Objavljeno: utorak, 27.06.2006.

Otoče, volin te!!

Ajme ne znan šta da pišen....
Danas je Ita bila u Zadru(inače je iz Splita). Tu je bila negdi 2 ure, cili smo grad obišle i super nam je bilo.deadLunjale smo okolo, sprdale se, pričale...bilo je odlično. Blago joj se, ona je stalno na Hvaru, lako njoj kad živi u Splitu. Vratila se prekjučer u Split, a sad će ponovno ić. Koja koza!mad

Ja se tu izluđujen, dosadno mi je, nigdi mi se ne ide, a kad san na Hvaru totalno san druga osoba. A tamo mogu bit vanka do posli ponoći, mogu ići gdje oću, a odi mi je sve nekako ograničeno. Tamo mi dan može bit drukčiji, a odi je uvik isto: dignen se oko 10, onda san kući ili u gradskoj knjižnjici, popodne iden na kupanje, a navečer vanka ako mi se da. Sranje od života!eek Tamo iman duplo više super prijatelja, pa i duplo više zabave.A na Hvar ću ići tek negdi oko 15.-20. sedmog.nono Imat ću misec i po dana zabave, a onda natrag u školu, i tako još par GODINA.no
Bože, zašto je život katkad tako okrutan?!?
A ništa, proći će ovih misec dana pa ću se najednom tamo stvorit, jedva čekan!smijeh
Nadam se da se ovaj post svidija Bartoli, Iti i prijateljima s Hvara koji ovo čitaju!nut


Evo i jedna pisma(za Hvar, naravno!)

Jamajka-Gego & Picigin band:

Refren:
For je nami mila majka
For je naša Jamajka
For je nami mila majka
Ja ma jka
(2x)

Mi smo von dica s pjace
A tamo uvik niko place
Mi smo von dica s pjace
A tamo se place

Refren(2x)

Vamo namo tamo
Tamo vamo namo
Vamo namo tamo
Po vas don

Refren(2x)

Nimo doma do doma
Nimo do našeg Fora
Nimo doma do doma
To svako zno!

Refren(2x)

Nimo doma...

Refren(3x)




- 00:09 - Reci nešto pametno, daj komentar... (94) - Pljuni na papir - #

Objavljeno: petak, 23.06.2006.

Veliko razočaranje

Evo sad tu na vijestima spominju SP i kako smo jučer završili pa san se sitila da bi mogla nešto o tome reći...
Ovo sve šta ću napisat govori kako ja razmišljan da se slučajno neki ne bi uvrijedili.
Sve su nam utakmice osim one protiv Brazila bile loše. Ako smo neku mogli zasluženo dobit, to je bila ta prva. Protiv Japana su nam se stalno otvarale šanse, pa onaj jedanaesterac, a nismo ništa u prokletu mrežu uvalili. A ono jučer je bilo katastrofalno.
I neki još kažu da je sudac nama loše sudio. Koliko je samo stvari propustia u našu korist!?
Dva jedanaeterca su Australci trebali pucat, zatim igra nakon 2 žuta kartona. Samo Australci mogu reći da je loše sudija, mi ne. A kad smo igrali s Japanom, Zlatko Kranjčar se sitija prominit igrače tek posli 80 minute. Šta se mene tiče istina je da su Australci bili bolji i da su zasluženo prošli dalje. Mi smo pobijedili samo u navijanju.

I evo jedna šala na račun naše repkegreedy:

Vratila se nasa repka doma nakon neuspjeha u Njemackoj...I tako ti mladi Kranjcar od stida i srama ne smije vise izaci iz kuce..I sto ce i kako ce prerusi se on u starog djeda,uzme periku stap i izadje na ulicu..Seta se on tako kad odjednom jedna stara baka mu rece"Gdje si Niko Kranjcaru"..A ovaj pobjegne nazad ne vjerujuci kako je bio prepoznat..Sljedeci dan ti se nas Niko prerusi u Pankera,oboja kosu,postavlja brdo nausnica i izadje vanka..Kad opet ona ista starica opet na njega "Gdje si Kranjcaru"..Ovaj opet nazad pobjegne..E treci dan ti se mladi Kranjcar prerusi u bakicu,ma sto posto kao baka od 90 godina,stavi korpicu u ruku i krene u grad...Nije proslo ni pola sata od setnje kad evo ti opet one bakice:"Gdje si Kranjcaru"..Ovome vise dopizdilo,te pridje bakici i upita je "Slusaj ti bako odakle ti mene znas"..A Bakica mu odgovori-"Pssstttt sinko ja sam Dado Prso".




- 19:20 - Reci nešto pametno, daj komentar... (43) - Pljuni na papir - #

Objavljeno: srijeda, 21.06.2006.

A takav ti je život!!!

Ej likovi i likice, šta ima novoga???
Bila san jučer na kupanjucool s Julijon i Aneon i baš nam je dobro bilo(ako izuzmemo par međusobnih svađicano,al nema veze, brzo će se stvari sredit). More je odličnoyes, a fala Bogu to i sami znate. Sad će još malo i Lucedead ozdravit pa će i ona s nama.
Neki dan san se uželila igrat simsenut jer ih nisan igrala od zimskih praznika. I tako ja njih upalila, igrala nekih uru i po, a onda se oni ugasili. Nije mi se ništa spremiloblabla, a taman mi je jedan teenager odrasta i oženija se. Sad neman više volje za igrat ih da mi se opet to sranje ne dogodi. Kad ih(ako ih) buden igrala ću ih svakih kvarat ure sejvati. Baš iman jedan dobar svoj grad sa 15 obitelji i 6 dućana i sad mi je počea roflblokirat. K vraguburninmad i simsi i sve šta ide uz njih!!
Ajte bogmah iden se nažderatnjami pa ću kasnije na kupanjenaughty.font>

- 13:01 - Reci nešto pametno, daj komentar... (13) - Pljuni na papir - #

Objavljeno: utorak, 20.06.2006.

Dućani, dućani...

Evo tu se doma dosađujenrolleyes, ne znan šta ću sa sobonpuknucu. Popodne ću valjda ić na kupanjecool s Julijom i Aneom. Jutros san s mamon obišla sto dućana pa mi se niti jedne trikvart gaće nisu svidile.nono Onda smo se ja i mama posvađale i počela mi je filozofirat da je uvik bezveze po dućanima vučen i gnjavin, bla, bla, bla...eek
E sad, jel problem u meni, mami ili gaćama????lud
Evo vam par dobrih slikicathumbup:
jadan malinjami:
blog images

blog images


upsssheadbang:
blog images

blog images

- 11:46 - Reci nešto pametno, daj komentar... (8) - Pljuni na papir - #

Objavljeno: ponedjeljak, 19.06.2006.

Evo me.....

A evo i mene s blogon...
Dosadilo mi je samo čitat tuđe, pa eto neka netko i moj blog čita.
Ne znan šta da pišen, oči mi se sklapaju, iden u krpe, više od mene sutra.
zijev

- 23:48 - Reci nešto pametno, daj komentar... (2) - Pljuni na papir - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.