Nekretnine Rijeka

16.11.2017., četvrtak

Plenković: Pregovaramo o refinanciranju cestarskog duga

Delegacija Ministarstva financija na čelu s ministrom Zdravkom Marićem ovoga je tjedna na roadshowu po europskim financijskim središtima, među ostalim u Londonu i Frankfurtu, radi izdanja euroobveznice kojom bi se refinancirali dugovi
u cestarskom sektoru.
Premijer Andrej Plenković danas je kazao da se u Lodnonu vode pregovori s investitorima o refinanciranju otprilike 1,3 milijarde eura dugova cestarskog sektora kako bi se produljila njihova ročnost i snizile kamate te tako nastavila konsolidacija
cestovnog sektora mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.07.2017., petak

Čak pet Valamarovih hotela dobili nagradu „TUI Environmental Champion 2017“

Nagrada TUI Environmental Champion 2017 predstavlja priznanje za kontinuirani angažman na području održivosti i zaštite okoliša.
Dubrovački hoteli Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik, krčki Valamar Koralj Romantic, porečki Valamar Club Tamaris te rabački Valamar Sanfior jedini su hoteli u Hrvatskoj
koji će od ove sezone nositi poznatu zelenu markicu TUI Environmental
Champion 2017 (TUI Umwelt Champion).
Nagrada koju ovaj turoperator dodjeljuje od 1996. odaje priznanje za odgovorno i održivo upravljanje hotelima te je svake godine osvaja tek nešto više od 200 hotela u svijetu koji zadovoljavaju stroge kriterije održivog managementa i korporativne odgovornosti. U nominaciju za nagrade ulaze oni hoteli koji imaju valjan Certifikat održivosti (Sustainability Certificate) koji dodjeljuje Svjetsko vijeće za održivi turizam (Global Sustainable Tourism Council - GSTC). Nagrade se dodjeljuju nakon službene revizije, a važan udio u odluci imaju i mišljenja gostiju prikupljena u anketama koje TUI redovito provodi.
Održivost je iznimno važna za TUI te njihove nedavne studije potvrđuju kako njihovi gosti sve više i više traže hotele koje poštuju načela održivog i ekološkog poslovanja. U TUI-ju ističu kako njihovi Environmental prvaci u ponudi imaju regionalne, sezonske i organske obroke i održavan vrt s izvornim biljkama, podržavaju projekte u lokalnoj zajednici, koriste obnovljive izvore energije
i ekološki prihvatljive proizvode mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 11:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.11.2016., srijeda

Za vukovarski vodotoranj dosad prikupljeno nešto više od 12,7 milijuna kuna

VUKOVAR - Za projekt "Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva" dosad je prikupljeno nešto više od 12,7 milijuna kuna, a samo 18. studenoga, kada se u Vukovaru obilježavala 25. godišnjica stradanja toga grada u Domovinskom ratu, donatori su uplatili 606.942 kune, potvrđeno je Hini iz vukovarske gradske uprave.
To je najveća uplata u jednom danu, napominju iz Grada Vukovara i dodaju kako je novac uplaćivan na poseban račun za obnovu vodotornja mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 18:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

31.10.2016., ponedjeljak

Godina oporavka građevinskog sektora

ANALIZA - Prema posljednjim podacima DZS-a, obujam građevinskih radova u kolovozu ove godine zabilježio je mjesečni pad od 1,2% (prema sezonski i kalendarski prilagođenim indeksima) te je istovremeno nastavljen niz pozitivnih stopa rasta građevinske aktivnosti na godišnjoj razini. Tako je prema kalendarski prilagođenim podacima, obujam građevinskih radova u istom promatranom mjesecu za 1,5% viši u odnosu na isti mjesec 2015. godine, čime je potvrđen pozitivan rast na godišnjoj razini i osmi mjesec zaredom.
Podaci pokazuju da je godišnji rast u kolovozu prvenstveno posljedica rasta građevinske aktivnosti na zgradama (gdje je zabilježena godišnja stopa rasta od 11,1%).
Ujedno je to i deseti mjesec zaredom (prema kalendarski prilagođenim podacima) otkako se bilježe pozitivne stope godišnjeg rasta građevinske aktivnosti na zgradama
dok je istovremeno zamjetan kontinuiran godišnji pad građevinske aktivnosti na ostalim građevinama.
Promatrajući kumulativno, prema izvornim indeksima, u razdoblju od prvih osam mjeseci ove godine, obujam građevinskih radova viši je za 3,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pritom su u istom promatranom razdoblju radovi na zgradama porasli za 9,9% godišnje dok je istovremeno obujam građevinskih radova na ostalim građevinama smanjen za 2,8% na godišnjoj razini. Stoga ne iznenađuje da se u razdoblju od siječnja do kolovoza u strukturi ukupno odrađenih sati na gradilištima (promatrajući prema vrstama građevina) 46,8% odnosi na građevinske radove na zgradama, uz razmjerno visok udio radova na novogradnjama (55,5% u ukupnim odrađenim satima).
Obzirom na očekivani rast i bolju iskorištenost sredstava iz EU fondova, u narednim razdobljima očekujemo postupno blago dinamiziranje građevinske aktivnosti mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 12:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.09.2016., srijeda

Kina će postati prvo tržište aviona vrijednosti 1000 milijardi dolara

Procjenjuje se da će putnički promet u Kini rasti 6,4 posto godišnje u idućih 20 godina, kako se gospodarstvo bude sve više oslanjalo na potrošnju i uslužnu industriju za pokretanje rasta. "Prijelazom Kine na gospodarstvo koje se više temelji na potrošnji, zrakoplovstvo će igrati ključnu ulogu u njezinom gospodarskom razvoju", izjavio je Randy Tinseth, potpredsjednik za marketing u Boeing Commercial Airplanesu.
Kineski prijevoznici povećavaju flote i nude nove direktne linije kako bi udovoljili potražnji sve većeg broja bogatih potrošača u Kini i diljem Azije, navodi Boeing. "Neprekidan rast kineske srednje klase, u kombinaciji s novim viznim politikama i širokim rasponom velikih zrakoplova s novim tehnologijama, mogućnostima i učinkovitosti, daje nam razloga da vjerujemo u svijetlu budućnost kineskog tržišta dugih letova", istaknuo je Tinseth.
Od 6.810 novih zrakoplova, koji će Kini biti potrebni u razdoblju od 2016. do 2035., 75 posto će biti zrakoplovi s jednim prolazom s 90 do 230 sjedećih mjesta, procjenjuje Boeing. Predviđa i da će ukupno biti potrebno 1.560 zrakoplova širokog trupa. Brzorastuća internetska prodaja u Kini, koja je već najveća na svijetu, također potiče potražnju za teretnim avionima, pa Boeing predviđa da će Kini tijekom sljedeća dva desetljeća biti potrebno 180 novih teretnih zrakoplova i 410 putničko-teretnih zrakoplova.
Boeing se natječe s europskim Airbusom za globalnu dominaciju na tržištu zrakoplova. No, obje kompanije suočene su s rastućom konkurencijom kineskih rivala koje podupire vlada jer Peking pridaje toj unosnoj, tehnološki intenzivnoj
industriji stratešku važnosti i na nju gleda kao na simbol nacionalnog ponosa mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 08:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.08.2016., utorak

Volkswagen se dogovorio s bosanskim poduzetnikom

‘Pogođene tvornice polako se pripremaju za nastavak proizvodnje’, objavio je VW u priopćenju.
Njemački automobilski div Volkswagen objavio je u utorak da je postigao dogovor s dobavljačima o isporuci ključnih dijelova čija je obustava prisilila grupu na prekid proizvodnje u nekoliko tvornica.
"Pogođene tvornice polako se pripremaju za nastavak proizvodnje", objavio je VW u priopćenju.
Automobilski div i dobavljači presvlaka za sjedala i kućišta za mjenjače Cartrim i ES Guss nastavili su jučer pregovore, nakon neuspjelog subotnjeg pokušaja.
U priopćenju VW-a navodi se da su se dvije strane složile da će pojedinosti dogovora zadržati u tajnosti.
Jučer su iz VW-a upozorili da će u slučaju da dogovor ne bude postignut biti prisiljeni skratiti radno vrijeme za oko 28.000 radnika u šest tvornica.
Nekima je radno vrijeme već skraćeno zbog obustavljene isporuke ključnih dijelova mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 19:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.07.2016., četvrtak

Prihodi Ine pali više od 30, a dobit više od 90 posto

Inin segment Istraživanje i proizvodnja bio je pritom opterećen s 31 posto nižom cijenom Brent nafte u odnosu na prvo polugodište 2015.
Ina je u prvom polugodištu ostvarila neto prihod od prodaje od 6,29 milijardi kuna, što je 32 posto manje nego godinu dana prije, dok je neto dobit te naftne kompanije pala za više od 90 posto, što je posljedica pada cijena nafte i plina, stoji u izvješću Ine, objavljenom u četvrtak.
Prema tom izvješću, neto dobit tvrtke, bez jednokratnih stavki, iznosila u prvom polugodištu 23 milijuna kuna, što je 93 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju. Pritom je zarada po dionici pala na 2,3 kune, dok je prije godinu dana iznosila 32,8 kuna.
Poslovanje Ine u drugom tromjesečju 2016. poboljšano je u odnosu na prvo tromjesečje, međutim ukupni rezultat u prvoj polovici godine ostao je, uglavnom zbog pogoršanog vanjskog okruženja, ispod razine 2015., navodi se u financijskom izvješću kompanije.
CCS EBITDA je u prvom ovogodišnjem polugodištu, bez jednokratnih stavki, iznosila 755 milijuna kuna, što predstavlja pad od 57 posto u odnosu na isto razdoblje lani.
Inin segment Istraživanje i proizvodnja bio je pritom opterećen s 31 posto nižom cijenom Brent nafte u odnosu na prvo polugodište 2015. Smanjenje Brenta utjecalo je i na cijenu plina, dok su opća kretanja na tržištu dodatno smanjila prodaju plina za 6 posto na polugodišnjoj razini.
Ipak, napori za maksimiziranje proizvodnje na postojećoj imovini spomenutog segmenta, stoji u izvješću, rezultirali su porastom proizvodnje nafte od 12 posto, pri čemu je porast domaće proizvodnje iznosio 16 posto.
S druge strane, proizvodnja plina smanjila se za 11 posto, uglavnom zbog smanjenja proizvodnje u podmorju.
Poslovanje segmenta Rafinerije i marketing odvija se u nešto manje poticajnom okruženju, kako se prosječna rafinerijska marža smanjila za 38 posto, naglašavajući potrebu za daljnjom optimizacijom i prilagodbom tržišnim uvjetima, navodi se u izvješću.
Segment Trgovine na malo ostao je stabilan, te će nakon prilagodne za jednokratne stavke otpremnina imati kompetitivniji model funkcioniranja.
Na cjelokupan rezultat poslovanja utjecale su jednokratne stavke koje se odnose na isplatu otpremnina, u iznosu od 270 milijuna kuna na razini EBITDA, što se primarno odnosi na novi poslovni model Trgovine na malo, navodi se u izvješću.
Kapitalna ulaganja porasla više od 30 posto
"Ipak, usprkos padu prihoda od 32 posto, financijska pozicija kompanije ostaje stabilna, s 9 posto nižim neto dugom. Kapitalna ulaganja iznose 717 milijuna kuna, a u usporedbi s istim razdobljem prošle godine porasla su za 31 posto, unatoč izazovnom tržišnom okruženju", ističe se.
U segmentu Istraživanje i proizvodnja u prvom polugodištu 2016., EBITDA bez jednokratnih stavki iznosila je 1,04 milijardi kuna, što je smanjenje od 615 milijuna kuna u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Negativan utjecaj u prvom redu bio je potaknut manjom cijenom Brenta i prirodnog plina.
Cijene plina smanjene su zbog smanjenih cijena za kućanstava, ali i jačanja tržišne konkurencije koja dodatno spušta cijene.
Nadalje, EBITDA segmenta Rafinerije i marketing, uključujući Trgovinu na malo, u prvih je šest mjeseci, bez jednokratnih stavki, bila 338 milijuna kuna.
Na taj je rezultat, objašnjava se, utjecalo vanjsko okruženje, zajedno s manjom razinom prerade, kao i manjom prodajom i smanjenim prodajnim maržama, uglavnom na izvoznim tržištima. Smanjenje bruto rafinerijskih marži djelomično je ublaženo pozitivnim poslovanjem Trgovine na malo.
Komentirajući rezultate, Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine, rekao je da je prva polovica 2016. godine obilježena okruženjem s niskim cijenama nafte, od oko 40 dolara za barel, značajno nižim cijenama plina, kao i slabijim rafinerijskim maržama. Posljedično, naveo je, CSS EBITDA bez jednokratnih stavki u prvih šest mjeseci iznosila je 723 milijuna kuna,
što je slabiji rezultat u odnosu na isto razdoblje prošle godine mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 13:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.01.2016., utorak

Digitalne izložbe

Zahvaljujući usluzi Street View moguće je virtualno razgledati Muzej za umjetnost i obrt, te odabirom predmeta dobiti dodatne informacije ili se, gdje postoji takva mogućnost, zadubiti u slike visoke rezolucije. Posebno dizajniran uređaj Street View trolley snimio je fotografije od 360 stupnjeva u odabranim galerijama koje su potom spojene, omogućujući jednostavnu navigaciju kroz 25 soba unutar muzeja uključujući galerije, te treći kat s izlošcima iz zbirki keramike, satova, bjelokosti, metala i tekstila.
Za online posjetitelje posebno su razvijene virtualne izložbe, pa je tako moguće razgledati dvije interaktivne izložbe koje su uredili stručnjaci Muzeja za umjetnost i obrt.
Digitalne izložbe uz pomoć izložaka iz stalnog postava pričaju priču o promjeni stilskih razdoblja od gotike do suvremenosti,
kao i priču o stogodišnjem razvoju ručnih satova.
Među najvažnijim izlošcima online izložbe MUO-a je pladanj s prikazom trijumfa Bakha i Arijadne, izuzetno reprezentativan primjerak engleskog srebrnarstva inspiriran motivima klasične antike. Nacrt je izveo Thomas Stothard, crtač koji je izvodio narudžbe za tvrtku Rundell & Bridge, dok je pladanj proizveden u radionici u Dean Streetu u Londonu koju je vodio Paul Storr.
Sat kojim je obilježen prvi let balona koji su 1783. konstruirala braća Montgolfier također spada među najpoznatije izloške MUO-a. Kućište sata oblikovno je srodno modelu za neizvedeni spomenik prvom letu balona, što ga je 1784. po narudžbi pariške Direction des Bâtiments izradio francuski kipar Claude Michel Clodion. Ovaj sat, rađen prema Clodionovom modelu, izuzetan je i rijedak artefakt koji nosi stilske osobine rokokoa i nadolazećeg klasicizma.
U MUO su i djela vodećih hrvatskih autora - Tomislava Krizmana, Antonije Krasnik, Roberta Frangeša Mihanovića,
Raoula Goldonija, Ive Kerdića, Borisa Bućana, Ljube Babića, Ivana Picelja, Ede Murtića i drugih mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 10:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.12.2015., ponedjeljak

Bandić: Pustite moje stanove koji nisu moji

Upitan o kojim se stanovima radi, Bandić je odgovorio: "Ne znam ja, pa vi znate najbolje. Vi uzmite svi, evo".
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je, na pitanje čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu, novinarima poručio neka puste njegove stanove koji nisu njegovi jer gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu, a sve ostalo je plod njihovih špekulacija".
"Molim vas, pustite vi sve moje stanove koji nisu moji. To svojim urednicima poručite", odgovorio je Bandić na pitanje novinara čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu.
Upitan o kojim se stanovima radi, Bandić je odgovorio: "Ne znam ja, pa vi znate najbolje. Vi uzmite svi, evo".
Na pitanje znači li to da tvrdi da je njegov stan samo onaj u Bužanovoj ulici, Bandić je odgovorio: "Molim vas, vi mene zafrkavate, pustite me da radim svoj posao. Molim vas, budite ozbiljni, uozbiljijte se. Gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu i pustite me na miru da radim svoj posao, ja vas lijepo molim. A sve ostalo je plod vaših špekulacija i pozdravite urednike. Hvala vam. Sve u redu. Malo počuvajte dostojanstvo gradonačelnika. Ja sam svoju imovinu krvavo stekao, imam sedam tisuća kuna kredit i poštujte to. Ja vas molim. Budite malo u mojoj koži. Malo dostojanstva neće svima škoditi. Nije na odmet."
Upitan postoji li razlog zašto je onda stavio prigovor na blokadu za te stanove, Bandić je rekao: "Molim vas lijepo, vi pilate opet pilu, pa kako imate dušu, gdje vam je duša. Hvala vam lijepo, hvala vam, pozdravite urednike".
Tportal i još neki mediji u subotu su objavili da su Bandićev prijatelj i njegova supruga Mate i Silvana Brzica kupci triju stanova i garaže u Zagrebu, vrijednih oko 3,3 milijuna kuna, na koje je Županijski sud u listopadu prošle godine stavio zabilježbu temeljem zahtjeva USKOK-a u sklopu akcije Agram zbog sumnje da stanove nisu njihovi nego Bandićevi. Gradonačelniku Bandiću nakon uhićenja Županijski je sud u listopadu 2014. blokirao imovinu, on se na tu odluku žalio Vrhovnom sudu koji je žalbu u siječnju 2015. odbio, a novinari su po njezinu odbijanju doznali, navodi taj portal, da je osim žalbe i prigovora na blokadu nekretnina navedenih u njegovoj imovinskoj kartici,
uložio žalbu i prigovor i na stan i garažu na Horvaćanskoj cesti 75, stan na Krugama 5 i Gračanskoj cesti 145 F mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 07:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

30.04.2015., četvrtak

Čelnik splitskog HNS–a: Državne nekretnine trebalo bi dati gradovima i županijama

Nekretnine u državnom vlasništvu trebalo bi ustupiti lokalnoj samoupravi, kako bi se, uz pojednostavljenu proceduru njome upravljalo na korist lokale zajednice; u gospodarskom i u društvenom smislu - zaključak je čelnih ljudi HNS-a, koji su na jučerašnjoj konferenciji za novinare najavili da će se s tim prijedlogom i obraditi Vladi,
ne bi li tako izmijenili Zakona o upravljanju državnom imovinom mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 07:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.03.2014., petak

Godišnji rast međunarodnih pričuva u siječnju

Iznos međunarodnih pričuva najčešće se promatra u odnosu na vrijednost uvoza roba i usluga te u odnosu na dospjele kratkoročne obveze po osnovi inozemnog duga. Prema našim procjenama međunarodne pričuve će i u ovoj godini nastaviti odgovarati vrijednosti uvoza robe i usluga za razdoblje od sedam i pol mjeseci (minimalno optimalna razina je tri).
S druge strane, prema HNB-ovim projekcijama otplate inozemnog duga one u potpunosti pokrivaju trenutne obveze prema inozemnim vjerovnicima koje dospijevaju u 2014. godini (11,6 mlrd. eura glavnice i kamata u 2014.). Dakle, trenutni iznos međunarodnih pričuva dostatan je za uspješno provođenje stabilne monetarne politike odnosno održavanje stabilnog tečaja EUR/HRK mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 15:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.03.2014., četvrtak

Pad prometa industrije na mjesečnoj razini, rast na godišnjoj

Na mjesečnoj razini, u siječnju u odnosu na prosinac, na domaćem tržištu zabilježen je pad prometa industrije za 3 posto i na stranom tržištu za 10,2 posto.
Ukupni desezonirani promet hrvatske industrije u siječnju ove godine pao je u odnosu na promet iz prethodnog mjeseca za 5,4 posto, dok je na godišnjoj razini, prema siječnju 2013. godine, promet povećan za 3,7 posto, pokazuju prvi podaci koje je objavio Državni zavod za statistiku (DZS).
Na mjesečnoj razini, u siječnju u odnosu na prosinac, na domaćem tržištu zabilježen je pad prometa industrije za 3 posto i na stranom tržištu za 10,2 posto mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 15:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.10.2013., petak

Štimac prodaje hotel Therapiju

Prema tvrdnjama iz nekoliko ozbiljnih crikveničkih turističkih izvora, sada već bivši hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac prodaje hotel „Therapiu“. Kao kupac se spominje austrijski lanac hotela „Holleis hotels“ koji bi već u studenom trebao preuzeti najstariji i jedan od najboljih crikveničkih hotela.
Priča da će Austrijanci kupiti hotel zavrtjela se još u siječnju. Prema toj verziji, Austrijanci su trebali preuzeti hotel s prvim danom 2014. godine. Tada je Štimac demantirao priče i rekao nam da se svako malo plasira priča o prodaji hotela kojeg je kupio prije devet godina od posustalog crikveničkog hotelskog poduzeća „Jadran“ za 5,4 milijuna eura.
Štimac je derutnu građevinu pretvorio u ponos Crikvenice uloživši deset milijuna eura. U siječnju je transakciju demantirala i austrijska grupacija „Holleis hotels“ u čijem je sastavu i opatijski hotel „Miramar“. „Holleis hotels“ imaju sjedište na turistički atraktivnom austrijskom jezeru Zell am See.
U svom sastavu imaju poznati „Grand hotel“ te „Salzburgerhof hotel“ u svom gradu te dva hotela na obližnjim glečerima. Igor Štimac je Therapiju kupio prije devet godina od posustalog „Jadrana“ za 5,4 milijuna eura te uložio deset milijuna eura nakon obnove, već 2006. godine. U igri je prije nekoliko godina bila i priča da će bivši hrvatski reprezentativac kupiti cijeli „Jadran“.
Dosad su se sva nagađanja i najave pokazale promašenima. Dolaskom Austrijanaca, iz hotela bi trebao izaći i lanac Falkensteiner koji već duže vremena vodi poslovanje hotela. Razlog za navodnu prodaju sigurno ne leži u lošem poslovanju mali oglasnik

Oznake: mali oglasnik


- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (7)
Prosinac 2019 (2)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (19)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (19)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (19)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (17)
Studeni 2018 (20)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (6)
Kolovoz 2018 (9)
Srpanj 2018 (7)
Lipanj 2018 (14)
Svibanj 2018 (12)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (11)
Veljača 2018 (7)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (8)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (8)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (9)
Svibanj 2017 (9)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (9)
Veljača 2017 (9)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (9)
Rujan 2016 (10)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (9)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)
Veljača 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi