ad hominem napade, vulgarno ponašanje, šovinističke i seksističke ispade! Hvala što ste nas posjetili!
Stranica najbolje izgleda u Firefoxu rezolucije 1024x768p.
Svi materijali su skinuti s javno dostupnih stranica i korišteni u informativne svrhe!

Pretinac elektroničke pošte:
paranenormalan@gmail.com

Također pogledajte:
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Komentari Uključeni / Isključeni

Malo ugodne glazbe:

Ravnalcem sa strane možete listati i birati odličnu glazbu!

Vangelis: Metropolis Blade Runner Remix


Definitivna RASTURAČINA


Nigel Kennedy:Vivaldi-Spring IJeff Wayne: War of the worlds - Eve of the warGheorghe Zamfir: Usamljeni pastirEdgar Cruz: Bohemian Rhapsody (classical guitar)Carlos Santana - EuropaSantana - Samba Pa Ti (snimka koncerta u Zagrebu)Carlos Santana - The RiverBach: Air from Suite No.3 (Air on a G String)Stairway to Heaven on classical guitarElemental: Zašto te imam!


Duo slana banana: Moja mala djevojčica!


ANGELUS Feat. HRAM - ''Nema prevare,Nema predaje''


Brojač:
web counter
free counters

Poveznice:

Akcije!