Dečko koji obečava

četvrtak, 22.01.2009.

2001 Maniacs (2005)

(r: Tim Sullivan)

Photobucket
"Zurim ti u dekolte i razmišljam, da li ti tijelo vrijedi ovoliko mučenja!"

2000 manijaka sam gledao davno i ne sjećam ga se baš najbolje, znam samo da me nije oduševio ali sjećam se jedne odlične scene ubijanja cure ogromnim kamenom.

2001 Maniacs je, naravno remake kultnog klasika Two Thousand Maniacs! (1964), Herschell Gordon Lewisa, pionira američkog nasilnog filma. Još jedan bezlični remake koji ne donosi ništa novo niti posebno pamtljivo u žanr.

Photobucket
Rasčepa

O čemu se tu radi?
Negdje u šumi ima neki mali gradić u kojeg zaluta par mladih ljudi iz grada koji na kraju završe kao počasni gosti na njihovom godišnjem festivalu. Iako se na početku tome vesele, kasnije kako počnu nestajati jedan po jedan pokazat će se da to i nije nešto čemu se treba veseliti...

Photobucket

predivne cice sise bomba
Predivne sise.

Imamo tu par dosta dobrih gore scena, kao što je gutanje kiseline, četvorenje konjima (scena koja je trebala biti puno bolje odrađena - ljudski udovi se ne kidaju tako lako!) i ubijanje žene velikim zvonom. Zadnja scena sa žicom je totalno glupava, kao i način na koji su se glavni likovi "izvukli" sa festivala. Ima nekoliko pari lijepih sisa, jednu solidnu girl on girl akciju te nešto većinom lošeg humora.

marker
Tu ću te jebat!

Film se može pogledati, ali se zaboravlja čim krenu titlovi.

Ocjena: 5/10 (nekoliko bonus bodova za nekoliko pari sisa)



Trivija: gotov je i nastavak naslovljen 2001 Maniacs: Beverly Hellbillys koji bi trebao izaći uskoro.



- 21:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker