Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Prodaju se atraktivne nekretnine u centru: Poznati poduzetnik nudi 11 milijuna kuna za zgradu

Kako piše Slobodna Dalmacija, interes za kupovinu tih nekretnina pokazalo je devet ponuditelja, od kojih je osam dostavilo valjane ponude. Gradonačelniku nije preostalo ništa drugo nego proslijediti prijedlog o prodaji na raspravu Gradskom vijeću, i to nakon što je Komisija odabrala najpovoljnije ponude.
Tako će, nakon izvjesnog blagoslova Vijeća, nekretninu u Alješijevoj veliku 89,76 metara četvornih kupiti Tomislav Mijatović za 1.553.000 kuna. Za nekretninu u Domilijinoj 8, površine 144 kvadrata, najpovoljniji ponuditelj je bila firma "Neir", koja je ponudila 1.727.745 kuna.
Tvrtka "Manas", iza koje stoje splitske poduzetničke obitelji Radović i Šverko, ponudila je više od četiri milijuna kuna (4.051.000 kuna) za poslovni prostor u Nodilovoj ulici, ispod Obrtničke škole. Riječ je o gradskoj nekretnini površine 368,24 metra četvorna u kojoj je nekada bio prostor Pučke kuhinje.
Budući da Manas u susjedstvu ima hotel "Cornaro", ta tvrtka je do sada bila u najmu tog istog prostora te ga koristila kao konferencijsku dvoranu, pa je aplicirala na Natječaj za prodaju nekretnina Grada Splita, objavljen koncem siječnja,
te dala najpovoljniju ponudu za kupnju ovog objekta novogradnja Jarun

Post je objavljen 27.03.2017. u 10:08 sati.