Dubrovnik

13 rujan 2019

Kroz Dubrovnik smo nažalost samo prohujali prema Babinom Kuku...
Smješteni smo bili u odličnom hotelu Valmar Club a nastupali na "pjaci od fontane"... Dakle, sve šta smo od Dubrovnika vidili bila je riva i brodovi u Gružu koje smo vidili iz kombija! :)) Koncert je bija odličan o čemu ju naknadno pisao DULIST ali da nebi ispala samohvala ne prilažem , inače podulji tekst.




Karaka, krasan povjesni turistički brod!.. Jednom smo bili gosti na ručku punom specijaliteta i delicija svake vrste u luksuznom salonu, restoranu u utrobi broda.




Prolazeči Malim Stradunom slika san ovog Histriona kojeg je u svoje vrime dodjeljiva "Studio" valjda za glumačke zasluge?... Neman pojma! :)




A tu je malo dalje na jednom trgu među hotelima i slavni Pomet.. Marina Držića. eee, moran vam reć... maćaka ima ka u priči, oko hotela, po terasama svugdi okolo a stranci uživaju u njihovom društvu.

Ujutro nakon doručka, brže bolje kući. ka da će kuća uteć...:) .. Tija san predložit da iđemo na kavu u Dubrovnik...ahahaha... mislin da bi me u top stavili neki kojima se uvik žuri doma. :))

Adio Vam! :)

Oznake: dubrovnik, M. Držić, klapa Maslina, pisma, Babin Kuk

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.