Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Oglasili se iz HZMO-a: Nada Bosnić nije godinama plaćala najamninu, a ima i vlastiti stan u Zagrebu

Nada Bosnić je 27. ožujka tražila odgodu ovrhe, ali je Općinski sud u Zadru odbio prijedlog ovršenice te je sudski ovrhovoditelj proveo ovrhu.
U vezi deložacije Nade Bosnić iz stana u Zadru, iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koji je vlasnik stana, priopćili su u srijedu kako je riječ o
zaštićenoj najmoprimki koja godinama nije plaćala najamninu ni druge troškove, a ima i stan u Zagrebu.
U priopćenju stoji da je HZMO vlasnik stana u Zadru, Ulici bana Jelačića, koji je na temelju Ugovora o najmu stana sa zaštićenom najamninom od 14. travnja 1998. dan u najam Nadi Bosnić.
"Budući da Bosnić već godinama ne plaća zaštićenu najamninu ni druge troškove, HZMO je 11. travnja 2007. protiv nje podnio tužbu za iseljenje. Općinski sud u Zadru je 27. lipnja 2013. donio pravomoćnu presudu u kojoj se nalaže Nadi Bosnić da iseli iz stana te da ga slobodnog od osoba i stvari preda u posjed i vlasništvo HZMO-a. Bosnić nije dobrovoljno postupila po presudi, stoga je HZMO zatražio donošenje rješenja o ovrsi radi ispražnjenja i predaje stana, koje je i doneseno 21. ožujka 2014", navode iz HZMO-a te dodaju da je na ovršno rješenje Nada Bosnić podnosila žalbe, koje su Rješenjem Županijskog suda u Zadru od 13. ožujka 2017. odbijene kao neosnovane te je donesen zaključak o provedbi ovrhe 18. travnja.
Nada Bosnić je 27. ožujka tražila odgodu ovrhe, ali je Općinski sud u Zadru odbio prijedlog ovršenice
te je sudski ovrhovoditelj proveo ovrhu iznajmljivanje stanova

Post je objavljen 20.04.2017. u 09:55 sati.