Komentari

paranenormalan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • KYZO

    Za početak trebaš blog prilagoditi veličini monitora(automatski).
    Sve ove navedene teorije nažalost ostaju teorije jer nema gotovo nikakvih dokaza za njih, mada bi zgodno bilo imati 115-aestice kod kuće.

    avatar

    29.05.2009. (07:09)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Vrlo zanimljivo, sada su mi ona Jupijeva vječita inzisitranja na nekim činjenicama nekako manje "čudna" ... on taj UFO fenomen proučava sigurno 20 godina, ti vjerojatno isto dugo ... a spomenuti gospodin u tekstu pogotovo.
    Trebalo bi za nas početnike napisati jedan dobar uvod u sve to. Naime, kad vas prethodno neinformirana osoba ovako fragmentarno čita, uglavnom odustane misleći kako se radi o ne/tipičnim freakovima. Ja sam ostala, jer sam upoznala i drugu vašu ( "normalnu" :-)) stranu, misleći kako ću ovu "paranenormalnu" elegantno zaobilaziti ... ali malo po malo, nailazeći slučajno na takve teme i razne komentare vezane za njih ... vidim da tu sigurno ima više od "dima".
    Zato, ponavljam, dragi UFOlozi, napišite ( ili linkajte, ako već postoji ) zajedničkim snagama nešto čvrsto i argumentirano za početnike. Problem je u toj znanosti, što se po medijima nigdje sustavno ne prezentira, a rijetko tko ima živaca prebirati po razbacanim puzzlićima. Tko si je već dobro složio sliku, neka ju prezenitra u ukupnosti - ovakav nasumični pristup umara ljude čim ga vide, zato i nemaš komentara... ne mislim tu na tebe osobno, jer ne možeš ti to sam, ali valjda imate neko društvo, pa da se to konačno sistematizira. Ili svatko ima svoju teoriju, pa onda nema konsensusa ? Kao što sugerira Kyzo ?

    avatar

    29.05.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @cat to je nemoguća misija, upravo zato je to misterij, a ne činjenično stanje! Sistematizacija nije potrebna jer postoje odlični dokumentarci o fenomenu kao i knjige. Dokumentarci su: Out of the blue: UFO coverup, Siguran svemir NLO (engl. Safespace UFO), Najveća priča ikada zanijekana (The Greatest Story Ever Denied). Nabrojani dokumentarci su idealni za upoznavanje sa fenomenom, na žalost ni jedan nema prijevoda, mnogi od autora i producenata su bili skeptici dok nisu vidjeli dokaze. Sada su aktivisti projekta Razotkrivanje. Tko želi više može naći veze na MiTo blogu (link je u poveznicama na Para(ne)normalnom blogu) ili web stranici od Gašparića; Svjesnost (link je u poveznicama). Knjiga za brzo upoznavanje je Hamilton: Otmice (đepno izdanje, brzo se čita, na Hrv.) može se naći u svakoj boljoj knjižnici, sve od dr. J. Allen Hynek & dr. Jacques Vallee (pretežno na engleskom) pioniri i utemeljitelji ufologije.
    Kod mene u mom gradu društva nema jer me ljudi pretežno ismijavaju, moja ekipa je na ovoj blogosferi (Mito, Jupi, Borgman, Kyzo, Catwoman,Veki...), vidjela si da diskutiramo i e-poštom, tebe sam isključio na tvoje inzistiranje, ako želiš se uključiti javi (sjećaš se, NLO i nogomet).
    Pozdrav!

    avatar

    30.05.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Dok ne pročitam te knjige, nema šanse da vas pratim - zato sam i pitala za literaturu za početnike, no koliko imam te planirane literature, a nedostatka vremana ... :-(( čini mi se da ću se morati strpiti do slijedeće inkarnacije ;-)) ili dok se svi vi UFO-lozi lijepo složite oko jedne krajnje argumentirane priče i napišete što je od svega toga zaista istina.

    avatar

    30.05.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...