Nekretnine Poreč https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

utorak, 22.05.2018.

Razvijena aplikacija za posredovanje u prometu nekretnina


ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta razvilo je aplikaciju za zaprimanje zahtjeva i izdavanje rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina i upis u Registar posrednika, kao i rješenja
za upis u Imenik agenata novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

22.05.2018. u 15:22 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 26.04.2018.

Uljanik dobio novu upravu

Denis Rabar početkom veljače imenovan je na mjesto direktora Brodogradilišta.
Nadzorni odbor Uljanika jučer je donio odluku o novoj upravi koju čine dosadašnji predsjednik uprave Gianni Rossanda i direktor Uljanik Brodogradilišta Denis Rabar.
Dosadašnjoj upravi u kojoj su, uz Rossandu, članovi Marinko Brgić i Veljko Grbac mandat ističe 27. travnja, te je Nadzorni odbor donio odluku da novi mandat i vođenje tvrtke kroz proces
restrukturiranja povjeri spomenutom dvojcu novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

26.04.2018. u 12:52 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 01.02.2018.

Ministar Kuščević najavio promjene u upravi: Manja plaća za nerad

Ministar je kazao kako je digitalizacija javne uprave reformska mjera te da će javna uprava time biti učinkovitija, transparentna i puno jeftinija. Neki dan je tjednik Lider objavio ocjene koje su činovnici sami sebi dali najbolje ocjene. Ministar Kuščević je u RTL Direktu kazao kako njegovo ministarstvo ne spada među čiste odlikaše, a o ocjenjivanju je kazao da želi vjerovati kako su svi ti
službenici tako dobri novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

01.02.2018. u 09:16 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 01.12.2017.

Sjajne turističke brojke za studeni i otvorenje Adventa u Zadru

Nikad viđeni adventski spektakl i mjesec studeni donijeli Zadru povećanje od preko 44 posto turističkih dolazaka i oko 43 posto
noćenja novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

01.12.2017. u 11:33 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 23.10.2017.

ZET nabavlja 15 novih autobusa ukupne vrijednosti 42,5 milijuna kuna

Ugovor su potpisali ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric i
predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.
Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije za nabavu petnaest gradskih autobusa potpisali su danas u ZET-u ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga
Ana Stojić Deban novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

23.10.2017. u 10:08 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 27.03.2017.

Prodaju se atraktivne nekretnine u centru: Poznati poduzetnik nudi 11 milijuna kuna za zgradu

Kako piše Slobodna Dalmacija, interes za kupovinu tih nekretnina pokazalo je devet ponuditelja, od kojih je osam dostavilo valjane ponude. Gradonačelniku nije preostalo ništa drugo nego proslijediti prijedlog o prodaji na raspravu Gradskom vijeću, i to nakon što je Komisija odabrala najpovoljnije ponude.
Tako će, nakon izvjesnog blagoslova Vijeća, nekretninu u Alješijevoj veliku 89,76 metara četvornih kupiti Tomislav Mijatović za 1.553.000 kuna. Za nekretninu u Domilijinoj 8, površine 144 kvadrata, najpovoljniji ponuditelj je bila firma "Neir", koja je ponudila 1.727.745 kuna.
Tvrtka "Manas", iza koje stoje splitske poduzetničke obitelji Radović i Šverko, ponudila je više od četiri milijuna kuna (4.051.000 kuna) za poslovni prostor u Nodilovoj ulici, ispod Obrtničke škole. Riječ je o gradskoj nekretnini površine 368,24 metra četvorna u kojoj je nekada bio prostor Pučke kuhinje.
Budući da Manas u susjedstvu ima hotel "Cornaro", ta tvrtka je do sada bila u najmu tog istog prostora te ga koristila kao konferencijsku dvoranu, pa je aplicirala na Natječaj za prodaju nekretnina Grada Splita, objavljen koncem siječnja,
te dala najpovoljniju ponudu za kupnju ovog objekta novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

27.03.2017. u 10:08 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 26.01.2017.

Boeing je u prošloj godini zabilježio pad prihoda i isporuka

Poslovodstvo te američke kompanije procjenjuje da će u ovoj godini prihodi dodatno skliznuti u raspon između 90,5 i 92,5 milijardi dolara, no očekuje i poboljšanje dobiti po dionici.
"U idućem razdoblju nastojat ćemo povećati produktivnost i izvršenje programa", poručio je predsjednik i izvršni direktor tvrtke Dennis Muilenburg.
U prošloj je godini Boeing isporučio 748 putničkih zrakoplova, manje u odnosu na 762 godinu dana prije, no poručuje da je zadržao vodeće mjesto na tržištu petu godinu zaredom.
Lani je pao i broj isporučenih vojnih zrakoplova i helikoptera, pa su prihodi tog odjela tvrtke skliznuli za 7 posto.
Prihodi su pali i u odjelu svemirskog poslovanja i
usluga zbog slabije potražnje za satelitima i modernizacijom zrakoplova novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

26.01.2017. u 13:29 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 19.06.2015.

Novih 500 stanova za crnogorske građane uz minimalnu kamatu

PODGORICA - Projekat 1000plus stanova, koji ima za cilj rješavanje stambenih potreba u Crnoj Gori, biće nastavljen i 2015, zvanično je saopšteno Dnevnim novinama u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.
U toku je finalizacija pregovora sa predstavnicima Razvojne banke Savjeta Evrope za razvoj o dobijanju kredita od deset miliona eura za ovaj projekat, kojim će biti riješeno stambeno
pitanje za oko 500 crnogorskih građana.
Generalni direktor Direktorata za razvoj stanovanja u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Marko Čanović rekao je Dnevnim novinama da bi do novembra Razvojnoma banka Savjeta Evrope za razvoj trebalo da odobri aplikaciju za kredit, nakon čega bi sredstva bila povučena i odmah iskorišćena za rješavanje stambenog pitanja naših građana.
Ono što će obradovati sve građane koji nemaju svoj krov nad glavom jeste mogućnost da kamata bude manja od one koja je bila na snazi prije četiri godine, dok će rok otplate ostati isti,
odnosno 20 godina http://www.stanovizagreb.org/novogradnja/Jarun target=_blank>novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

19.06.2015. u 10:57 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 13.03.2015.

Linić: Odustajanjem od poreza na nekretnine Vlada bi zaštitila najbogatije

ZAGREB - Odustajanjem od poreza na nekretnine, koji bi godišnje proračunu donosio oko 500 milijuna kuna, Vlada bi zaštitila interese najbogatijih građana bez da je našla rješenje kako nadoknaditi veliki godišnji deficit, koji samo u mirovinskom sustavu iznosi 17,5 milijardi kuna, ocijenio je u petak bivši ministar financija Slavko Linić. Linić, koji se kao ministar zalagao za oporezivanje nekretnina, kazao je u emisiji Hrvatskog radija "U mreži prvog" da je projekt poreza na nekretnine bio dobro pripremljen i da je bilo dovoljno vremena, konkretno tri godine, da se uvede.
"Zahtjev Vlade odnosno premijera nije bio mali, tražilo se da građanima koji žive u svojim nekretninama porez ne bude viši od iznosa aktualne komunalne naknade. I to smo ostvarili. Isto smo napravili i sa gospodarstvenicima. Porezi bi, s druge strane, rasli samo onima koji imaju tri, četiri, pet i više nekretnina, a koje nisu u funkciji, te gospodarstvenicima koji su zatvorili pogone, otpustili radnike, imaju ogromne hale, prostore i zemljišta, a ne stavljaju ih u funkciju. Njima bi porezi rasli i do deset puta u odnosu na sadašnje izdatke. Poruka je bila vrlo jasna – uzet će se bogatima, onima koji špekulativno drže nekretnine i ne stavljaju ih u funkciju", kazao je Linić.
Smatra da teret poreznog opterećenja treba prebaciti na bogatije građane, a da se uvođenjem poreza na nekretnine trebala smanjiti stopa zdravstvenog osiguranja, uz istovremeno povećanje stope mirovinskog osiguranja.
"Premijer Zoran Milanović je očito liberal koji štiti imovinu bogatih, a ne ono što je trebala bit poruka SDP-a", ističe Linić.
Prema njegovim riječima, porez na nekretnine bi u prve dvije godine provođenja, 2016. i 2017. državnom proračunu donio po pola milijarde kuna, jer se, navodi Linić, pazilo na građane i njihove prihode. Za njega je i dalje najveći problem države godišnji deficit mirovinskog sustava od 17,5 milijardi kuna, a to se barem jednim dijelom moglo pokriti iz poreza na nekretnine, kao što to rade u Europi.
"I dalje ćemo imat visoke bruto plaće i deficit u mirovinskom sustavu i zbog toga ćemo i dalje bit nekonkurentni na europskom tržištu",
zaključio je Linić.Goran Marić, saborski zastupnik HDZ-a, kazao je, pak, kako se izradi prijedloga poreza na nekretnine pristupilo površno i da taj porez nije pošten. Zalaže se za porez na imovinu jer, kako kaže, jedna umjetnička slika možda vrijedi više nego nekretnine stotinu obitelji.
"Nije pošteno da se razmišlja o porezu na nekretnine, dok se drže tajni skrbnički računi u milijardama i njih se uopće ne oporezuje. Želi se oporezivati nekretnine u trenutku kada su ljudi ostali bez posla, a nekretnine im vrijede 30 posto manje nego prije krize. Isto tako, zanemaruje se činjenica da bi se porez plaćao isključivo iz dohotka", navodi Marić.
Marić priželjuje pad Vlade, jer ona već tri godine nije u stanju osigurati gospodarski rast i stalno izmišlja nove poreze kako bi prikrila svoju nesposobnost.
"Govorimo o 500 milijuna kuna godišnje od poreza na nekretnine. Toliko godišnje država plaća za iznajmljivanje nekretnina od fizičkih osoba, a uz silne nekretnine u svojem vlasništvu. Toliko ima mogućnosti za povećanje prihoda i smanjenje rashoda da nema potrebe, niti se smije govoriti o novom poreznom opterećenju dok smo u krizi, pogotovo stoga jer je Hrvatska odavno prošla optimalnu točku fiskalnog opterećenja", rekao je Goran Marić.
Pojedini mediji su u četvrtak objavili, pozivajući se na izvore iz Banskih dvora, da do uvođenja poreza na imovinu iduće godine ipak neće doći, iako je to jedna od mjera iz predizbornog plana Kukuriku koalicije te u Programu konvergencije i drugim dokumentima koje je Vlada lani uputila Europskoj komisiji.
Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić izjavio je novinarima u četvrtak da će se eventualno odustajanje ili ne odustajanje od uvođenja poreza na nekretnine od 2016. godine razmotriti u sklopu predstojećih razgovora o reformama.
Do kraja travnja Vlada mora podastrijeti Europskoj komisiji paket mjera za ispravljanje makroekononomskih neravnoteža, koji će se potom razmatrati u Bruxellesu u svibnju.
Komisija je, naime, krajem veljače utvrdila u Hrvatskoj, drugu godinu zaredom, postojanje prekomjernih makroekonomskih neravnoteža,
koje zahtijevaju odlučnu političku akciju i specifični monitoring novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

13.03.2015. u 14:27 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 09.02.2015.

Jačanje dolara na inozemnim deviznim tržištima

Nakon nekoliko mirnih trgovinskih dana, petak je protekao u laganom rastu tečaja EUR/HRK. Trgovanje je otvoreno na razini od 7,714 kuna za euro da bi posljedično pod utjecajem domaćih banaka
i korporativnih klijenata koji su kupovali jedinstvenu europsku valutu, tečaj aprecirao do razine od 7,719 kuna za euro. Uz blagu korekciju krajem dana tečaj EUR/HRK je dan završio na razinama
oko 7,718 kuna za euro target=_blank>novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

09.02.2015. u 23:52 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 03.05.2013.

Selidba je visoko na ljestvici stresa. Možete li to sami?

Je li mudrije angažirati agenciju ili se u kupnju, prodaju ili iznajmljivanje i unajmljivanje upustiti sam? Iskustva i motivi zbog te dileme kupaca, prodavatelja, iznajmljivača i potencijalnih podstanara su različiti. Poneki izbjegavaju agencije zbog provizijskih troškova, drugi vjeruju da dobro znaju procijeniti i ljude i nekretnine, znaju čitati dokumente pa je to brži način da ostvare svoju nakanu. Prednosti angažiranja agencije kao posrednika su sigurnost i ušteda vremena novogradnja Jarun.
Većina prodavatelja od agencije očekuje procjenu vrijednosti nekretnine i pronalaženje pravog kupca u što kraćem vremenu. Stoga, svaka dobra agencija neizbježno ima svoju bazu kupaca do kojih je prodavatelju samom teško ili nemoguće doći.
Nadalje, agencija točno zna gdje i kako nekretninu plasirati da se što brže proda - ističe Dajana Furgala Šuper, direktorica Agencije za prodaju nekretnina Orbit, dodajući kako pak kupac od agencije očekuje pravnu zaštitu i savjete kako bi znao što ga očekuje.

Oznake: novogradnja Jarun

03.05.2013. u 10:41 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (7)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (2)
Listopad 2019 (6)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (26)
Rujan 2018 (19)
Kolovoz 2018 (24)
Srpanj 2018 (21)
Lipanj 2018 (19)
Svibanj 2018 (11)
Travanj 2018 (8)
Ožujak 2018 (8)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (8)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (8)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (10)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (9)
Rujan 2016 (10)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (9)
Veljača 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja nekretnina u Poreču, kupovina nekretnina u Poreču

Ponuda dana

Linkovi

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis