Galileo se uvatija posla

12 srpanj 2021



Ako ste povirili video, nemorate njanka čitat ovo. Vidili ste kako je DOMENICO dobro oštraca svog brata GALILEA, prizna mu da jema doluri ka blata al da neće više od njega vidit njanka jednog dolura i da će sve dat Malomen mistu. Vidija GALILEO da je vrag odnija šalu, pa sve novce ča je ušpara i one ča je od DOMENICA zamračija.. prin vengo će učinit ingleški kondut... prez obzira na godine, za dišpet DOMENICU...krenija u veliki ozbiljni biznis.

BLUE... Plavo, ka ča je more u našemen Malomen mistu

A mrliše! Bože moj, ka đul!... nijedna ženskica mu ne more odolit ;))


I eto mu na, nek se ebe on i njegovi doluri, moren ja i prez njega!
Neš ti mene štracat ka tamo nikakvog mulca, ebate ingleški kondut! :)))
I nek te vrazi nosu ča prin u tu tvoju ebenu Jamerik!... aj lipo kvragu ti i ona! :)))

.
.
.

Oznake: DOMENICO, Galileo, biznis, doluri, w

Vratija se moj kumpanjo :)

23 lipanj 2021

@ DOMENICO
Prikidan seriju poezije jerbo se špedila važna stvar i triba feštat.... Nakon 30 miseci, vratija se naš berle Domenico... Istina je da je situacija teke ka zaebana jer mu se pokvarila makinja za pravjenje doluri!
Galileo, njegov brat zva je prijateja u Jamerik da itno dođe i učini reparacion makine i eno ga dolazi, već je kupija tiket!:)))
Biće jopet dolura za itanje! :)))






Dobro doša prijatelju! :)
Želin ti sve najbolje i da više nikada ne bude situacije da moraš otić. Doduše, nisi triba ni onda jer u takvim situacijama prijatelji i jesu tu da budu podrška... a ne bižat u samoću. Šta je tu je.. Dobro nam doša!. :)

.
.

Oznake: DOMENICO, W. doluri :)

T o f u

03 travanj 2020

Čarapica je kriva!

U zadnje vrime, šta nije dobar znak, sve više me zanima kužinavanje. Počeja san sa toćevima od pomidora s panceton za maništru usuvo, par puta je i kumpanjo Domenico prova kad bi bija u Šibeniku. Onda san se malo okuražija pa san krenija s tikvicama i na kraju šporku šalšu od pomidora.
E, onda san se zainteresira za one lipe salate s bloga šta sprema @Čarapica i tome san osta dosljedan, često ih radin i super su mi. Je da je sve "ručni rad".. sickanja usitno ka u priči, već san pisa o tome a onda je Čarapica počela s nekim egzotičnim nazivima koje do tada nisan ni čuja. Polako san se ušalta i kupija svega po malo. Tofu san jedanput kupija pa ga onako nasicka na kockice u salatu, nije mi bilo nešto, a onda san vidija da ga Čarapica friga pa sinoć prova i ja bez ikakvog recepta. Ono baš po svome kako mi je palo napamet. Iskida ga na kocke ( pari sapun, aj nije baš da je ka spun, ka sir je ) umiša u puru ka da ću pohati, ubacija u tavu i friga, doda kurkumu, curry, kajenski papar, crni papar, chili umak, ima san jednu teglu "Provansal umaka" ( kupija na akciji u Kauflandu ) ubacija u tavu dobro izmiša... i evo kako je ispalo!.. meni super... Domenico kad bi ga pita jel voliš ovo? on bi reka "ne rodilo" ono ka, nema onoga šta nebi poija i eto, takvi san i ja, slatkoran!
Mislin da jedino @Čarapica more prosudit na šta ovo sliči i pretpostavit kakvog je okusa! :)




Ako provate kužinavat ka ja, ne krivite mene!.. da ne ispane da san vas ja nagovorija! njami



..

Oznake: .Carapa Floyd, DOMENICO, tofu, w

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.