Zbogom zauvik! ( uvjetno )

23 srpanj 2020

.

Zbogom vam kažen sada, dok san živ, dok mogu... :)

Obzirom da nisan svakodnevni objavljivač postova, kad nakon određenog vrimena više ne bude novog posta, primjetit će neki da me nema... Obzirom da vas niko neće obavijestiti da san partija, jer nema ko!... ja se evo, potaknut odlaskom kolege @ Semper contra, unaprid opraštan od svih vas!...


Moja buduća adresa...

I svakako, želin vas poštedit eventualnih izraza sućuti. Moj kumpanjo i prijatelj @ DOMENICO je nesta bez traga i pozdrava, znan i neznan koja je nevolja njega natirala da otiđe i zaboravi prijateljstvo, druženje i zafrkanciju u životu i na blogu... moran priznati da mi je ulipša dane i bija savjetnik i saveznik, pogotovo na šarmiranju blogerica :)... mislija san da će on povremeno objavit ponešto na mom blogu jer smo tako nešto spominjali. Fali mi, želija bi mu pomoći a on zameja sve tragove, nebi ga Winnetou pronaša.:)

Smrt je naš suputnik, vjerni pratitelj i vreba nad svima nama čekajući kad će nas zaskočiti!
Niko ne zna kada i ko će prije. Mene su mnogi oplakali i pokopali još prije 20 godina kad sam suočen teškom bolešću i operacijom bubrega i sam mislija da je vrag doša po svoje!...
Puno njih je, mojih poznatih, prijatelja i poznanika nažalost otišlo!.. i to prije mene ni ne sluteći da ću ja ispratiti njih. Iza svega i unatoč svemu.. i još nekoliko operacija, doživija san najlipše godine svoga življenja i da sutra umren ne bi mi bilo žaa, ali!... ako san nasljedija gene moje pok. matere more bit da ću i dalje još koju godinu biti kolega koji povremeno objavljuje poneki post i "negentlemanski i zločesto" ponekad komentira ono što i kako misli.. bez obzira dal po nečijem sudu.. bija u pravu ili ne.
Dunkve, dakle!.... činite fintu da ovo niste njanka pročitali, samo memorirajte i kad dođe dan da me vrag odnese, kad više ne bude novih postova... sitite se da san vas sve pozdravija dok san bija živ, ubrojiv, pri zdravoj pameti i svijesti!.. možda ne gentleman ali ne i zločest!
Ako se @ DOMENICO ne vrati dok san živ... kad se pojavi puno mi ga pozdravite i recite da san ga volija ka čovika i smatra jednog od ritko dobrih ljudi i moga istinskog prijatelja! A ako dođe prije! čut će me!... Eba sliku svoju! :))


.
.
.

Oznake: Zbogon zauvik. Partenca, pozdrav, WZW, adio kumpanjo

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.