Dečko koji obečava

subota, 31.01.2009.

YU, filmski posteri!

Šta mislite da mi nismo imali zanimljivih filmskih postera, u ono vrijeme, kada je još bilo kina?!

Evo nekoliko kul YU postera. Neki su prava umjetnička djela, a neki su zanimljivi zbog samog prijevoda filma...

Pogledajmo!

Image Hosted by ImageShack.us

Deliverance (1972) - predivan poster, ne znam da li je kopija pravog ali je definitivno jedan od najboljih filmskih postera ikada!


Image Hosted by ImageShack.us

Blue Velvet (1986) - osim što mi prijevod ne zvuči baršunasto, zanimljivo mi je i ono gore "američki erotski triler", bome su naši stari bili stari perverznjaci ("Mummy" *SNIF!*)


Image Hosted by ImageShack.us

Duel (1972) - osim imena glumaca po Vuku u zagradi fora mi je i rečenica "Poznati televizijski junak šerif Meklaud u filmu..."


Image Hosted by ImageShack.us

Fora poster. Inače film se u originalu zove: I Bombed Pearl Harbor (1960)


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Bradavice...


A cijela kolekcija je ovdje!


- 19:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 30.01.2009.

The Day the Earth Stood Still (2008)

(r: Scott Derrickson)

Photobucket
Spaceman-spaceman-spaace-maaan

U ovom novom hollywoodskom filmskom spektaklu Keanu Reeves je.... Klaatu, biće iz svemira koje je došlo iz neke daleke (valjda, nagađam) planete da nam soli pamet i govori nam kako bi se trebali promjeniti. Pih! Kao da već nemamo dovoljno svojih "domaćih" dosadnjakovića koji stalo tupe kako je globalno zatopljenje loše, kako ne bi trebali uništavati šume i izvlačiti i zadnju tonu nafte i kako bi trebali potpuno promijeniti način života!

The Day the Earth Stood Still je remake istoimenog kultnog sf klasika iz 1951. koji sam jednom prilikom počeo gledati ali nisam imao živaca pogledati ga do kraja. Iako je naravno imao više smisla od ovog remakea. Jer kako znamo pedesete godine prošlog stoljeća prošle su u strahu od nuklearnog rata i cijela ta poruka o "promjeni" je itekako bila dobro došla, pa makar i iz svemira. Dok je sada neko drugo vrijeme i mi smo neki drugi ljudi, i nije kao da nas ne bi trebalo podsjetiti da će nam uništavanje ovog planeta kad tad doći glave, a kako se čini u zadnje vrijeme sa sve gorim klimatskim i svim drugim promjenana, možda čak i naša generacija doživi konačni pad čovječanstva, ili barem njegove dominacije Zemljom. A možda i ne. Nekako nas i nije baš puno briga. A još manje o tome razmišljamo. Zašto? Zato što osim spavanja i posla koji nam uzme nekih 8 sati svakog dana osim nedjelje, imamo televizore, kompjutere, internet, chat, filmove, serije, a da i ne govorimo o stvarima IZVAN dnevnog boravka! Uglavnom da skratim, ne bi me začudilo da smo u Matrixu.

Ok, a osim te poruke koja tjera na zijevanje ima li film šta za ponuditi?!

Photobucket
Kineska mudrost

Keanu Reeves je iznenađujuće dobar i uvjerljiv u glavnoj ulozi, dok su svi ostali glumci poprilično loši do očajni što vrijedi i za Jennifer Jebobije Connelly. Sama priča je zbrkana jer je scenarist pokušao "modernizirati" original. I to na takav način da je neke scene iz originala jednostavno izostavio dok je druge prekopirao, pa je između njih stavio neke nove tako da sve to baš i ne izgleda previše kompaktno. A tomu ne pomaže ni poprilično loša režija. Tako da je film što duže traje sve manje zanimljiv.

Photobucket
Laserbeam!

Od pozitivnih stvari mogao bi istaknuti dobro nacrtanog robota uništavača i male "nanorobote", te scenu dvije kad ti mali "nanoroboti" ili šta god uništavaju sve pred sobom. I to je to.

Photobucket
Jennifer Connelly u filmu glumi liječnicu sa crnim djetetom

Još jedan bezličan remake koji je manje uvjerljim čak i od originala starog gotovo 60 godina!

Ocjena: 3/10



- 21:13 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.01.2009.

Outlander (2008)

(r: Howard McCain)

Photobucket
Google Space

A sada: SPEKTAKL!
Pa ne baš...

Outlander sam odlučio pogledati čim sam čuo da se spominju vikinzi, jer nije baš da ima puno filmova o vikinzima. A kamo li sf-ova s vikinzima!

Dakle, Kainan (glumi ga James Caviezel najpoznatiji po ulozi Isusa u kultnom S/M spektaklu The Passion of the Christ (2004)) je čovjek s nekog dalekog planeta koji se sa svojom svemirskom letjelicom srušio na Zemlju 700 godina P.K., a sa sobom je donio i opasnog grabežljivca poznatog kao Moorwen (hm, više mi zvuči kao nekakvo vilenjačko žensko ime, odnosno pomalo gey za opakog stvora; op.u.) koji više od svega voli ubijati ljude i slagati ih u mračna i vlažna mjesta.

Photobucket
Nisam znao da su se te vikinškinje šminkale!

Sama radnja filma je potpuni kliše i nevjerovatno je predvidljiva, tako da mi je bilo žao što sam ga gledao sam, pa nisam imao s kime cinično komentirati.

Već prve scene: Kainan; lik padne na nepoznati planet, gdje nikada nije bio, naravno da ima nekakav stroj koji mu kaže da je riječ o planetu Zemlja, otkrije mu u kojem je periodu te koji je lokalni jezik, kojega on naravno lako nauči pomoću svjetla kojim mu stroj osvjetli lijevo (čini mi se) oko. Nakon toga on krene u šumu, doduše oprezno i s oružjem - ali bez ikakvih namjernica! Čovjek bi pomislio da imaju nešto za slučaj nužde! Pa šta da je pao na Mars?!
Nekoliko scena kasnije vidimo nekakvu mladu, i kao, opaku curu. Čim sam je vidio znao sam. Reko to je ta! Sad će ga ovi uhvatiti, malo prebiti i mučiti da im kaže tko je on, ali ne prejako da ga ne ozljede, ona će prva stati na njegovu stranu ili ga "sažaliti" a kasnije kada on napravi neko dobro djelo ili spasi nekoga od njezinih će se i zbližiti. Sve se to naravno i desi. I naravno da se naš junak već od prvi put kada uzme mač u ruke s njime služi isto ili čak bolje od samih vikinga koji ih koriste od rane mladosti, mada dolazi iz tehnološki naprednog doba i vjerovatno nikada nije čak ni vidio ništa slično, osim ako na tom planetu s kojeg je došao nemaju muzej posvećen Zemlji. I tako dalje i tako dalje. Da ne davim s klišejima vidjet ćete i sami ako se odlučite na gledanje filma, što svakako preporučujem nezahtjevnom gledatelju, jer unatoč gore napisanom film ima i nekih pozitivnih strana.

Photobucket

Dakle:
Samo čudovište iz svemira je solidno, ništa posebno revolucionarno ali nije loše. Odlična je scena kada ga pokušavaju uhvatiti u klopku. A nije ni loša scena borbe dva plemena, moglo je i bolje i s manje drkanja s kamerom al ajde. A naravno i Ron Perlman u glumačkoj postavi je uvijek plus. I to je to.

Photobucket
NAPAAAD!

Sve u svemu, autori su očito imali dosta para na raspolaganju tako da je film mogao biti i puno, puno, puno bolji, te barem pola sata kraći, ovako je jedva gledljiv.

Ocjena: 4/10



- 21:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 28.01.2009.

Egipatski filmski posteri

Šta mislili ste da kul filmske postere imaju samo Poljaci?!
Pogledajte nekoliko egipatskih!

Image Hosted by ImageShack.us

Nedavno opisani Alligator (1980).


Image Hosted by ImageShack.us

Throne of Fire (1983) - čini se kao jebački film!


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj gore definitivno moram što prije ponovno pogledati!

Image Hosted by ImageShack.us

Nevjerovatno je da sam ovaj film već dugo htio nabaviti da ga ponovno pogledam, prije dan dva sam ga se opet sjetio, problem je bio jedino u tome što nisam znao kako se zove, niti imena glumaca...
James (fakin!) Spader, tako se taj lik dakle zove! Film mi je ostao u sjećanju kao dobar psiholiški triler...


Ostatak kolekcije pogledajte ovdje!


- 21:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 27.01.2009.

Phantoms (1998)

(r: Joe Chappelle)

Photobucket

Film sam pogledao ponajprije zbog preporuke nekoga s Horror.hr foruma, gdje sam do prije mjesec dva znao i svakodnevno navraćati, no prestao sam iz više razloga: neshvaćanja mog pomaknutog(?!) smisla za humor, nekih debilnih postova koji su me znali iživcirati, ali i zbog preporuke ovog smeća kao dobrog napetog suspence horrora! Ne mogu shvatiti da se nekome izvan Amerike ovo moglo svidjeti! Što je najgore ovaj film sam prije par godina ubacio u dvd player pa ga brzo izbacio iz istog.

Scenarij je napisao "veliki" Dean R. Koontz koji piše šrot sličan onome Stephena Kinga prema svojoj istoimenoj pripovjetki. A priča je to o dvije setre koje se dovezu u mali gradić u Koloradu i otkriju da u gradiću nema nikoga živoga... dok se ne pojavi Ben Assfleck u ulozi šerifa! Da sam barem otišao na IMDb prije gledanja fima, jer odmah bi odustao kada bi vidio da on glumi šerifa! Možete misliti koliko je uvjerljiv! Svi ostali likovi su čisti kliše, da i ne govorimo o liku Peter O'Toola koji glumi znanstvenika koji je počeo pisati za tabloide, a kojega vojska prisili da im pomogne u rješavanju misterije jer je napisao senzacionalistički članak o sličnoj misteriji! Uglavnom kliše nakon klišeja, ali nekako ne funkcionira ni kao dobar trash unatoč pojavljivanju nekih pizdarija sličnih divovskim šišmišima koji mogu odnijeti odraslog čovjeka ili samog kraja kada gotovo besmrtno biće, prikazano pomoću očajnog CGI-ja, ubiju dosadan djetinjasto napisan monolog i nešto benzina.

Photobucket . Photobucket

Ignorirajte komentare na IMDb u o tome kako je film "podcjenjen" i kako je to "skriveni horror dragulj" ili najbolji horror 1998., jer je film sa svojom ocjenom 5/10 čak i daleko precjenjen!

Iako u tagovima između ostalog ima i: Suspense, Helicopter, Missing Person, Monster, Murder, Severed Head, Decapitation, Exploding Head, Person On Fire, Severed Face, Severed Foot, Severed Leg, Shot In The Chest, Shot To Death, Death Of Child i Twist In The End, u glumačkoj postavi Petera O'Toola i Rose McGowan ipak izgleda kao nešto iz produkcije SFi Channela.

Ocjena: 1/10


- 21:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Nevjerovatni Poljski filmski posteri

Ok, znam da je naslov malo nezgrapan, no nije mi se dalo previše mozgati o njemu. Uglavnom, znam da nije ništa novo ali eto ja sam otkrio tek nedavno pa možda ima još takvih.

Dakle:

halo halo

Ovo gore je filmski plakat za film Muha, odnosno The Fly (1986) i samo je jedan iz fenomenalne zbirke poljskih lokaliziranih filmskih postera koji su i sami po sebi umjetnost i postižu solidne cijene na internetu.

Ovdje možete pogledati izbor od 50 najnevjerovatnijih, što je dobar početak.


halo halo

Ovo je inače, ako niste pogodili poster za film Alien (1979)

- 14:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.01.2009.

Alligator (1980)

(r: Lewis Teague)

Image Hosted by ImageShack.us
Slakti su kad su mali...

Malo sam se zaželio animal attack filmova a nije mi se dalo pogledati koji od ovih novih DV spektaklova. Odlučio sam se za jedan žanrovski klasik Alligator sa Robertom Forsterom i legendarnim Henryjem Silvom iz davne 1980. Ne mogu reći da je film neko remek djelo, ali ipak ima taj nekakav šarm, glumci su bolji, a i uvijek mi je zanimljivije vidjeti gumenu maketu ili uvećanog pravog aligatora od nacrtanog. Osim toga tu ima i nešto trashy dijelova, glavni lik je kuler i jebač, a crnci su naravno nepouzdani u opasnim situacijama, znači sve ono što i očekujem od jednog američkog filma iz osamdesetih.

Image Hosted by ImageShack.us
Fora s lažnim bombašem. Dok su amerima te fore još bile smiješne.

A o čemu se tu radi?
Priča se vrti oko urbane legende o aligatorima koje ljudi uzmu za ljubimce dok su mali a onda ih bace u odvod, oni potom u kanalizaciji narastu do rekordnih veličina te pojedu pokojeg radnika gradske čistoće.

Image Hosted by ImageShack.us
Šteta. Dobre noge.

Alligator je dakle odlična zabava za sve ljubitelje spomenutog pod žanra horrora, dok će svima ostalima vjerovatno biti dosadan ili besmislen.

Ocjena: 6/10




- 21:37 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 25.01.2009.

The President's Last Bang (2005)

(r: Sang-soo Im; originalni naslov: Geuddae geusaramdeul)

Photobucket
Ah, te sedamdesete!

Politički triler koji prikazuje događaje prije i poslije atentata na južnokorejskog predsjednika Park Chung-heea, koji je vladao od 1961. do 1979. kada ga je ubio Kim Jae Kyu, predsjednik nacionalne obavještajne službe (KCIA-e). Moram priznati da prije gledanja ovog filma nisam imao pojma tko je Park Chung-hee, niti išta o njegovoj (gotovo pa) diktaturi Južnom Korejom, no svejedno sam uživao u ovom, još jednom odličnom, južno korejskom filmu. Film je pun sarkazma, političke satire i odličnog humora, a na trenutke gotovo ulazi u apsurd jednog Bananas (1971) Woody Allena, recimo u urnebesnim scenama nakon atentata kada Ministra obrane ne prepoznaju i ne puštaju u zgradu Ministarstva obrane, ili kad u istom ministarstu muku muče da nađu prave metke! Likovi su zanimljivi, a pogotovu lik Agenta Jua kojeg je majstorski odradio Suk-kyu Han. Iako glazbe ima malo te se gotovo ista tema provlači kroz cijeli film to nekako odlično funkcionira i još popravlja atmosferu.

Photobucket
Predsjednik je mrtav! Živijo novi predsjednik!

Photobucket
Hmm, čime da ga zalijepim kad još nisu izmislili super ljepilo?!

Sam atentat je prikazan uvjerljivo i poprilično krvavo. A uznemirujuće je i kako su završili čak i oni koji nikako ni nisu bili uključeni u sam atentat, nego su tek bili tamo.

Photobucket
Legenda..

Dakle, definitivno zanimljivije od recimo JFK-a (1991) i definitno vrijedi na njega izgubiti sat i četrdeset minuta.


Ocjena: 8/10


- 21:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 23.01.2009.

Guglarije rekapitulacija zadnjih par mjeseci drugi dio!

Dakle, nastavljamo s pizdarijama pomoću kojih "ljudi" dođu do ovog mog bloga.
Inače ako ste nekako uspjeli propustiti prvi dio, evo ga ovdje.
Ovo je dakle, drugi dio najzanimljivijih primjera skupljenih zahvaljujući dobrom starom extremetracking.comu i odličnom domaćem kratkom ali slatkom kodu Googlarije.
Kao i uvijek same pretrage su copy/pejstane kako su i napisane.
Dakle idemo dalje:


amaterske slike zena
slova za tetoviranje
silovanje
nista
kamijondjije
gdje skinuti titlove za filmove
domaci jebacki filmovi
gobleni, casopis "Nina"
svrsio mami u usta
dark blogovi

gurnuo sam joj g au guzu
gledanje jebanja
dlaka ne smije u vaginu
picke guzovi sise jebacina oko 30 godina zene video
stari i tvrdi kurac
gratis filmovi za gledanje
svršila svršio blog site:hr
priče za laku noć 1983
nevjerovatno
prostitute kako se jebat



sisice
rozga lezb
muski spolni organi
zoo seks
jelena rozga daj što daš mp3
made in russia dzepni sat
Big brother himna Ocima te
mame uhvacene u jebanju
deda mraz pozadine
koji film skinuti

"raširene noge"
kolko te volim
kurci
JEBAO ME U USTA CELU NOC
jebacke cure
gledanje jebanja
jebao sam moju sestru
goli pederi slike
GOLE ZENE KOJIMA SE VIDI SISE I PICKA SLIKE
frizure pickica


Nastavak slijedi nakon kratkog predaha!




- 13:09 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.01.2009.

2001 Maniacs (2005)

(r: Tim Sullivan)

Photobucket
"Zurim ti u dekolte i razmišljam, da li ti tijelo vrijedi ovoliko mučenja!"

2000 manijaka sam gledao davno i ne sjećam ga se baš najbolje, znam samo da me nije oduševio ali sjećam se jedne odlične scene ubijanja cure ogromnim kamenom.

2001 Maniacs je, naravno remake kultnog klasika Two Thousand Maniacs! (1964), Herschell Gordon Lewisa, pionira američkog nasilnog filma. Još jedan bezlični remake koji ne donosi ništa novo niti posebno pamtljivo u žanr.

Photobucket
Rasčepa

O čemu se tu radi?
Negdje u šumi ima neki mali gradić u kojeg zaluta par mladih ljudi iz grada koji na kraju završe kao počasni gosti na njihovom godišnjem festivalu. Iako se na početku tome vesele, kasnije kako počnu nestajati jedan po jedan pokazat će se da to i nije nešto čemu se treba veseliti...

Photobucket

predivne cice sise bomba
Predivne sise.

Imamo tu par dosta dobrih gore scena, kao što je gutanje kiseline, četvorenje konjima (scena koja je trebala biti puno bolje odrađena - ljudski udovi se ne kidaju tako lako!) i ubijanje žene velikim zvonom. Zadnja scena sa žicom je totalno glupava, kao i način na koji su se glavni likovi "izvukli" sa festivala. Ima nekoliko pari lijepih sisa, jednu solidnu girl on girl akciju te nešto većinom lošeg humora.

marker
Tu ću te jebat!

Film se može pogledati, ali se zaboravlja čim krenu titlovi.

Ocjena: 5/10 (nekoliko bonus bodova za nekoliko pari sisa)



Trivija: gotov je i nastavak naslovljen 2001 Maniacs: Beverly Hellbillys koji bi trebao izaći uskoro.



- 21:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 21.01.2009.

Ključne riječi s najviše jedinstvenih posjeta

Naslov većini vjerovatno izaziva vrtoglavicu...
No, uglavnom, prije nego li prijeđem na 2. dio popisa najzanimljivijih pizdarija pomoću kojih su ljudi došli do ovog bloga evo još malo zanimljivih statistika. Sigurno se pitate koje su najpopularnije ključne riječi (li ti keywords) preko kojih sam "pokupio" najviše jedinstvenih posjeta (ili ti unique visitors)?!
Evo 20 najvažnijih, lijevo je broj uboda, u sredini postotak a desno sama ključna riječ!:

1827 2.22% vidio
1634 1.98% sise
1557 1.89% porno
1505 1.83% naked
1259 1.53% sex
1216 1.47% seks
1183 1.43% film
1177 1.43% weapon
1140 1.38% the
1113 1.35% filmovi
880 1.07% slike
837 1.02% price
826 1.00% kurac
780 0.95% jebacke
749 0.91% striptiz
715 0.87% gole
709 0.86% jebacki
610 0.74% vampire
503 0.61% dlakave
476 0.58% woodman

Moram napomenuti da je "nives" sa 449 uboda ili ti 0.54% ukupnih jedinstvenih posjeta na 22. mjestu!
I sad kada bi slijedio savjete stručnjaka za popravljanje dnevnog broja posjeta, trebao bih dakle napisati post koji bi u najmanju ruku sadržavao pola ovih riječi..
Što mi se i ne čini pretjerano teško.


Dakle, probajmo!




Nives u raljama Woodmana

***
Nives je već bila gole stražnjice, izvodila je jebački striptiz za gospodina Woodmana koji upravo snima svoj najnoviji porno film...

***
Woodman je čitao Nivesinu erotsku priču i nezainteresirano jednoličnim pokretima navlačio kožicu, no onda je vidio fotografiju na stražnjim koricama, pa zaintrigiran upisao njezino ime u svoj omiljeni internet pretraživač Le Guglee kojemu nije dugo trebalo da nađe sočnog materijala o upisanom pojmu, kada je Woodman vidio njezine naked sise, njezino tajno weapon, nije mogao izdržati, odjednom je počeo pumpati poput Austrijanca koji prvi dan na moru smješno malom pumpom napuhava sijeli arsenal luftmadraca, njegov jebački the kurac eksplodirao je dok je on mumljao sex, sex, sex i dok je svršavao na skupi perzijski tepih iz ruke mu je ispala na francuski jezik prevedena Nivesina popularna knjiga...

***
Nije mu trebalo dugo da stupi u kontakt s njome, preko njezinog agenta dobio je njezin ICQ broj, a kasnije od nje i njezin broj mobitela. Nives je bila oduševljena kada je čula njegov glas, znala je dakako za Woodmana i njegove audicije. Naravno da je prihvatila njegov poziv da odleti u Pariz o njegovom trošku, ionako je trebala u šoping, a ako usput sjedne na koji kurac, pa šta? Nije kraj svijeta... A osim toga, treba joj podloga za novu knjigu...





- 21:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 20.01.2009.

Dead & Breakfast (2004)

(r: Matthew Leutwyler)

Image Hosted by ImageShack.us

Dead And Breakfast je jedan od zanimljivijih novih horrora. Onako baš zabavna jeftina zabava za ubiti sat i dvadeset pet minuta. Krvi ima dosta, a gore scene su dobro snimljene i maske su odlično napravljene. Humora ima dosta i mada je večinom preforsiran par puta sam se i nasmijao. Glumci su ok, u jednoj od sporednih uloga se pojavljuje čak i legenda - David Carradine. Priča nije ništa novo - još jedna posveta Evil Dead serijalu. Jedna od boljih.

Image Hosted by ImageShack.us

Zaključak
Film je i uz ovu priču mogao biti puno bolji, neke scene su jednostavno glupe, a i malo smeta toliko forsiranje humora, pogotovu što većinom nije smiješan.

Image Hosted by ImageShack.us

Preporuka
Ne očekujte previše, pogledajte i zabavite se.

Ocjena: 6/10



- 22:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

President Bush, Thanks for the Memories

Bush konačno odlazi iz Bijele Kuće, a Rolling Stone magazin je sastavio zanimljiv kolaž:

Photobucket


Fotogalerija kao podsjetnik na najdraže trenutke s dragim nam predsjednikom.


- 15:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Bolno smiješni video klipovi

- 10:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.01.2009.

Mum & Dad (2008)

(r: Steven Sheil)

Photobucket
Shitty Job.

Mum & Dad je britanski torture porn horror koji me najviše privukao informacijom da jednu od glavnih uloga, i to onu krvoločnog psihopate glumi Perry Benson, najpoznatiji kao Henry iz legendarne britanske humoristične serije "You Rang, M'Lord?", odnosno "Zvonili ste, milorde?". I da li me je "mali" Henry kojega su često svi znali lupiti iza uha uspio uvjeriti da je sadistički manijak koji voli drkati u komad sirovog mesa netom odrezanog s mrtve djevojke? Paa, ne baš u potpunosti, ali čak i više nego li sam očekivao! što se tiče same glume ona je odlična i vidi se da se baš uživio u ulogu, ali problem je ta njegova faca i sam kruškoliki oblik njegova tijela, jednostavno ne izgleda jezivo.

Photobucket

Ostali glumci su odlični, fenomenalno odrađeno i odlično snimljeno.
Sviđa mi se što je film sniman poput krvave drame, dakle, ne kao čista ekploatacija, nego sa jakim likovima i jezivom atmosferom, te radnjom fokusiranom na jednu od žrtava. No daleko od toga da je ovo drama u stilu "Razum i osjećaji", jer osim već spomenutog drkanja u svježi odrezak curetine, tu je i čekičanje, iznimno realne scene mučenja i zatočeništva mladih cura, od čeka mi je najbolja i najupečatljivija scena kada curu stave u veliku putnu torbu a onda po njoj mlate čekićem za tucanje mesa, tu je i pravljenje božićnog vijenca od ljudskog torza, kanibalizam, ubijanje i mučenje invalida i još mnogo toga što će razveseliti svakog ljubitelja torture porna!

Photobucket

Sve u svemu, još jedan odličan novi britanski horror, koji će definitvno postati klasik i još jedan novi redatelj koji definitivno obečava!

Ocjena: 8/10



- 21:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 17.01.2009.

Guglarije rekapitulacija zadnjih par mjeseci

Dakle, valjda se nikad neću prestati čuditi pizdarijama pomoću kojih "ljudi" dođu do ovog mog bloga. I ponovno je bilo tu svega: boleština, apsurda, klinaca s čudnim pitanjima, bespuća ljudske gluposti i svega ostalogam zbog čega se ponekad zabrinem za budućnost čovječanstva...
No uglavnom, evo najzanimljivijih primjera skupljenih zahvaljujući dobrom starom extremetracking.comu i odličnom domaćem kratkom ali slatkom kodu Googlarije.
Kao i uvijek same pretrage su copy/pejstane kako su i napisane.
Dakle:

pusenje penisa
velika gospa
suzi se guzi
cudne stvari po svetu.com
mesara
VELIKE TETOVAZE
naslov.hr/trazi/filmovi porno -87k
zasto zene prave razliku oko kurca
Mi Nismo Andjeli 3 Rock´n´Roll uzvraca udarac 2006 Full download
jebacki filmovi
filmovi za gledanje
dlakave picke
jebanje na stolicu na posao
biranje cura s kojim bi se jebo
internet filmovi djabe
imena za djecu.hr
divan kurac
poruke za dečke
when you came in the air went out serija
ami g show psihijatar



extreme sex tojs
jebao sam mamu
mr hands umro je
dobre noge na filmu
jebati sladju
svrsio sam na noge
nives celzijus kao mlada cura
mrtvi ljudi
zene s broja 13 za gledanje
free dobra debela picka
srbski jebacki filmovi
slučajno snimljena jebačina
Rozga gacice
JELENA ROZGA BROJ MOBITELA
jebanje nogom
pičke djevojke
puši mi ga
čehinje
jaja od zmije
govno


Nastavak u sljedećem broju!




- 17:41 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 16.01.2009.

Choke (2008)

(r: Clark Gregg)

Photobucket
Na sastancima ovisnika o seksu...

E kad bi barem svi (američki) filmovi bili ovako zabavni!
Još jedna odlična ekranizacija neke Chuck Palahniukove knjige, to je već samo po sebi velika stvar jer on ne piše baš "filmično". No, Choke je i puno više od toga, iako nisam pročitao istoimenu novelu, u filmu vidim (čujem) taj njegov specifični stil, no autor je od odlične podloge napravio nešto svoje, odnosno fenomenalan film. Redatelju, Clarku Greggu je ovo redateljski debut, a sam je napisao i scenarij. Film je odlično režiran, kadriran i editiran, odnosno i sa tehničke strane je gotovo savršen. Sama priča je poprilično kompleksna i razgranata na sto podradnji tako da je pravo čudo da je jedan "početnik" to uspio držati sve skupa. Ugodno sam iznenađen i jedva čekam njegov idući film!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Podešavanje veličine...

A i Sam Rockwell (koji je glumio u hrpi poznatih i dobrih filmova, no činilo mi se da ga ovdje prvi put vidim!) je ovdje čini mi se odglumio ulogu života, ok, mlad je on još, no teško da može bolje od ovoga. Stvarno odlično, a ni ostatak glumačke ekipe nije razočarao. Atmosfera je fenomenalna, opuštena, ali ne kao u amaterskim filmovima, gdje se glumci smijulje dok govore apsurdne tekstove, nego više kao u recimo najboljim komedijama braće Farrelly.

Photobucket
Seks u crkvi..?

Ovo je jedna od najboljih "smiješnih drama", inteligentnih komedija ili kako god, sa legendarnim forama od kojih bi posebno istaknuo Holly Foreskin i vožnju kamenja u dječijim kolicima.

Dakle, Choke je još jedan film koji mora ići u top deset najboljih iz 2008., a svakako i na nekakvu svevremensku top ljestvicu najboljih filmova svih vremena.


Ocjena: 9,5/10




BONUS UPDATE¨!
Ako ste bili na blogu maloprije vidjeli ste ovo:

Image Hosted by ImageShack.us

Odnosno, jedna fotografija krši pravila korištenja Photobucketa, servisa za besplatno objavljivanje fotografija. Ok, nije prvi put da vidim dvostruka pravila cenzure, jer recimo ok je ako prikažeš unutrarnje organe, uključujući i crijeva, no nije ok prikazati golo žensko poprsje! Nego, zanimljivo je to što je samo jedna fotografija "zabranjena" i to ona gdje su "bolje" sise.
Heh, sad se ja pitam ili je to vrlo dobro napisan algoritam koji skenira sliku i traži minimum oblina i kombinaciju boja koju prva fotografija i osramoćena vlasnica poprsja nije imala ili je to samo slučajnost?!

Inače još uvijek tražim servis gdje bi povremeno mogao objavljivati i takve fotografije! Imagebeaver više ne dopušta objavu fotki na vlastite stranice, samo link, tako da trebam neku adekvatnu zamjenu!
Ako netko zna pravo mjesto nek posta u komentar ili na mail: negativni(majmunče)yahoo(točka)com.

- 21:33 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Pussycats in action!

Ne, ne,. nije pornjava. Obične mačke s neobičnim talentima.


Mačka sa sjebanim centrom za ravnotežu:


Ninja mačka


Mačka na LSDju


Eye of the Tiger



BONUS:
Seks instruktor

- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 14.01.2009.

Dead Man's Shoes (2004)

(r: Shane Meadows)

Photobucket

Još jedan dobar britanski horror/krvava drama!
Iako Dead Man's Shoes ima dosta mana, prije svega redatelj nije siguran koliko realističan film želi, čini mi se da želi odati posvetu svojim horror uzorima, dok istovremeno pokušava biti "ozbiljniji" od njih, no neki klišeji i nelogičnosti ga jednostavno vraćaju na početak.
No opet, radnja filma nije predvidljiva, likovi su zanimljivi, iako ne previše uvjerljivi, film je dobro snimljen, ima par pamtljivih krvavih scena, nešto napetosti i dobru atmosferu, a sve to uz očito jako malo para i jeftinu opremu!

Photobucket

Sasvim dovoljno da u njemu uživaju svi željni malo sajko killer/slasher/rambo akcije. Naglasak na "malo" akcije.

Photobucket

Inače, Shane Meadows je kasnije režirao i This Is England (2006) koji sam pogledao prije par mjeseci ali o kojemu mi se nije dalo pisati. Dobra je to drama o grupi skinheada u Engleskoj, sa fenomenalnim Thomasom Turgooseom, britanskim dečkom koji stvarno obečava. Glumi on i u Somers Townu (2008), najnovijem Meadowsovom filmu kojeg također planiram pogledati. Dakle, This Is England (2006) ocjena: 7/10

A Dead Man's Shoes

Ocjena: 6,5/10



- 21:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.01.2009.

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

(r: David Fincher)

Photobucket
Prva scena koja nije baš obečavala!

The Curious Case of Benjamin Button je još jedan neuspješan pokušaj Hollywooda da napravi veliki film epskih razmjera, nešto kao Forest Gump u najmanju ruku, ali The Curious Case of Benjamin Button to nije, iako traje skoro tri sata!
Očekivao sam puno više od Davida Finchera koji nam je isporučio možda i najbolji triler ikada - Se7en (1995), te jedan od najboljih filmova svih vremena - Fight Club (1999), koji je začudo dobar skoro kao i knjiga, čak mi ni njegov "spotovski" Alienł (1992) nije bio loš, no ipak razočarao me već s Panic Room (2002), tako da sam ipak imao smanjena očekivanja, no ipak sam očekivao PUNO više od ovoga što nam je servirao u, ako ništa drugo, barem zanimljivo naslovljenom The Curious Case of Benjamin Button novom filmskom spektaklu.

Photobucket
Da, pogotovu muški plesači!

Film je postigao popularnost i dobre ocjene vjerovatno zato što je tipična priča o odrastanju napravljena sa originalnim dodatkom - dijete čiji ćemo "zanimljiv", "dirljivo poučan" život pratiti rođeno kao fetusoidni starac, i kako stari u biti se pomlađuje! Kako kul!

Photobucket
Jedna od boljih scena: mlada crnkinja spužvom zadovoljava starog bijelca u kadi. Jedan od rijetko dobro ubačenih političkih komentara!

Sama priča je tipična: dijete je neželjeno, odbačeno na prag djevojke koja je baš i željela dijete, iako vjerovatno drugačije boje kože, no nema veze prihvatila ga je kao svoje, unatoč negodovanju ostalih iz svoje blizine, no kako je dječak iznimno ljubak te tih i poslušan i sama okolina ga ubrzo prihvati i zavoli te postane cijenjen, tu je zatim prva ljubav, otac kojeg muči grižnja savijest što ga je odbacio, a zatim i neminovno "životno putovanje" sve starijeg dječaka, ovdje simbolizirano brodom, da bi se što više samo trajanje filma moglo razdužiti te opravdati, tu su naravno mudri kapetan, grub ali pošten i mudar, koji mu sredi i prvu ševu, te prvu avanturu s podmornicama, kasnije slijedi susret s ljubavi iz djetinjstva s kojom odmah nastavi tamo gdje su stali prije nekoliko godina i nekoliko različitih životnih iskustava, i tako dalje, pa onda konačno kraj.

Photobucket
Očajni titlovi su mi malo popravili užitak gledanja!

Uh!
Najgore mi je bilo kada se ponovno sretnu glavni lik (Brad Pitt) i njegova ljubav iz djetinjstva, a taman su u pravim godinama! Naime, ona je bila mala djevojčica kada su se sreli prvi put, a on starac koji ubrzano mladi tako da je prava sreća što se nisu sreli recimo kad je ona imala 45 a on 15 godina! Odnosno, možda je tako bilo u prvoj verziji, pa se onda nije svidjelo testnoj publici, pa su onda "naštimali" godine.

Sad mi je palo na pamet, bilo bi fora da se ove priče uhvatio David Lynch, on bi, vjerujem, od ovoga napravio novog The Elephant Mana!

Photobucket
Ako ništa animacija nije loša.

Ocjena: 2/10 (film predstavlja gotovo svaki kliše američkog filma, no nije 0 jer ima par ok scena i animacija nije loša)



- 21:20 - Komentari (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.01.2009.

Tropa de Elite (2007)

(r: José Padilha; engl. naslov: Elite Squad)

Photobucket

On the streets of Rio only the elite survive.

Tropa de Elite je zanimljiva priča o elitnom odredu policije u Rio de Janeiru, radnja prati kapetana Nascimentoa, koji si pokušava naći zamjenu da bi se mogao povući. No naravno izabere nimalo povoljan trenutak za to jer je 1997. i Rio de Janeiro posjećuje papa koji želi odsjesti u hotelu blizu sirotinjske četvrti kojom vladaju narko dileri. Njegov odred mora osigurati sigurnost pape. Film je ekranizacija knjige, te je navodno temeljen na istinitim događajima, što ni najmanje ne čudi, jer papa JE bio u Rio de Janeiru 1997., jeli.

Photobucket
O daa, svakako!

Problem filma je što se redatelj jednostavno nije mogao odlučiti koji dio priče ispričati, scenarij je definitivno trebalo preraditi, izbaciti barem pola sata filma, neke likove marginalizirati, kao i potpuno izbaciti neke scene.
Unatoč tome zabavan je za gledanje, glumci su odlični, akcijske scene kojih je definitvno trebalo biti više, odlično su snimljene, a ima i ponešto humora.
Gledao sam ga s engleskim dubom, što je naravno ubilo realizam, ali dodalo nešto humora, svakako probajte nabaviti film s originalnim audio zapisom.
Jedan lik na netu je odlično sumirao probleme (engleskog) duba, koji nisu specifični samo za ovaj film nego za večinu dubiranih!

The problems I found with the English voice overs are:
1. the voices don't match how I would perceive many of the characters to sound;
2. there are many cases where "proper" english should have been slang;
3. there are many cases where the "slang" seems outdated or phrased wrong.


Photobucket
Ajde pevaj!

Dakle, ovo nije remek djelo, duku-drama, realističan prikaz stanja u Rio de Janeiru, nego još jedan neamerički film koji se želi svidjeti amerima, pa kompilira odlično snimljeno brutalno nasilje, antijunake koji su (kao) kul, nekakvu usputnu ljubavnu priču, barem kao izgovor za prikazivanje pokoje latino ljepotice, korumpiranost sistema i policije, ali ne američke nego južno američke, pa ameri odahnu jer je kod njih "land of the free", a sve to u fency fotografiji uz neizbježno drkanje s kamerom i nabrijani soundtrack.
Eto.

Ocjena: 6/10


- 21:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 10.01.2009.

The Game (2008)

(r: In-ho Yun; originalni naslov: Deo ge-im)

Photobucket

The Game naravno nema veze sa istoimenim filmom Davida Finchera iz 1997. s Michaelom Douglasom u glavnoj ulozi, nego je riječ o još jednom novom zanimljivom južno korejskom trileru s originalnim scenarijem.

Dakle, Min je mladi "struggling artist" (ah, nisu li svi umjetnici!; op.u.) koji za male pare crta portrete na ulici, ima curu u koju je ludo zaljubljen kao i ona u njega, no njihova veza se svodi većinom na online chat. Njezina obitelj ima problema s plaćanjem dugova, pri čemu joj on ne može pomoći. No..
Jednog dana mu se pruži prilika da na "lak" način dođe do hrpe para, treba samo pobijediti smrtno bolesnog bogataša u jednostavnoj igri pogađanja tko će se javiti na nepoznati broj mobitela, muško ili žensko. No i on mora nešto uložiti za okladu...

Photobucket

Uglavnom, film ima sve ono što se očekuje od visoko postavljenih standarda južno korejske kinematografije, dakle, predivnu fotografiju, što je skoro pa zastrašujuće, čini se da bilo koji južnokoreanac uhvati kameru u ruke stvori "movie magic", gluma je također na visokoj razini, režija i kadriranje nenametljivo ali s potpisom. Jedini problem filma mi je dosta izražena patetika, rijetko viđena u kinematografiji ove zemlje, inače nas obično ubiju brutalom. Nije da i ovaj film nema zadnji twist i kraj "Koji kurac?!", i nije da nema poneku brutalnost, no sve je iznenađujuće "mekano" za jedan južno korejski triler.

Photobucket

Photobucket
Novac ne može kupiti sreću... samo zgodne kurve...


Sve u svemu i uz te male zamjerke, ovo je bez sumlje još jedan veliki film sa hrpom događaja i nepredvidljivosti u "samo" dva sata, i nikako ne ostavlja ravnodušnim, te naravno još jednom potvrđuje ono što su i naši stari znali "zdravlje je najveće blago", te "život je prazan bez ljubavi", no srećom nema hollywood ending.

Inače, film je malo teže nabaviti, koliko vidim zasad nije distribuiran van Južne Koreje, što me čudi, jer je izašao još početkom prošle godine, i bio je broj jedan na matičnom box officu, s nekih milijun i pol gledatelja, za referencu: Chaser apsolutni prošlogodišnji hit imao je ostvaranje s oko 4,7 milijuna s tim da je prikazivan na gotovo 100 platna više!
No ne sumljam da nas uskoro ne očekuje američki remake!


Ocjena: 7/10



- 21:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 09.01.2009.

White trash with guns part 2












- 20:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 07.01.2009.

The Chaser (2008)

(r: Hong-jin Na; originalni naslov: Chugyeogja)

Photobucket

Neki dan sam napisao da je The Wrestler (2008) najbolji film prošle godine, što još stoji ali morat će svoje mjesto dijeliti sa također fenomenalnim The Chaser (2008)!

Ovaj film je apsolutno savršenostvo krvave drame/trilera. Južna koreja nam već godinama servira fenomenalne filmove, savršene fotografije, odličnih scena borbe, odlično snimljene akcije, iznenađujuće brutalnosti, originalnih priča i odlično napisanih scenarija. A s The Chaserom kao da je dosegnut vrh, teško da može bolje od ovoga, barem ne sve u jednom filmu!

Photobucket

Da, ovo je još jedna priča o serijskom ubojici, ali nimalo slična ijednom drugom filmu, ponajviše zato što filmovi o serijskim ubojicama imaju poprilično linearnu radnju, što nije slučaj sa The Chaserom, koji možda počne standardno, sa ubojstvom, ali onda onaj sudar, nisam mogao vjerovati, da i ne govorimo o sitnim detaljima, kad cura u dvorištu vidi prljavu lopatu i svježe iskopanu rupu, ali naravno da ne kaže ništa jer je već prekasno, a redatelj se ne zadržava pola minute na njoj da bi i najgluplji skužili što bi to moglo značiti... osim toga Hong-jin Na je uspio ovdje utrpati i političku kritiku, bacanje govana na predstavnika vlasti, potpuno nesposobnu policiju koja pusti glavnog osumljičenika iako je on sve priznao, zbog čega je film vjerovatno i dobio cenzursku oznaku "18", prije nego li zbog brutalnog nasilja. Kojega također ima, i to dosta i stvarno je "ultra violence"! A ima i humora, kao kad se recimo ubojica opali po prstu čekićem dok pokušava žrtvi zabiti dlijeto u glavu.
Nevjerovatno je da je ovo Hong-jin Naov prvi film za kojeg je sam napisao i scenarij!
Jedva čekam njegov idući film!

Photobucket

Zanimljivo je da je film temeljen na istinitom događaju, koji je, kako to obično i biva, još i puno gori od događaja prikazanih u filmu. Prije nekoliko godina prostitutke su počele nestajati nakon što bi se otišle naći s nepoznatim klijentom, u hvatanju ubojice nastradalo je i dvoje starijih ljudi, kad su ga konačno uhvatili, ubojica je potom otkrio gnjusne detalje o tome kako je žrtve ubijao čekičem i dlijetom, amputirao im udove. Na nekim žrtvama je bilo tragova kanibalizma, ubojica je navodno gnječio jetre žrtava i pio nastali sok. Osuđen je na smrtnu kaznu, što je izazvalo svakakve rakcije, jer Južna Koreja nije nikoga pogubila već deset godina, te je od UN-a dobila priznanje kao "Zemlja bez pogubljenja"!


Uglavnom ovo je film koji nikako ne smijete propustiti!

Ocjena: 10/10



- 21:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 06.01.2009.

Blindness (2008)

(r: Fernando Meirelles)

Photobucket

Blindness odlično počinje: neki tip u autu na križanju odjednom oslijepi, zanimljivo je da on sljepilo opisuje ne kao potpuni mrak, nego kao zasljepljujuću bjelinu, kasnije ode kod doktora koji kaže da je s njegovim očima sve u redu, odnosno ne vidi uzroka sljepilu, pa ga šalje u bolnicu, doktor koji je pregledao prvog "zaraženog" sljepilom također oslijepi, ubrzo se sve više ljudi "zarazi" bijelim sljepilom, vlasti su naravno u panici, "zaražene" šalju u karantenu u napuštene zgrade, tu ih zatvaraju. U karantenu dobrovoljno ode i doktorova žena koja iz nekog neobjašnjenog razloga nije oslijepila. U gradu sve više ljuti gubi vid, te se zgrade za karantenu pretrpavaju...

Photobucket
Titlovi su priča za sebe...

Photobucket
Bome je pjegava!

Ovaj dio je kako rekoh napravljen odlično, atmosfera, reakcije likova, vlasti, fotografija, prikaz samog "sljepila", detalji - malo pomalo se na hodnicima zgrade poćne gomilati smeće, ubrzo zatim ljudi počnu srati i pišati na samim hodnicima jer im se ne da ići do udaljenih wca...

Photobucket
Nemoj jebat!

E ali onda nastaju problemi!
Radnja se fokusira na zgradu i sobu gdje su doktor i njegova žena, a kada u jednu od soba na katu iznad dođe i blago psihotični konobar kojega glumi odlični Gael García Bernal nastaju problemi za sve ostale sobe, ali i za sam film...
On sebe proglasi "Kraljem odjela tri" i sa ekipom iz svoje sobe zapljeni svu hranu te ucjenjuje sve ostale. Ok, to je logično, da se nađe i takav jedan lik. Ali od tog trenutka sam počeo pizditi na doktora i njegovu ženu koja je jedina koja vidi i njihovo prebrzo pomirenje sa sudbinom potlačenih! A sve je puklo kada je "kralj" zatražio da hranu plate svojim ženama, ok, da su oni recimo jači od ovih, ili da ih ima više ili da su bolje naoružani, ne sve isti kurac (ispravak: osim "Kralja" koji je imao pištolj i nekoliko metaka, ali je bio slijep i sumljam da bi šta njime napravio; op.u.) i naravno da su se sve, apsolutno sve žene složile da će pristati na seks sa svima iz sobe tri da bi njihova soba dobila hranu! Nevjerovatno! Ok, vidim da je lik htio izazavati reakcije ovim filmom, potaknuti na razmišljanje, ali ovo je previše! Popizdio sam! Kasnije sam se živcirao još nekih 10-15 minuta dok nisam pukao i počeo film gledati "ubrzano". Nevjerovatno kako me ovako nešto banalno kao jedan film može tako naživcirati! O samom kraju filma da i ne govorim!

Photobucket
Samoposluga...

Jebla ga moralna poruka da ga jebla! Kad je Danny Glover počeo srati o tome kako "sad tek konačno vide" poželio sam da sam kao onaj lik iz Shockera i da mogu ući u tv i zadaviti ga golim rukama!
Uh! Uh! Uh!


Ocjena: 3/10 (odlična ideja upropaštena forsiranjem moralne poruke i izazivanjem zgražanja nad ljudskom životinjskom stranom koja se budi u ekstremnim uvjetima!)



- 21:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.01.2009.

White trash with guns

Neki od onih koji imaju oružje u SAD-u:











- 20:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 03.01.2009.

The Wrestler (2008)

(r: Darren Aronofsky)

Photobucket
King of the Ring!

Uh! Kakva filmčina!
Dakle, The Wrestler je najbolji film 2008. barem od ovih koje sam pogledao dosad, i jedan od najboljih filmova ikada. Mickey Rourke je odigrao svoju ulogu života, jednostavno on JE Randy 'The Ram' Robinson i nosi cijeli film na svojim jakim ali pogrbljenim leđima! Ja ga najbolje pamtim još iz Johnny Handsomea (1989), mada je bio odličan i kao Marv u najboljoj priči Sin Citya (2005). I da, drago mi je da je ona blještava uspavanka The Fountain (2006) propala financijski, jer sam upravo OVAKO nešto očekivao od Darrena Aronofskya nakon fenomenalnog Requiem for a Dream (2000). The Wrestler ima atmosferu kakvu dugo nisam vidio, uvuče te već od prve sekunde i jednostavno zaboraviš na sve ostalo. Stvarno rijetko viđeno! "Kao da gledaš dokumentarac" kako je to lijepo rekao lega Freakout. Kamera iz ruke, fokus na glavnom liku, ali odlilčni sporedni likovi i glumci, fenomenalno snimljene "lažne" borbe, fenomenalan soundtrack - tko bi rekao da 80`s metal može zvučati tako močno!

Uglavnom sve u filmu funkcionira, i definitivno ću ga pogledati još koji puta.

Photobucket
Uh! Tko bi rekao da ova mala ima skoro 45 godina?!

Photobucket
I još jednom: Marisa Jebobije Tomei

Ocjena: 10/10 (inače, gdje ide ovaj svijet kad klinci ne žele vidjeti Marisu Tomei golu?!)


BONUS:
Nadam se će se i Richard Kelly (redatelj također fenomenalnog Donnie Darka (2001); op. u.) uspješno "vratiti" nakon također zasluženo propalog Southland Tales (2006) koji mi nije bio toliko loš kao The Fountain (2006), ali sam očekivao nešto puno bolje poslije Donnie Darka (2001). On dakle završava The Box (2009/II) priču o kutiji koja završi na pragu nekog bračnog para, koji čim je otvore postanu bogati, ali istovremeno, iako oni to ne znaju, netko nepoznat umre... Ok, znam da priča nije nešto, ali da vam je netko rekao da će najbolji film 2008. biti o ostarjelom hrvaču kojemu van ringa ništa u životu ne ide od ruke..?!
Jedva čekam!


- 21:35 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.01.2009.

Dan poslije...













- 12:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker