Objavljeno: petak, 23.06.2006.

Veliko razočaranje

Evo sad tu na vijestima spominju SP i kako smo jučer završili pa san se sitila da bi mogla nešto o tome reći...
Ovo sve šta ću napisat govori kako ja razmišljan da se slučajno neki ne bi uvrijedili.
Sve su nam utakmice osim one protiv Brazila bile loše. Ako smo neku mogli zasluženo dobit, to je bila ta prva. Protiv Japana su nam se stalno otvarale šanse, pa onaj jedanaesterac, a nismo ništa u prokletu mrežu uvalili. A ono jučer je bilo katastrofalno.
I neki još kažu da je sudac nama loše sudio. Koliko je samo stvari propustia u našu korist!?
Dva jedanaeterca su Australci trebali pucat, zatim igra nakon 2 žuta kartona. Samo Australci mogu reći da je loše sudija, mi ne. A kad smo igrali s Japanom, Zlatko Kranjčar se sitija prominit igrače tek posli 80 minute. Šta se mene tiče istina je da su Australci bili bolji i da su zasluženo prošli dalje. Mi smo pobijedili samo u navijanju.

I evo jedna šala na račun naše repkegreedy:

Vratila se nasa repka doma nakon neuspjeha u Njemackoj...I tako ti mladi Kranjcar od stida i srama ne smije vise izaci iz kuce..I sto ce i kako ce prerusi se on u starog djeda,uzme periku stap i izadje na ulicu..Seta se on tako kad odjednom jedna stara baka mu rece"Gdje si Niko Kranjcaru"..A ovaj pobjegne nazad ne vjerujuci kako je bio prepoznat..Sljedeci dan ti se nas Niko prerusi u Pankera,oboja kosu,postavlja brdo nausnica i izadje vanka..Kad opet ona ista starica opet na njega "Gdje si Kranjcaru"..Ovaj opet nazad pobjegne..E treci dan ti se mladi Kranjcar prerusi u bakicu,ma sto posto kao baka od 90 godina,stavi korpicu u ruku i krene u grad...Nije proslo ni pola sata od setnje kad evo ti opet one bakice:"Gdje si Kranjcaru"..Ovome vise dopizdilo,te pridje bakici i upita je "Slusaj ti bako odakle ti mene znas"..A Bakica mu odgovori-"Pssstttt sinko ja sam Dado Prso".




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.