Nekretnine Umag

Zagreb: Lani izdano 16 posto više građevinskih dozvola

ZAGREB - U Zagrebu su prošle godine izdane 774 građevinske dozvole, što je 16 posto više nego godinu prije, pri čemu je za nešto više od 20 posto porasla predviđena vrijednost radova, a za 57 posto planirani broj stanova,
pokazuju podaci gradske statistike.
Po podacima Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada, lani je u Zagrebu izdano 558 građevinskih dozvola za zgrade, a 216 za ostale građevine, što su na godišnjoj razini porasti za 15,1
odnosno 18,7 posto iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

03.04.2018. u 11:07 | 0 Komentara | Print | # | ^

Za milijunska ulaganja država 'časti' besplatnim najmom

Besplatan najam nekretnina iz državnog portfelja Vlada uvodi kao novu mjeru poticanja ulaganja. U izmjene postojećeg zakona ta je mjera jučer predložena kao novitet kojom se želi potaknuti poslovne aktivnosti i ujedno aktivirati mrtvu imovinu, a moći će ju koristiti poduzetnici za projekte koji podrazumijevaju minimalno 3 milijuna ulaganja u dugotrajnu imovinu i otvaranje 15 radnih mjesta,
i to unutar tri godine iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

03.11.2017. u 09:00 | 0 Komentara | Print | # | ^

Bazeni rade, slijedi 45 mil. kn ulaganja

Hotel Termia zatvoren je u siječnju i čeka ga rekonstrukcija, procijenjena na 25 milijuna kuna.
Postat će hotel s četiri zvjezdice iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

29.06.2017. u 08:12 | 0 Komentara | Print | # | ^

U 2016. srušeno 248 stanova, najviše zbog gradnje novih građevina

ZAGREB - Stambeni fond je tijekom 2016. smanjen za 248 stanova, a najveći razlog isključenja stanova iz stambenog fonda odnosno rušenja stanova je gradnja novih građevina (79,4 posto), slijedi prenamjena u nestambeni prostor ili spajanje dvaju ili više stanova u jedan stan (9,7 posto), dotrajalost i drugi razlozi (8,1 posto) te elementarne nepogode (2,8 posto), podaci su Državnog zavoda za statistiku RH.
Državni zavod za statistiku zabilježio je da je prosječna veličina tih stanova 86,7 četvornih metara i da je 57,7 posto stanova bilo dvosobnih i trosobnih. Svi su imali električnu struju. Vodovod, kanalizacijske instalacije te zahod imala su 91,9 posto stanova. Kupaonicu je imalo 79,4 posto stanova.
Ni jedan stan tijekom 2016. nije srušen zbog nezakonite gradnje
U gradskim naseljima iz stambenog fonda isključeno je 69 posto stanova, a 31 posto u ostalim naseljima.
Tako je u gradovima stambeni fond smanjen za 171 stan (15.113 četvornih metara korisne površine), od čega je njih 137 srušeno zbog gradnje novih građevina, 21 zbog prenamjene u nestambeni prostor i slično, a 13 zbog dotrajalosti i drugih razloga. Niti jedan stan u 2016. u gradskim naseljima nije srušen zbog nezakonite gradnje i zbog elementarne nepogode.
U ostalim naseljima je stambeni fond smanjen za 77 stan (6389 četvornih metara korisne površine). Njih 60 je srušeno zbog gradnje novih građevina, po sedam zbog elementarne nepogode i dotrajalosti i drugih razloga, a tri zbog prenamjene u nestambeni prostor i slično. Niti jedan stan u ostalim naseljima u 2016.
nije srušen zbog nezakonite gradnje iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

08.06.2017. u 09:45 | 0 Komentara | Print | # | ^

Dubai planira 1,7 milijardi dolara vrijedan turistički projekt

Resort Marsa Al Arab protezat će se na površini od četiri milijuna četvornih metara i obuhvaćat će dva otoka, od kojih će jedan biti posvećen zabavi i obiteljskom turizmu, a drugi će imati luksuzne vile i privatnu marinu, priopćila je u ponedjeljak državna tiskovna agencija WAM.
Marsa Al Arab dodat će obali UAE 2,2 kilometra plaža, objavio je WAM.
Radovi na projektu trebali bi započeti u lipnju i završiti do kraja 2020. godine, objavila je državna agencija, ne navodeći kako će se financirati.
Dubai je već krenuo u realizaciju nekoliko velikih projekata, čije se dovršenje planira u sljedećih nekoliko godina a financiraju se zaduživanjem. Gradi se tako izložbeni prostor za World Expo 2020, proširuje sustav metroa i zračna luka Al Maktoum, a na rubu Dubaija gradi se i nova zračna luka kroz koju će do 2025. godine prolaziti do 146 milijuna putnika.
Na najpoznatijem umjetnom otoku Dubaija Palm Džumeriahu izgrađeno je nekoliko hotela, vila i apartmana, ali je nasipanje novih umjetnih otoka obustavljeno odnosno ograničeno nakon
dužničke krize u 2009. godini iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

16.05.2017. u 10:57 | 0 Komentara | Print | # | ^

Oglasili se iz HZMO-a: Nada Bosnić nije godinama plaćala najamninu, a ima i vlastiti stan u Zagrebu

Nada Bosnić je 27. ožujka tražila odgodu ovrhe, ali je Općinski sud u Zadru odbio prijedlog ovršenice te je sudski ovrhovoditelj proveo ovrhu.
U vezi deložacije Nade Bosnić iz stana u Zadru, iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koji je vlasnik stana, priopćili su u srijedu kako je riječ o
zaštićenoj najmoprimki koja godinama nije plaćala najamninu ni druge troškove, a ima i stan u Zagrebu.
U priopćenju stoji da je HZMO vlasnik stana u Zadru, Ulici bana Jelačića, koji je na temelju Ugovora o najmu stana sa zaštićenom najamninom od 14. travnja 1998. dan u najam Nadi Bosnić.
"Budući da Bosnić već godinama ne plaća zaštićenu najamninu ni druge troškove, HZMO je 11. travnja 2007. protiv nje podnio tužbu za iseljenje. Općinski sud u Zadru je 27. lipnja 2013. donio pravomoćnu presudu u kojoj se nalaže Nadi Bosnić da iseli iz stana te da ga slobodnog od osoba i stvari preda u posjed i vlasništvo HZMO-a. Bosnić nije dobrovoljno postupila po presudi, stoga je HZMO zatražio donošenje rješenja o ovrsi radi ispražnjenja i predaje stana, koje je i doneseno 21. ožujka 2014", navode iz HZMO-a te dodaju da je na ovršno rješenje Nada Bosnić podnosila žalbe, koje su Rješenjem Županijskog suda u Zadru od 13. ožujka 2017. odbijene kao neosnovane te je donesen zaključak o provedbi ovrhe 18. travnja.
Nada Bosnić je 27. ožujka tražila odgodu ovrhe, ali je Općinski sud u Zadru odbio prijedlog ovršenice
te je sudski ovrhovoditelj proveo ovrhu iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

20.04.2017. u 09:55 | 0 Komentara | Print | # | ^

Beč ponovno najbolji grad za život: Provjerite gdje se smjestila hrvatska metropola

U istraživanju se uspoređuje četrdesetak raznih čimbenika kao što su politička stabilnost, infrastruktura, zdravstvena skrb, obrazovanje, kriminal, rekreacija, kultura, okoliš...
Glavni grad Austrije, Beč još jednom je prvi po kvaliteti života na tradicionalnoj listi gradova američke tvrtke Mercer, koja hrvatsku prijestolnicu Zagreb navodi kao 98. najugodniji grad za život.
Na Mercerovoj listi se nalazi 231 grad. Prvo mjesto već osmu godinu uzastopce drži Beč, dok je na posljednejm mjestu ponovo Bagdad.
U istraživanju se uspoređuje četrdesetak raznih čimbenika kao što su politička stabilnost, infrastruktura, zdravstvena skrb, obrazovanje, kriminal, rekreacija, kultura, okoliš...
Beč je ponovo najbolji zbog zbog svoje jake kulturne scene, kvalitetne zdravstvene skrbi, umjerenih cijena stanovanja i jeftinog gradskog prijevoza.
Na drugom mjestu je Zurich, treći je Auckland, četvrti Munchen, a peti Vancouver. U TOP 10 su i Dusseldorf,
Frankfurt, Ženeva, Kopenhagen i Basel iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

14.03.2017. u 09:38 | 0 Komentara | Print | # | ^

Većina hrvatskih građana plaću želi primati na tjednoj razini

Među njima, nešto je veći broj ispitanika (29%) koji priželjkuju isplatu plaće na tjednoj razini. Smatraju da je takva isplata plaće 'psihološki dobra te da smanjuje mogućnost neplaćanja ili gomilanja duga poslodavca'.
Snažan argument ovim ispitanicima je i lakša raspodjela primanja: "Kada bi sva plaćanja bila tjedno, lakše bi se rasporedio novac, a i puno manje ljudi bi bilo gladno", smatra jedan od ispitanika.
Drugi ističu kako takvom praksom ne bi puno izgubili u slučaju da im plaća kasni: "Zato što u slučaju tjedne neisplate plaće možete prije reagirati, a ne čekati i strepiti hoće li vam biti isplaćena posljednja plaća", zaključuje jedan od ispitanika.
Zanimljiv je i komentar ispitanika koji smatra da je ova opcija realnija od mjesečne isplate plaće: "Naime, kod novog zaposlenja osoba mora čekati mjesec i pol kako bi dobila prvu plaću."
Isplata plaće dvotjedno primamljiva je opcija za 25% ispitanika. Glavni argument ovih ispitanika leži u činjenici da bi isplatom plaće npr. početkom i sredinom mjeseca uspjeli uštedjeti više novca.
"Zvuči praktičnije jer bi se time u većini slučajeva izbjegao odobreni minus na tekućem računu", smatra jedan ispitanik, a drugi dodaje kako bi mu to omogućilo 'lakše raspoređivanje 'čistog' novca nakon financiranja osnovnih mjesečnih potraživanja poput režija i stanarine'.
"Primala sam tako plaću i iz iskustva mogu reći da dozvoljava pojedincu bolju kontrolu troškova i raspodjelu sredstava",
kaže jedna ispitanica iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

20.02.2017. u 11:17 | 0 Komentara | Print | # | ^

Građevinu dižu veliki infrastrukturni projekti

HUP želi sudjelovati u izradi propisa kako bi bili bolji i dugoročniji.
Oporavak građevinarstva moguć je uz pokretanje velikih infrastrukturnih projekta poput Pelješkog mosta, kanala Dunav-Sava, projekta željeznica,
navodnjavanja i zelene gradnje, kazao je u srijedu prilikom posjete HUP-u Lovre Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja.
Davor Majetić, direktor HUP-a naglasio je potrebu kvalitetnijeg uključivanja Udruge u izradu propisa iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

03.03.2016. u 15:05 | 0 Komentara | Print | # | ^

Kreće obnova renesansne palače Moise na Cresu

Palača Moise zaštićeno je kulturno dobro. Pripada najmonumentalnijim građevinama s početka 16. stoljeća u Cresu, ali i među najveće patricijske gradske palače iz doba renesanse u Hrvatskoj. Jedinstvena je zbog svojih iznimnih arhitektonskih rješenja neuobičajenih za Cres, poput svodova i trijemova, te oslikanog interijera.
U grupi je renesansnih palazetta creske vlastele na kojima radi udomaćena kameno-klesarska radionica Marangonića u vrijeme graditeljskog i gospodarskog razvoja grada Cresa. Građena je prema venecijanskom modelu s lokalnim specifičnostima.
Obnova i rekonstrukcija, te opremanje jedne od šest preostalih patricijskih palača u srednjovjekovnoj jezgri grada Cresa financira se u sklopu programa EU za Hrvatsku IPA 2013., a obnovljena palača služit će u znanstvene svrhe. Naime, u palači će biti regionalni Centar za cjeloživotno obrazovanje i Centar humanističkih i društvenih znanosti, te kongresni centar, kojima će upravljati Sveučilište u Rijeci.
Sveučilište je s Gradom Cresom potpisalo ugovor o korištenju Palače, a u gradu pogođenom depopulacijom očekuju da će profesori i studenti donijeti živost tijekom cijele godine, a ne samo u ljetnoj sezoni.
U budućnosti će u većem dijelu palače biti prostori koji će se koristiti u edukativne svrhe (predavaonice, učionice, knjižnica i kongresna dvorana), popratni prostori (dormitorij za smještaj polaznika seminara, radionica i drugih događanja te apartmani za predavače), kao i prostori komercijalne prirode (restoran, kafić, knjižara, izložbeni prostor). Planirana namjena, osim edukativne dimenzije, imat će utjecaj i na kulturni, društveni te gospodarski razvoj Grad Cresa, otoka i regije.
Inače, još ranije obnovljena je i creska palača Arsan Petris u kojoj je smješten Gradski muzej Cresa.
Od ukupnog troška projekta teškog 4,15 milijuna eura 85 posto su sredstva EU,
a preostalih 15 posto sufinancira Ministarstvo kulture iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

03.11.2015. u 07:04 | 0 Komentara | Print | # | ^

Ima ponuda za Kupare

ZAGREB - Na adresu Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) stigle su obvezujuće ponude za realizaciju turističkog kompleksa Kupari, za što je rok istekao u petak u 16 sati, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih Vladi. Koliko je točno ponuda stiglo i tko ih je podnio u petak se nije moglo doznati, a neslužbeno se najavljuje da će se ponude otvarati u ponedjeljak, 12. listopada u poslijepodnevnim satima.
Nakon toga slijedi analiza pristiglih ponuda i donošenje odluke hoće li se koja prihvatiti ili ne, odnosno odgovaraju li ponude uvjetima iz ponudbene dokumentacije za cijeli taj projekt.
Ta će se odluka, prema neslužbenim informacijama, donijeti što prije, moguće već sredinom idućeg tjedna ili tjedan poslije.
Javni poziv za obvezujuće ponude za kompleks Kupari raspisan je u svibnju ove godine, a na traženje zainteresiranih investitora i
s obzirom na kompleksnost dokumentacije rok za dostavu ponuda produljen je s 25. kolovoza na 9. listopada iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

12.10.2015. u 07:32 | 0 Komentara | Print | # | ^

Ponovo produžen rok za objavljivanje ugovora o Beogradu na vodi

Mali je rekao da rekonstrukcija Hercegovačke ulice i izgradnja "Savske promenade" koštaju četiri miliona evra što finansira arapski investitor.
Aktivisti inicijative "Ne davimo Beograd", koji se protive projektu "Beograd na vodi", protestovali su tokom posete gradonačelnika i transparetnom sa slikom tramvaja pokušali da mu prepreče put, kao podsećanje na parkiranje tramvaja da bi se zaklonio protest građana prilikom potpisivanja ugovora o projektu u aprilu.
"Beograđani još nisu upoznati sa ekonomskom računicom i dobiti iz ovog projekta, nisu upoznati s projektom i ugovorom za taj projekat, i želimo da još jednom pokažemo da je ceo taj projekat prevara. Želimo da apelujemo na gradske čelnike da se odustane sramnog izvođenja radova bez ikakvih dozvola i značaja za grad", rekao aktivista inicijative "Ne davimo Beograd", Dobrica Veselinović.
Veselinović je rekao da je objavljivanje ugovora o projektu bilo najavljeno prilikom potpisivanja, pre nekoliko meseci, pre mesec dana rečeno je da će to biti za dve nedelje, a pre dve sedmice da će to biti za nedelju dana, "tako da mislimo da je sve to jedna velika prevara" rekao je on.
Vlada Srbije, firma "Belgrejd voterfrant kepital investment" (Belgrade Waterfront Capital Investment) i kompanija Igl hils (Eagle Hills) iz
Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisale su 26. aprila 2015. ugovor o partnerstvu za realizaciju projekta "Beograd na vodi" sa dva miliona
kvadrata stambenog i poslovnog prostora u centru grada, na desnoj obali Save iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

15.09.2015. u 09:13 | 0 Komentara | Print | # | ^

"IGM ciglana Grahovo" prodaje imovinu po početnoj cijeni od 1,76 mil KM

Na prodaju su zemljište, građevinski objekti i oprema za proizvodnju opekarskih proizvoda.
Početna cijena imovine je 1,76 mil KM iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

21.08.2015. u 17:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

Đokovići žele kupiti hotel na Banj brdu

BANJA LUKA - Srđan Đoković, otac trenutno najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, posjetio je u ponedjeljak poznato banjalučko izletište Banj brdo.
Spekuliše se da bi Đokovići mogli kupiti hotel na ovoj lokaciji, prenosi N1.
"Ja sam ovdje u privatnoj posjeti kod prijatelja", rekao je Srđan Đoković.
Samo je kratko odgovorio na pitanje da li je tačno da kupuje hotel na Banj brdu, oazi mira i netaknute prirode na svega pet kilometara od Banjaluke.
Taj objekat nedavno je renoviran, vlasnik nije grad, već fizičko lice iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

11.03.2015. u 17:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

Beograd: Rušenje zgrada oko Trga Slavije

Trg će imati fontanu, tri trake za automobile i posebnu za javni prevoz. Predviđen je i potpuno novi plato prema zgradi Narodne banke Srbije.
- Na tom prostoru između Ulice kralja Milana i Nemanjine, biće premešten spomenik Dimitriju Tucoviću i izgrađen potpuno novi park, dodao je Vesić.
- Sve zgrade, koje su sada u Kralja Milana, sa strane, biće porušene, a i privremeni objekti na Slaviji, takođe će biti sklonjeni.
Osim u vizuelnom, rekonstrukcija Slavije obuhvata velike promene u saobraćajnom smislu. Ukrštanja pešačkog sa autobuskim, tramvajskim i automobilskim saobraćajem,
prave ozbiljna zakrčenja u ovom delu grada. Zato je predviđeno pomeranje kontaktne mreže tramvaja i trolejbusa ka obodima skvera, kao i izmeštanje stanica za gradski prevoz.
Inače, lane je prvobitno najavljeno da će rekonstrukcija Slavije početi na proleće, ali kako su ovi radovi uslovljeni završetkom obnove Ulice vojvode Stepe,
i uređenje jednog od najpoznatijih beogradskih trgova pomereno je za jesen target=_blank>iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

05.02.2015. u 20:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

Mrak Taritaš najavila natječaje za energetsku obnovu javnih objekata

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš danas je u Varaždinu otvorila 5. međunarodni sajam obnovljivih izvora energije te poručila kako su obnovljivi izvori energije budućnost Hrvatske i najavila da će se u slijedeće dvije godine raspisati dvjestotinjak najtečaja za energetsku obnovu javnih objekata širom Hrvatske.
Ministrica je pohvalila napore grada Varaždina i Varaždinske županije koji su među prvima krenuli u projekte energetske učinkovitosti.
Varaždin ima dobro iskustvo s energetskom obnovom zgrada javnog sektora. Mi smo u programu, koji radimo za cijelu državu, vodili računa o tome da vidimo koje su bile dobre stvari u Varaždinu odnosno koristili smo njihova pozitivna iskustva. Priznajem da smo u tim stvarima prepisivali od Varaždina i Varaždinske županije, rekla je Mrak Taritaš.
Najavila je i raspisivanje najtečaja energetske obnove javnih objekata širom Hrvatske.
Vlada je, naime, krajem listopada prihvatila program energetske obnove zgrada javnog sektora kojim je predviđeno da se u 2014. i 2015. godini obnovi oko 200 zgrada javne namjene, čime bi se potaknule investicije procijenjene vrijednosti od oko 400 milijuna kuna iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

22.11.2013. u 15:21 | 0 Komentara | Print | # | ^

U Centar Bundek uselio se Rochester institute

Na više od 1200 četvornih metara Centra Bundek jučer se smjestio novi kampus američke visoke škole za menadžment i tehnologiju Rochester Institute of Technology Croatia.
Studentima i profesorima na raspolaganju je moderan konferencijski centar, prostorije za multimedijske sastanke, regionalni trening-centar opremljen računalima i iPadima, studijska knjižnica i čitaonica te prostor za druženje i opuštanje. Osim u Zagrebu, prestižna škola tehnologije i menadžmenta nalazi se i u Dubrovniku.
Njihova selidba u Centar Bundek nije prva, međutim svakako je najveća. Prvi stanari u Centar stigli su ovog lipnja, kada se prodalo 150 od 227 sagrađenih stanova. Zakupci prostora stigli su s njima, a kad se sve oko centra uredi, ljude koji su tamo odlučili stvoriti svoj dom očekuju trgovački i ugostiteljski objekti, vrtić za 60 djece, šetnica i atrij.
Čitav kompleks građen je da bude energetski učinkovit pa se potrošnja vode i energenata mjeri za svaki stan zasebno iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

03.10.2013. u 14:29 | 0 Komentara | Print | # | ^

U kolovozu vas očekuje 15 nekretnina na javnoj dražbi

Od listopada prošle godine, kad se, prema podacima Hrvatske gospodarske komore, na „bubnju“ zbog ovrhe u Hrvatskoj nalazilo 555 nekretnina, taj je broj do proteklog tjedna narastao gotovo za trećinu.
U petak je u očevidniku nekretnina koje se prodaju u ovršnom i stečajnom postupku, bilo njih čak 736. Riječ je o nekretninama za koje vlasnici nisu u stanju otplaćivati kredit ili neko drugo dugovanje, pa se pokreće ovrha, ukoliko je dužnik fizička osoba ili obrtnik, ili pak stečaj ukoliko se radi o poduzeću iznajmljivanje stanova

Oznake: iznajmljivanje stanova

25.07.2013. u 14:27 | 0 Komentara | Print | # | ^

Na proljeće strojevi u punom pogonu

I nakon 20 godina od planiranja, mnoge se poduzetničke zone još uvijek svode samo na planove. Ipak, barbanska poduzetnička zona Krvavci svijetli je primjer: u njoj ovog proljeća otvaraju vrata svojih pogona renomirane tvrtke A.B.S. i IZO, i to nakon samo godinu dana od početka gradnje. Manji obrtnici pak pripremaju gradnju iznajmljivanje stanova.
Bez zapošljavanja i pokretanja proizvodnje neće biti moguće izaći iz gospodarske krize, a da bi se gospodarske zone uopće realizirale, treba dosta raditi na tome. Barban je uvijek nastojao dobiti nova radna mjesta za mještane i nakon osam godina uspjeli smo dobiti 7,5 hektara zemljišta od države. Preostali dio smo zamjenom riješili s privatnim vlasnicima.

Oznake: iznajmljivanje stanova

07.02.2013. u 11:07 | 0 Komentara | Print | # | ^

Ni poslovne zone ne mogu zaustaviti nezaposlenost

U tim zonama se kontinuirano radi na dovođenju investitora i novom zapošljavanju. Trenutno su gospodarske aktivnosti najintenzivnije u Poslovnoj zoni Jalžabet gdje talijanska grupacija Calzedonia ulaže gotovo sto milijuna eura u gradnju i opremanje svog glavnog logističkog centra u Europi. U njemu će biti zaposleno više stotina radnika. Dobar primjer je i Poslovna zona Kneginec gdje je uloženo više od 45 milijuna eura, te zone Ivanec, Lepoglava i Cestica. U tim zonama domaćih i stranih investitora je svakim danom sve više iznajmljivanje stanova iznajmljivanje stanova.

“Investitori kažu da je Varaždinska županija najbolja po izdavanju građevinskih i drugih dozvola potrebnih za rad. Sve se rješava u roku od trideset dana“, ustvrdila je Štefica Španić. Jalove rasprave. Nažalost to nije dovoljno. Unatoč tome što općine i gradovi investitorima daju velike pogodnosti u oslobađanju plaćanja dijela komunalne i drugih naknada, Š. Španić upozorava da okruženje Varaždinske županije investitorima pruža čak i veće pogodnosti. Primjerice Mađari nude besplatno zemljište za gradnju pogona, a svim investitorima nude i državljanstvo na temelju kojeg ostvaruju dodatne pogodnosti.

Oznake: iznajmljivanje stanova

18.12.2012. u 09:35 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis