Objavljeno: nedjelja, 17.09.2006.

Ne trebam naslov.......

What's up??
Šta ima, likovi i likice? Kako život, škola, posao?dead
Kod mene je gluporolleyes, dosadnozijev, da ne nabrajam dalje. Prehlađena san, boli me glavapuknucu, za poludit! Ne želin više pisat puno o Hvaru, već san svima s tim dosadila. Npr. shvatila san da kad Juliji spominjen Vrbosku, likove od tamo, ona me samo priko volje sluša, ali isto tako, kad ona meni priča o metalcima s rive, mene to ne zanimanut. Ona ne shvaća kako je meni na otoku lipo i super i zabavnosmijeh itd., a ja ne shvaćan kako se ona može zabavit s toliko metalaca oko sebenamcor. Mislim, ne kažem ja da su oni loši ljudi, ali ne znam kako joj može bit toliko zabavno s ljudima 5 i više godina starijima od sebe. A ako joj se tako sviđa, ko joj brani. Teuta, Ita, Bartola i ja, koje volimo Vrboskuthumbup smo napravile blog, koje ćemo skupa pisat, ali ispalo je da smo Teuta i ja jedine nešto napisale. I tako............rekla sam da neću o Vrboskoj pisat, pa sam svejedno pisala. Evo, neću je više u ovon postu spomenit.
Šta se tiče škole, opet su nam minjali rasporedzujo, ubacili još blok satovarofl, sve to skupa ispalo je sranjeyes. Sutra mi je i povijest i zemljopis i fizikaeek. A kao desert, vjeronauk!nono Imamo neku novu koja je živa napast! Čula san da je jednog lika izbacilanono samo zato šta je imao majcu na Gunse s križem na kojem su njihove glaveeek(samo su prikazane kao kosturske). Pa to je luda ženska. Ali zato će Julija sutra obuć majcu na Nightwishthumbup, koju sam joj ja poklonila, a na majci piše "Your Death Saved Me"cool. Ako nju ne izbaci....... A naša je razrednica lani(ili preklani?) potjerala Donata jer je imao majcu na Mona Lisu koja pušismokin. Na kraju će nam uvest uniforme, čini mi se da više nećemo smit nosit ni starke ni trapericeblabla.
Nadam se da glasate u anketamanaughty.
Eto, neman vam više ništa za reći, do idućeg tipkanja!mahwavemahwave

P.S.- idem sad gledat "More", čula san da će bit nešto o Vrboskoj.smijeh

- 13:25 - Reci nešto pametno, daj komentar... (37) - Pljuni na papir - #

Objavljeno: nedjelja, 10.09.2006.

Evo mene opet..........
Onaj post o glupom zd napisan je bez ikakve inspiracije, nema veze s vezon i vjerojatno ću ga izbrisat.bang
Naravno počela je škola. Onaj HNOS je totalno bezvezan. Sidimo svakako, u onim glupim grupama. Kad se sitin kako me ona Artukovička iz kemije sa smiješkom na usnamasmijeh razdvojila od Julije zgadi mi se život. Sad Julija i ja sidimo na 15 metara udaljenostino jedna od druge, ajme ko će me sad nasmijavat, šmrc...Teta Mirica(biologija) je naravno odmah napravila dvospolne grupice,yes da bi pojedinci ostali smireni. Zbog radova su uklonili prepariranu lisicu s ormara u biologiji(opasno po život). Valjda će je brzo vratit, učionica je prazna bez nje.....Soviću već dimismokin iz ušiju na nas, fala Bogu da ove godine imamo samo sat tehničkog tjedno, manje ću ga gledat. I već su nas počeli vodit u šetnje, kako im se samo da. A Znaor(matematika) je izjavio kako mi matematiku možemo učit i u prirodi, npr. vidimo kamen, zamislimo da je to kocka i onda slažemo kamenjebang. I tako on misli osmaše učit matematiku. Ovaj debil iz tjelesnog je, nakon što nitko prvi sat nije donio opremu počea srat kako svi moraju imat plavi dres, bijelu majicu i patike posebno samo za tjelesni. Baš me zanima koliko će ga njih poslušat, ja samo znam ko neće.zujo
I tako.....ne da mi se više pisat......toliko o školi.........veliki pozdrav svima!!!mahwave

- 13:56 - Reci nešto pametno, daj komentar... (24) - Pljuni na papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.