Omladinski pogon NK Sladorana

ponedjeljak, 23.03.2009.

Dobar Vam dan.

Za početak, kad se skrasim na rehebailitaciji u Krapinskim toplicama (3 tjedna), šaljem vam razglednicu:-).

Šteta što je jučer nismo razišli s pobjedom nad Dardom, no da su protivnici došli, sigurno bi ih dobili.

Ovako će stvari ići sa treninzima:

a) Juniori ova tri tjedna koja me nema će se priključiti seniorskim treninzima. Stoga vas molim da u što većem broju dođete danas u 16:00 na seniorski trening. Tada će vas treneri Draganović i Bošković upoznati s ostalim terminima treninga. Minimum treninga u tjednu na koje bi trebali otići je barem tri.

b) Kadeti će treninge odrađivati s Učom i njegovom pionirskom momčadi, također molim da odaziv bude najveći mogući, a broj treninga u tjednu jednak juniorskom, točnije barem tri.

Obzirom da Uprava nije precizirali tko će sa vama biti na utakmicama (što mi nije drago i nije dobro) zamolio sam trenera Boškovića koji vas dobro poznaje da u petak obvezno sačini "idealan" (idealan=svi igrači došli) sastav momčadi za obje selekcije i odredi taktičke postavke za gostujuće i domaće utakmice u ta tri tjedna i da to prezentira onima koji će sa vama biti na utakmicama, a vas molim da maksimalno uvažavate "napisano" i ljude koji su sa vama.


Nadam se da će te biti disciplinirani kako na treninzima, tako i na utakmicama i da ću po povratku (tad nastavljamo zajedno tamo gdje smo stali do kraja ove polusezone, a cilj nam je popeti se u sredinu tablice, obje momčadi) ponositi se vama.

Lijep pozdrav!


Trener: M. Sušac




- 08:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #