Komentari

negativni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...Rorschach...

    bome bolno...i sve mi je jasno osim one zenske iz treceg filma...

    avatar

    20.01.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    pretpostavljam da nije mislila da će se toliko otklizati.:-)
    Sve to priziva u sjećanje Idiocracy (2006), film koji je mogao biti i mnogo bolji, ali je zastrašujuće dobro prikazao de-evoluciju kojoj svjedočimo.

    avatar

    20.01.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  • solis

    Pridruzi se bojkotu fasisticke tvorevine izrael, mozda ne koristis proizvode od dole pobrojanbih svih kompanija, ali oni koriste profit od svih njih da bi ubijali nevinu djecu...lipa po lipa i metak za ubijanje djece i nevinih ljudi u dva najveca koncentraciona logora na svijetu-Gazi i Zapadnoj Obali. Pridruzi se bojkotu sledecih kompanija:
    AOL Time Warner, Apax Partners & Co Ltd, Arsenal FC, Coca-Cola, Danone
    Delta Galil, Disney, Estée Lauder, Home Depot, IBM, Intel, Johnson & Johnson, Kimberly-Clark,Lewis Trust Group Ltd, L'Oreal, McDonald's, Marks & Spencer, Nestle, News Corporation, Nokia, Revlon, Sara Lee, Selfridges, Starbucks, Timberland, The Limited Inc.....

    avatar

    20.01.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • Euro

    jebes budale...sami su krivi na ovim klipovima..

    avatar

    20.01.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @solis: Evo i ne znajući bojkotiram, Nokia mobitel su mi jednom davno ukrali pa sam uzeo SonyEroksona koji je bio tada najjeftiniji, Arsenal sam gledao samo par puta i to nakon čitanja Nogometne groznice koja me brzo pustila, ali samo na tvu, uvijek sam preferirao AMD pred Intelom, a u McDonald'su sam bio možda 10 puta, od navedenih koristim jedino šampon Glava i ramena od Johnsona i Johnsona, ali kako imam kratku kosu i uska ramena jako rijetko ga kupujem, tako da se od mene neće obogatiti.
    @Euro smijeh: srećom što se uvijek nađe netko s kamerom! Mislim da je ovaj zadnji najgore prošao, vidi se špricanj krvi kad mu pukne glava!

    avatar

    20.01.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...