30.07.2007., ponedjeljak

64.


NAPOMENA

PRIREĐIVAČA


Imamo tri lika. Uvjetno uzmimo da je jedan ženski, a dva muška, premda ničemu što kažu ne trebamo vjerovati. Ono što je izvjesno da su svi troje noćne ptice i gotovo redovno su uz kompjuter do jedan ili dva sata nakon ponoći. Fran Nischt je najčešće aktivan već ujutro, a često i pri kraju radnog vremena, što ukazuje da usprkos tome što se predstavlja kao pisac ima i neko uobičajeno radno vrijeme. To nije čudno jer kod nas malo tko može živjeti od pisanja, pa tako i on vjerojatno ima neko stalno zaposlenje. Mlada domina se predstavila kao profesorica, ali obično nije aktivna prije jedanaest prijepodne, što ukazuje da se ne mora rano ustajati, ali može i značiti da je ujutro zauzeta značajnijim poslovima koji joj ipak dozvoljavaju - ukoliko joj je stalo - da ukrade desetak minuta. Kad se jednom javila u 7:22, to je bilo u nedjelju, možda nakon subotnjeg provoda ili se rano ustala da bi krenula na neki izlet.

Obojica muškaraca su vrlo pismeni, to se ne može glumiti. Dapače, Pauk priznaje da se trudi pisati što pravilnije, objašnjavajući to poštovanjem. Fran Nischt povremeno piše upotrebljavajući slova Č, Ć, Đ, Š i Ž, a povremeno umjesto njih rabi C, D, S i Z, kao kad se piše nekome u inozemstvu tko ima računalo bez slova naše abecede. Možda to znači da je neposredno prije pisao tako nekome, pa ne misleći nastavio ili da se javlja naizmjence s dva kompjutora od kojih je svaki prilagođen drugom jeziku, a možda su i na dvije lokacije: recimo, jedan kod kuće, a drugi u uredu.

Mlada domina se ne zamara interpunkcijom, velikim i malim slovima, niti poklanja pažnju ostalim zahtjevima gramatike i pravopisa. Umjesto interpunkcije najčešće rabi tipku „Enter“ kojom se prelazi u novi red. Ona održava vezu s više osoba istovremeno i žuri napisati ono što želi što prije poslati.

Pauk joj odgovara otprilike odmah, što znači da mnogo vremena provodi spojen na Internet i da ona za njega ima prioritet. Fran Nischt je manje prisutan, a i ne žuri se odgovoriti. Ipak, on je uspio da mu se Mlada domina povjerava na drugi način nego to radi s Paukom. Dok je prema Pauku cijelo vrijeme u nadmoćnoj poziciji, pisca prihvaća kao sebi ravnog i čak ga pita za savjet.

Pauk ne skriva da mu je najveća želja sresti Mladu dominu i u stvarnom životu, a i Fran Nischt je izjavio da ne bi imao ništa protiv toga.



- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.07.2007., nedjelja

65.


POČETAK

RADNOG

TJEDNA


U ponedjeljak devetnaestog rujna Fran Nischt se oglasio u osam sati i četrdeset i četiri minuta. To je otprilike upravo toliko vremena, ako je stigao na posao u osam, koliko mu je trebalo da se raskomoti, upali kompjutor, pregleda nove poruke i napiše pismo, otprilike sve ono što je kanio napraviti prije nego se prihvati posla.

Da, da, u tvojoj igri je i za tebe ključna stvar kako provjeriti da li robovi ne muljaju, ne izmišljaju. I tebi je zanimljivije ako maštarije imaju osnovu u stvarnosti, ako robovi stvarno izvode ono što im narediš. Kako provjeriti? Zahtjev da pošalju fotografiju može osuti tvoj harem, reducirati ga. Neki neće imati digitalac, neki se neće usuditi upotrijebiti ga. Dobra stvar je da bi kod onih koji preostanu bila daleko sigurnija da te slušaju. No kako zadržati i one koji bi zaista poslušali, ali iz bilo kojeg razloga neće poslati sliku?

Ilustrativan primjer: oni tvrde da im kurčevi strče u zrak. O.K., to je najlakše povjerovati. Vjerojatno je tako i bez da im kažeš. Ali ti hoćeš biti sigurna... Naredi im da kupe kutiju Viagre ili domaćeg Dinamica. (Loša stvar je da jednu kutiju moraš nabaviti i ti, a to košta.) Kontrolno pitanje: koja je riječ na poleđini kutije u gornjem lijevom uglu iza riječi ablabla? Ako prođe test, sljedeća je naredba da proguta kuglicu. Ako je već kupio kutiju - progutati će i kuglicu. Nakon toga će mu stajati ne zato jer se popalio, stajati će mu i protiv njegove volje još nekoliko sati... - jer si ti to tražila!

Smisliti ću ti i neki bolji primjer, čim stignem.

Pauk se javio u četrnaest sati i pedeset i devet minuta. Ako su svi iz ureda pobjegli petnaestak minuta prije kraja radnog vremena, stigao je napisati pismo i poslati ga, a sadržaj pisma – naznaka da cijelo prijepodne nije bio uz svoj kompjutor – objašnjava zašto to nije učinio i ranije. Pismo je naslovio kao „Izvještaj“:

Najcjenjenija!

Da Vas obavijestim da sam po vašoj zapovijesti svršio u uredskom wc-u točno u 13:00.

Nažalost, nisam Vam se mogao odmah javiti jer nisam bio u svom uredu. Bio sam na poslovnom sastanku u drugoj firmi. U 12:50 sam napustio sastanak i otišao na njihov wc.

Jučer, kada ste me pitali da li u uredu imamo wc, prepao sam se da kanite zatražiti od mene da oližem školjku, ili nešto drugo tako nezdravo. Danas, kada sam svršavajući pao na koljena pred školjku u wc-u druge firme, shvatio sam da bih olizao dasku kada biste to zatražili od mene jer je trebate upotrijebiti.

Zahvaljujem na svemu,

beskrajno pokoran rob Vaše milosti.



- 02:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.07.2007., subota

66.


NIJE MU LAKO

„Beskrajno pokoran rob Njezine milosti“ dobio je poruku svoje gospodarice ubrzo iza ponoći, u ponedjeljak u 00 sati i 06 minuta koja je pokazivala da je ona pročitala „Izvještaj“ koji joj je poslao:

znači za ovaj tjedan si namiren

Nedostatak interpunkcije u rečenici, na čijem kraju je mogao stajati upitnik kao i uskličnik, ostavljao je njezine moguće namjere nejasnima, pa je Pauk odgovorio iskazujući svoju odanost, ali ne određujući se prema samoj poruci:

Moja žeđ za Vama je neutaživa.

Proteklo je tri minute prije nego mu se ponovo javila, znatno više nego je bilo potrebno da se napiše i stigne ono što je mogao pročitati:

kako si danas bijedo

On nije otezao:

Ustreptalo i u očekivanju.

Ona je nagovijestila da nije zainteresirana za poigravanje s njim, ako i to nije bilo poigravanje:

ja sam na odlasku...

Zavapio je:

Činite me očajnim!

Ponovno je proteklo tri minute koje su ukazivale da istovremeno održava vezu s još nekim. Dapače, pitala je ono što joj je bilo poznato na samom početku što je moglo značiti da je u istovremenoj vezi s nekoliko osoba, pa ne može točno pratiti što je s kim izmijenila:

hajde lijepo opširno napiši što si sve danas radio i jesi li mislio na mene?
još koja ejakulacijica?

Pauk je strpljivo ukratko ponovio:

Na Vas mislim gotovo neprestalno.
Svršio sam samo jednom, kako ste rekli, u 13:00.
Iskoristio sam priliku u drugoj firmi na trenutak pogledati Vaš lik. Nisam imao svoj laptop, pa sam otišao na Iskricu. Bio mi je udarac kada sam u Vašem profilu vidio da smanjujete broj svojih slika? Zašto? Nemojte tako! Ona Vaša crna kratka suknjica - izluđuje me!

Kako na to uopće nije odgovorila, dometnuo je:

I volim Vaše ruke. Tako oble, a osjeća se da je u njima snaga!

Muk s njezine strane pokušao je narušiti nizom poruka:

I volim Vašu glatku kožu.
- - - - - - - - - - - - - -
Divim se Vašim nogama!
- - - - - - - - - - - - - -
Buljim u vaše fotografije koje ste priložili profilu i upijam svaku pojedinost.


Naposljetku je ponovo zavapio:

Utorak, 20.09.2005. u 00:24
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


I nije mi lako.

Očekivalo bi se da je na kraju tog usklika uskličnik, a njegov nedostatak je djelovao kao da samo utvrđuje nedvojbeno i da je pomiren sa sudbinom.




- 02:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.07.2007., petak

67.


NULA

GUTANJE SPERME


Nastavio je s nizom poruka na koje nije bilo odjeka:

Utorak, 20.09.2005. u 00:28
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


I stalno mislim kako zbog Vaš ližem i gutam svoju vlastitu spermu, a Vi se ne to ni ne obazirete. Naredili ste mi da to radim, a ni da upitate kako mi je. Svejedno Vam je. Prezirete me. Spram Vas sam potpuno ništavan. Nula.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 20.09.2005. u 00:29
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Moram još ovo reći: shvatio sam! Nula uz brojku daje veliki broj. Što više nula, broj je veći!

Koliko god stilska figura s nulom bila originalna i zgodna, ona se desetak minuta kasnije zakvačila za sam početak poruka pristigle prije deset minuta, kao da tekst nije pročitala do kraja ili je ostalo nije zanimalo, to jest – kao da ju je upravo taj dio zainteresirao, pa su se poruke nadalje onom brzinom kojom je to bilo moguće, iako je i dalje na jednu njezinu on stigao uzvratiti s dvije ili tri poruke:

kad si gutao?
nisi mi o tome pisao?!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Naredili ste mi, a zatim to totalno ignorirali. Lizao sam s prstiju drugi puta kada ste mi to naredili, i kapljice s butina i trbuha. Bilo je to, ako se ne varam... Ne, ne mogu odrediti, čini mi se da je to moglo biti prije tjedan dana. I danas sam. Jedini puta kad nisam bilo je kada ste mi naredili da zašpricam ekran kompjutora i da ostavim mrlje da se osuše. I sada su pred menom.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Izvijestio sam Vas da mi sperma ima okus koji podsjeća na Karbon ljepilo za papir, ali na to niste nikako reagirali.
- - - - - - - - - - - - - - - -
ah sjećam se.
to je bilo davno.
od tada si puno puta ejakulirao i nisi morao lizati, zar ne!?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Okus je zapravo vrlo neprijatan. Ili ja nisam na njega naučen. gutam i dođe mi da plačem na što ste me natjerali. Ali ujedno sam i sretan. To je okus koji ste me jedino Vi natjerali okusiti. I dok mu mi usta puna tog okusa, dođe mi da plačem jer mislim - to je Vaš okus! Vi ste Boginja sperme! To je kao da se u crkvi pričestim i dobijem u sebe božansko tijelo! Tjerate me da ludim!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Vi ste rekli jednom - liži! - i ja sam shvatio da je to za svagda.
- - - - - - - - - - - - - - - -
>Vi ste rekli jednom - liži! - i ja sam shvatio da
>je to za svagda.

ha ha ha
I uvijek sve poližeš?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Gospodarice, nitko Vam nikada neće biti pokoran kao ja!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Prvi puta nisam mogao jer se rasulo po tepihu, pa ste mi naredili da od tada uklanjam tepih. Uvijek se dogodi da se neke kapljice rasprše ili procure, pa ih ne mogu sve sakupiti.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gospodarice, obožavao bih to jednom raditi klečeći pred Vašim nogama.


- 02:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.07.2007., četvrtak

68.


BALKON


Posljednjih pola sata Mlada domina kao da je posvetila Pauku primarnu pozornost:

kaži ti meni u kojoj si pozi?
otvoren prozor?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
U pozi sam koju Vi zahtijevate. Prozor zatvoren.

Ukoliko ste zaboravili, poza koju je ona zahtijevala bila je da kleči gol pred ekranom i tastaturom dok se dopisuje s njom.

Otvorio sam prozor. nahrupila svježina. Vama sigurno godi što je meni neugodnije. Drhtim od straha i svježine.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Oprostite na greškama u pisanju. Drhtim očekujući što mi pripremate.
- - - - - - - - - - - - - - - -
imaš li balkon?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Imam balkon.
- - - - - - - - - - - - - - - -
u ovoj sobi?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Na ovom katu. Ovaj kat uglavnom samo ja rabim. Žena je uglavnom na gornjem katu. Ako je kući.
- - - - - - - - - - - - - - - -
što smo ono rekli, koliko dugo se nećeš dirati?

Pitanje je potvrđivalo da ne može razlikovati što je s kim ranije razgovarala.

Veličanstvena, obožavao bih stalno masturbirati i lizati svoju spermu klečeći pred Vama.
- - - - - - - - - - - - - - - -
>što smo ono rekli, koliko dugo se nećeš dirati?
Nije bilo riječi o tome.
- - - - - - - - - - - - - - - -
ja sam to već u mislima preradila.
što misliš do koje cifre sam došla?


Pauk se nije osvrnuo na nejasnoću što je to ona imala u mislima i kako je to preradila.

Ne usuđujem se ništa pomisliti. Zapravo sam pomislio da me upravo kanite potjerati na balkon, na hladnoću, da se izdrkam izlažući se opasnosti da me vidi tko od susjeda.
- - - - - - - - - - - - - - - -
vidiš vidiš
dobra ideja.
ali ako bi bio sasvim nisko, nitko te ne bi vidio?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Ograda je od željeznih rešetki, neki bi me mogli vidjeti.
- - - - - - - - - - - - - - - -
dobro, ionako po ovoj hladnoći
odmah bi ti se spustio.
a i jedan drugi muškarac je upravo to napravio za mene.

drkaj malo dok razmišljam…

- - - - - - - - - - - - - - - -
Hvala Vam, Uzvišena.
- - - - - - - - - - - - - - - -
znaš što, svrši ti do kraja.
ionako ću te uskoro staviti na višetjednu apstinenciju.
odoh.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Hvala na svemu.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Najponiznije se zahvaljujem još jednom.

Tako je završio prvi radni dan radne sedmice koja je započela.



- 02:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.07.2007., srijeda

69.


KLJUČEVI

U LEDU


U prepisci postoj samo jedna poruka upućena u utorak dvadesetog rujna, pola sata prije ponoći, pod naslovom „Izvedljivo?“:

Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Izvedivo?


Evo, imam malo vremena i idem složiti ilustrativan primjer o kakvome smo govorili.

Podsjećam - imaš tri pravca djelovanja, koji su to jači što se više međusobno isprepliću:

1) mašta, zamišljanje (sadržaji maštanja koje razmjenjujete)
2) stvarnost (on sjedi za kompjuterom, ti sjediš za kompjuterom)
3) mogućnost (možda ćete se jednog dana sresti i ostvariti u stvarnosti neki od sadržaja o kojima ste pričali).

Kako ti nemaš namjeru ići dalje od nivoa 1, na njemu ćeš biti to ubitačnija što više utječeš na nivo 2, a nivo 3 učiniš što uvjerljivijim. Nivo 3 je ona mrkva na štapu koja visi magarcu pred njuškom, pa on upire sve snage da dođe do nje.

Krećem na primjer, recimo ovako:

1. seansa (već je kupio lisice)
bla, bla, bla, bla, bla.... kupi i tri metra lanca s karikama od dva centimetra i dva lokota.... bla, bla, bla, bla, bla. Ako hoćeš da te ikada posjetim, moraš mi reći gdje stanuješ... Živiš li sam? (To je nužno, da ima slobodno polje akcije. Provjera: ako je tri sata neprekidno na Internetu, a nije ISDN veza ili ADSL, vjerojatno je sam u stanu jer bi mu inače drugi glavu razbili pokušavajući telefonirati.) Zakvači lisice oko korjena kurca tako da obuhvate i jaja, stegni kolik možeš. Koliko zubaca kraka lisica je ostalo vidljivo? Sad možemo dalje razgovarati.

2. seansa
bla, bla, bla, bla, bla.... izbroji koliko karika ima u jednom metru lanca (ti si to za sebe već kontrolno učinila)... dobro ... imaš dva mala katanca. uzmi i četiri neprozirne koverte i u dvije od njih ubaci ključeve katanaca. promiješaj koverte da ne znaš u kojima su ključevi. Dvije koverte položi na dohvat, a dvije u udaljene krajeve sobe… sad omotaj jedan kraj lanca oko cijevi za radijatore centralnog grijanja i učvrsti katancem, a drugi kraj isto tako oko svojih jaja, pa i taj kraj učvrsti drugim katancem... (ako je kupio lanac, napraviti će to. Osjećat će se uzbuđeniji nego da to samo zamišlja.)... bla, bla, bla... odlično! sad možemo razgovarati. možda ćeš se moći sam osloboditi, a možda ćeš morati zvati nekoga u pomoć da te oslobodi. možda ću ja morati poslati nekoga da to napravi…. a sad dalje... bla, bla, bla...

3. seansa
Ako hoćeš da me uskoro vidiš, napravi ovako: 1) nađi plastičnu posudu od otprilike 3 litre. 2) jedan ključ od lisica i jedan ključ od svakog katanca zaveži na kraj špage od dvadeset cm. 3) pripremi tanku letvicu od 20 cm. 4) posudu napuni vodom, špagu zaveži za sredinu letvice, letvicu stavi preko posude tako da ključevi budu u sredini vode. 5) sve to stavi u duboko smrzavanje. Odlično! .... bla, bla, bla.... Koliko jako želiš da dođem do tebe?... bla, bla, bla, bla,bla, bla...

4. seansa
Izvadi posudu iz hladnjaka, izvadi led iz posude, ključevi su u sredini kocke leda... Stavi led na tacu i donesi ga u sobu u kojoj je kompjuter... Uzmi jedne ključeve od svog stana, spoji ih s preostalim ključem od lisica (obično se uz lisice prodaju po dva) i s preostalim ključevima od katanaca.... Iznesi ih negdje izvan stana, skrij ih negdje na stubište, u vrt, na ulicu, gdje ih nitko neće naći, vrati se i javi mi gdje si ih sakrio.... Odlično! Zaključaj vrata stana, pričvrsti se lancem za radijator... Sad mi javi koja ti je adresa i ja ću možda, čak vrlo vjerojatno doći.... možda prije mene dođe moja prijateljica provjeriti jesi li napravio sve kako sam rekla... ako se malo zabavi tobom, ne briga me. Moram i nju nekako nagraditi... Stavi lisice na ruke iza leđa, zatvori ih i čekaj...

I tako dovedeš malog kretena (tako ga zovem iz milja) u sljedeću situaciju:
- zavezan je u svom stanu, stvarno zavezan, i mora čekati, u najboljem slučaju da se kocka leda otopi.
- past će mu na pamet da je možda nasjeo nekom gadnom pederu koji će doći i opaliti ga.
- past će mu na pamet da je možda nasjeo nekim razbojnicima koji će doći i isprazniti mu stan, a njega izubijati.
- početi će se plašiti.
- istovremeno će se nadati da ćeš ti zaista doći. Biti će razapet između straha i seksualnog uzbuđenja.
- nakon dva-tri sata će se led otopiti i on će se osloboditi.
- možda se toliko isprestrašiti dok čeka zavezan da se izlijeći od robovskih maštarija zauvijek.
- cijeli život će se sjećati u što se upustio i što je proživio.

5. seansa
Počneš: „Nisam stigla do tebe jer sam se zadržala.....“ Koliko je trebalo vremena da se otopi kocka leda?

Razdradi malo i da vidiš zabave!

Zadovoljna?

Vizualiziraj si krajnju situaciju do koje sam samo naznačio osnovnu liniju kako doći. Imaš takvu maštariju koja mu nikada nije pala na pamet, morati će ti priznati da si i u mašti superiornija od njega, to vodi očekivanju da si možda takva i u stvarnosti. U stvarnosti ga dovedeš u situaciju da je izložen na milost i nemilost i ne može se osloboditi. Mogućnost da stvarno baneš teoretski uvijek postoji... Uostalom, konkretan primjer i nije važan, važan je način razmišljanja i postupanja.

Imaš pitanja? Komentara?


- 02:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.07.2007., utorak

70.


KAZNA - IGNORE


Dugo piščevo pismo ostalo je bez odgovora, pa je on narednog dana uputio sljedeće:

Srijeda, 21.09.2005. u 19:29
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Malo ozbiljno


Prošlog tjedna u svim je novinama pisalo da je neki tip u Zagrebu držao drugoga u ropskom odnosu, a u Slobodnoj Dalmaciji u ispovijestima tipa kojega su mučili u Lori pisalo je da su najgore bile - medicinske sestre!

Onoga što se naziva S/M ima u stvarnom životu više i u gorim oblicima nego što se misli. Utoliko je to važan fenomen.

Prošli tjedan u istom danu istovremeno na dva programa bili su neki filmovi u kojima su žene vezale muške lisicama. Po gradu su izvješeni jumbo-plakati na kojima dva frajera bičuju polugolu žensku. U dućanima za djecu prodaju se lisice u varijanti igračaka. Prije još dvadeset godina bilo što od toga bi izazvalo skandal koji bi tako nešto onemogućio.

S/M je postao toliko prisutan da ga se ni ne primjećuje. Zato ga i može biti toliko mnogo, a da istovremeno zahvaća sve veći broj ljudi.

Njezin odgovor je pokazivao da prihvaća razgovor, ali da još nije pročitala jučerašnje pismo, što ukazuje da joj se dogodio jedan dan u kojem nije sjela za kompjutor:

Srijeda, 21.09.2005. u 19:41
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: Malo ozbiljno


pa ti si se raspisao! čekaj da pročitam.
a koji su to filmovi?
jumbo-plakati? nikad vidjela.

Fran Nischt nije žurio sa odgovorima kao Pauk, možda je uz uključenu „Iskricu“ imao upaljen još neki program na kojem je radio nešto drugo:

Za filmove ne znam kako se zovu jer sam prošao sam na minutu pored tv-a koji je supruga gledala. Jumbosi su, vidio sam, jedan preko puta Cibonina tornja, te isti takav u bivšoj ulici Lole Ribara, prije križanja sa Vodovodnom.



Čitaj, čitaj, pa se javi. Da vidim ima li smisla ovo što ti pišem.

Mlada domina je potvrdila:

već sam im naredila da nabave lisice.

Nischt se našalio, onakvom šalom u kojoj je pola zbilje:

>već sam im naredila da nabave lisice.

savjetuj ih da se uvježbaju i sami osloboditi, da ne bi sutra o tebi čitali u novinama!

Dvije minute kasnije naslovio je poruku novima naslovom:

Srijeda, 21.09.2005. u 19:58
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
robinja?


Izvini što te prekidam u čitanju... A imaš li koju robinju?

Što god da je radio, nastavio je razmišljati i o svemu u vezi Mlade domine jer je započeo niz s novim naslovom:

Srijeda, 21.09.2005. u 20:02
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Ofucana Domina!


Što misliš da se ja pojavim na Iskrici pod nickom Ofucana_Domina, pa razmjenjujemo ulove?

U istoj poruci je i sam odgovorio, potvrđujući da je ideja zapravo bila šala:

Nažalost, nemam za to vremena.

Dok je on slao poruku njoj, ona je u isto vrijeme slala svoju njemu. Naslov je naznačivao da je nastavljala niz nakon jučerašnjeg pisma:

Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Izvedivo?


zašto misliš da mi moji robovi već sada nisu stvarni poslušni? kažem im da se ne javljaju tri dana i ne usude se javiti. kažem im da me čekaju na Iskrici u točno vrijeme i zaista se jave u vrijeme koje sam im rekla

Nischt je morao priznati da ima nečega u onome što je navela:

Tako je, ali zar te ne bi zabavljalo više? Uostalom, što možeš uopće napraviti ako te ne slušaju?

Njezin je odgovor bio kratak:

stavim ih na ignore


- 02:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.07.2007., ponedjeljak

71.


*

Pauk nije bio od tih koji su završili na „ignore“, obilježeni tako da komunikacijski servis automatski blokira sve njihove poruke upućene onome koji ih je kod sebe svrstao u „ignore“-grupu. U nastavku večeri, četvrt sata iza ponoći Mlada domina mu se prva javila, s tim da se nije naprezala izmisliti ikakav suvisliji naslov od „*“. Do jedan sat ujutro izmjena poruka je tekla ovako, uz njezine uobičajene stanke tokom kojih je on stigao poslati i po nekoliko poruka podsjećajući je svakom da čeka njezine riječi:

kako si?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nekako tužnjikavo. Ne baš naročito.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ni meni se ništa ne da.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nadao sam se da ćete me Vi... trgnuti.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
koliko puta si ovaj tjedan?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Morao bih izbrojati... barem tri puta. Zahvaljujući Vama.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogu li Vas moliti za neku Vašu novu sličicu u Vašem profilu?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Možda sam naprosto umoran jer inače idem spavati prije ponoći, a od kada ste me uzeli pod svoje bdijem nekoliko sati kasnije.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Skršili ste me. I fizički. Čak i ovako, na daljinu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
imam weblog

Weblog je poseban dio stranice gdje član „Iskrice“ može postaviti duže tekstove ili fotografije. Očekivano, Pauk je odgovorio:

Idem odmah pogledati!

Nakon što je pogledao što je Mlada domina ostavila na svom weblogu, potaklo ga je na izjavu:

Ne može se reći da su sve žene nadmoćnije. Samo one poput Vas. A te su tako rijetke, da znam samo Vas.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogu li si, na osnovu primjera iz webloga, utvarati da ste prema meni suroviji nego prema drugima?

Reklo bi se da je na Domininom weblogu osvanuo neki primjer koji je govorio o njezinom odnosu prema nekom drugom virtualnom robu, možda primjer prepiske kakve su zanimale Frana Nischta:

Na koljenima sam i zamišljam da sam pred Vama.

Ona mu je dala na znanje:

>Mogu li si, na osnovu primjera iz webloga,
>utvarati da ste prema meni suroviji nego prema
>drugima?

naravno

Međutim, čas kasnije se ispravila:

greška.

prema tebi sam puno blaža!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zahvaljujem, Uzvišena.

Molim Vas, recite mi kako da Vas zovem?

Kako ona nije žurila s odgovorom, a pokazatelj je ukazivao da neprestano šalje nekakve poruke, on je nastavio s laskanjem, ulizivanjem i nuđenjem sebe:

>greška.
>prema tebi sam puno blaža!

Vi ne griješite. Vi se igrate. Neka sam Vaša igračka.

Nema toga u mojoj moći što ću Vam uskratiti.


- 02:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.07.2007., nedjelja

72.


TKO SI TI?

Onaj tko vodi razgovor samo s jednom osobom u svojevrsnoj je prednosti pred onim tko istovremeno razgovara s više njih, i to što drugi razgovara s više osoba to je prvi u većoj prednosti. Dok se prvi može usredotočiti da analizira svaku riječ, pa time možda i upozna sugovornika više nego taj pretpostavlja, drugi – naročito ako pretjera - teško može pratiti niti i uopće kontrolirati s kim komunicira, a kamoli biti svjestan koliko se ogoljuje. Naredna pitanja Mlade domine pokazala su da ona nije sigurna dokle se priča razvila, a možda ni s kim je plete. Doduše, uvijek je mogla od „Iskrice“ zatražiti ispis dosadašnje prepiske, ali to je procedura koja zahtijeva nekoliko minuta, a čitanje svega izmijenjenog i znatno više, pa se htjela toga poštedjeti.

Četvrtak, 22.09.2005. u 01:01
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


jesi li ti morao gol na hladnoću?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:03
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Razmišljali ste da me pošaljete na balkon, ali ste se zadovoljili samo time da otvorim prozor.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:06
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


nisi morao urinirati gol u parku poput psa? ili?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:07
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Ne.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:10
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


eto vidiš
poljubi mi ruku u dlan u znak zahvalnosti
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:11
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Ljubim Vam ruku u znak zahvalnosti i ljubim Vas gdje god hoćete
s obožavanjem!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:15
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


pa diraj se malo!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:17
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Zahvaljujem na dopuštenju.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:18
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Zamišljam da klečim pred Vama, ljubim Vam stopala i čekam komandu što da dalje ljubim i ližem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:19
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Smijem li svršiti, Milostiva?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:20
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


samo moja stopala u elegantnim cipelicama i finim najlonkama. i budi zahvalan što se pravim da ne primjećujem kako se potežeš.
Samo se nastavi musti, nećeš još dugo!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:20
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


ne!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:22
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Sve bih Vam ljubio, sve!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:22
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Sretan sam što je Vaša zabrana stigla na Vrijeme da me zaustavi,
da se možete zabavljati mučeći me!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:25
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Zamišljam da ste pored mene. Iznad mene.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:26
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


doista si stao?

Pauk je ponovio njezino pitanje kao da time daje na težini svom odgovoru:

>doista si stao?

Da. To je prednost mojih godina da mogu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Četvrtak, 22.09.2005. u 01:31
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


hajde još maaalo.
ali da nisi štrcnuo!

U skladu s tim Paukova poruka je govorila da i dalje radi što mu je ona dopustila:

Četvrtak, 22.09.2005. u 01:34
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Volio bih da možete uživati u pogledu na mene.


- 02:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.07.2007., subota

73.


LIMUN

Kažu da je Hitler običavao držati govore na masovnim skupovima noću, što kasnije, računajući da su ljudi već umorni, da im je volja oslabila, da su podložniji sugestijama nego ranije, a da noć, baklje i cijela scenografija čine nerealno uvjerljivim, pa je u takvim uvjetima lakše moguće bilo što naturiti masama. Možda se i Mlada domina oslanjala na sličan mehanizam slučajno otkrivši da su njezini „pacijenti“ najpodatniji nakon kasno u noć ili je i sama bila zavedena magijom ponoći. Obično se otprilike u to doba najžešće obrušavala na Pauka, pa vjerojatno i na ostale, iako je možda naprosto privodila svoje seanse kraju pružajući napokon onima s kojima se zabavljala i ono što su oni najviše željeli. Ali i završetak je trebao biti po njenom. Iznenada je zaustavila Pauka:

Četvrtak, 22.09.2005. u 01:34
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: *


dosta s diranjem!
imaš li limun?

Pauk je, pretpostavimo, prekinuo s onim što je radio:

Možda gore, na gornjem katu.

Spominjanje gornjeg kata moglo je ukazati pozornom promatraču da on živi u stanu na dva nivoa, dakle u većem stanju, što bi moglo ukazivati i da je materijalno bolje situiran. Pitanje je koliko je ona bila pozorni promatrač.

pa donesi!
manji će ti više pasati.
;)

On je odgovorio nakon desetak minuta
:
Oprostite što je duže trajalo. Morao sam se obući da odem na gornji kat.

Ta bi izjava bila u skladu s ranijim tvrdnjama da on uglavnom provodi vrijeme na jednom katu stana, a supruga na drugom, pa on na svom katu neometano može raditi svašta, ali kad treba otići ondje gdje je supruga ipak se mora upristojiti.

Mlada domina je odmah zapitala:

i na čemu smo?

Paukov odgovor bio je očekivan:


Četvrtak, 22.09.2005. u 01:44
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Klečim gol ispred kompjutera i čekam Vašu naredbu.

Odmah je odgovorio i na drugi način ponovivši njezino pitanje:


Četvrtak, 22.09.2005. u 01:45
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


>i na čemu smo?

Na tome da sam spreman na sve da bih bio Vaš!

Čekajući njezin odziv neprestano je javljao, zapravo je požurujući:


Četvrtak, 22.09.2005. u 01:46
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


I molim Vas za naredbu da svršim.

Njezina je instrukcija bila neuobičajeno blaga, više kao da se raspituje je li nešto moguće nego da to bespogovorno zahtijeva:

možeš li taj limun staviti u usta. pola neka viri van

On ju je početkom svog odgovora podsjetio na njezinu ulogu:

Da, Gospodarice. Učinjeno. Pola viri van.

Ona se podsmjehivala:

i kako ti je?
udobno?

On kao da je opisivao stvarnu situaciju. Možda i je, recimo da jeste:

Čeljust mi je potpuno razjapljena.

U dulji opis utkao je i svoj odnos prema njoj:


Četvrtak, 22.09.2005. u 01:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Obožavam Vas što mi radite.
Lagano sam zagrizao u koru limuna da ne isklizne iz ustiju.
Obožavam Vas.

Ona je odlučila privesti igru kraju:

dobro, izvadi ga.
ustani i drkaj
gledaj da štrcneš što dalje!

Ni Pauk nije otezao:

Hvala. Biti će kako kažete.

Tri minute kasnije ona je najavila
:
ja odoh.

Odmah nakon toga dobila je njegovu poruku sa suvišnim slovom, greškom u tipkanju, kao da nije mogao biti uobičajeno pažljiv:

Izvršenop, Uzvišena.

Požurio se poslati narednu poruku nadajući se da će je još sustići:

Hvala Vam.

Vjerojatno je na „Iskrici“ vidio da je oznaka njezine prisutnosti ugasila, te se završno oglasio znajući da će je njegova poruka dočekati kad se sljedeći put uključi.


Četvrtak, 22.09.2005. u 02:06
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Re: *


Večeras sam već desetak puta otvorio Vaš web log u nadi da će se pojaviti i Tri i Četiri i... Znam da je ovo samo početak lavine, vrh ledene sante.

Iz toga se može pretpostaviti da su na njezinom webblogu bili objavljeni prilozi naslovljeni „Jedan“ i „Dva“, te da se radilo o materijalu za koji je on pretpostavljao da ga ima još obilje. Završio je izjavom koja bi se mogla svrstati u ono što se popularno zove „upucavanje“:

sanjati ću Vas.



- 02:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.07.2007., petak

74.


THE TRUE

STORY



Reklo bi se da je Fran Nischt vidio da je Mlada domina prisutna i aktivna, pa kako je znao da i ona vidi njega, ali mu se nije javila, nakon nekog vremena se odlučio da krene prvi:

Petak, 23.09.2005. u 20:28
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Gukni, golube!


A da pustiš kakav glas od sebe?

Spremno se odazvala:


Petak, 23.09.2005. u 20:29
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: Gukni, golube!


gu gu

Petak navečer, kao i subota navečer, uobičajeno je vrijeme kada mladi ljudi izlaze iz domova u provod. To da Mlada domina u to doba sjedi uz kompjutor ukazivalo je da možda zbog nekog razloga ne pripada tima.

Petak, 23.09.2005. u 20:31
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: Gukni, golube!


Ma, grlica umilna!
Koga vraga radiš doma?
Nisu ti valjda tvoji virtualci
draži nego pravi čvarci?

Potrudila se pružiti svoje objašnjenje:

Petak, 23.09.2005. u 20:36
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: Gukni, golube!


danas sam se namjerno logirala, jer znam da je neka glupa utakmica, pa neće biti puno ljudi na iskrici.
I bila sam u pravu!
samo jedan rob koji je maltene žensko i dvije cure.

Upozorio je na nešto što je proizlazilo iz njenog objašnjenja:


Petak, 23.09.2005. u 20:37
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: Gukni, golube!


Voliš kad je mnogo, voliš kad je malo,
ali glavno da je virtualno!

Kako nije komentirala, nastavio je dalje:

Petak, 23.09.2005. u 20:39
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


To sam te već pitao, pa nisi odgovorila - ima li i cura... Sad veliš da su dvije na liniji, što radiš s njima (obzirom da je riječ o superiornim bićima)...?

Bez oklijevanja je poslala svježi izvadak iz jedne od tih prepiski prethodno uklonivši nick one s kojom je bila u vezi upravo u to vrijeme:

Bok

Da li je gospodaričina guza veća i jača od moje? Kako bi me
pokorila?
----------------------------------------------------------------
Petak, 23.09.2005. u 20:39
Pošiljatelj: Mlada_Domina
Primatelj:
Re: Bok


a dobra si.
rado bih te išibala po guzi!


Uz riječi je najvjerojatnije bila upućena u fotografija. On je zapitao:


Petak, 23.09.2005. u 20:44
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


Jesi li raspoložena za malo pravog razgovora, tipa – Mlada domina: The True Story!

Nije joj bilo jasno što on misli, a nije imala vremena formulirati pitanje:


Petak, 23.09.2005. u 20:45
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt


?

Ocijenio je da je došlo vrijeme promijeniti naslov poruke i time označiti mogući početak novog koraka u razgovoru:


Petak, 23.09.2005. u 20:47
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
The True Story


Znaš ono... započnemo time da mi pošalješ pet-šest redaka o tome s kim imam priliku komunicirati.
Počneš ovako:

Imam ___ godina. ______ sam. Bavim se ____ .... itd. Ne trebaš spomenuti kako se zoveš.

Postala je sumnjičava:


Petak, 23.09.2005. u 20:48
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: The True Story


kaj si ti novinar?

Zanijekao je, iako i potvrdio da njezina slutnja nije bez osnova, pa se potrudio dodatno objasniti:


Petak, 23.09.2005. u 20:50
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: The True Story


>kaj si ti novinar?

Između ostaloga sam, prije dvadeset godina, bio i to.

Sad sam čovjek kojega zanima steći pravi uvid u ovo čime se igraš. Pravi uvid počinje od toga da se prepoznaju igrači.

Jednom pobuđena su sumnja izazvala je i drugu. Nju, koja je uobičajeno i ne skrivajući komunicirala s nekoliko osoba istovremeno, kao da je zasmetala pomisao na osnovu toga što nije odgovorio odmah da bi i ona mogao tako:


Petak, 23.09.2005. u 20:52
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: The True Story


čuj, je li se ti dopisuješ još s nekim?

Uz to je dometnula:

novinare kao profesiju izrazito ne cijenim
Novinar i muškarac, može li nešto bjednije!?

Opovrgnuo je optužbu da možda komunicira još s nekim:

Petak, 23.09.2005. u 20:55
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: The True Story


Ne, sada čekam samo tvoje odgovore koji tako polako stižu da je stvar poprilično dosadna. Da bar obogatimo stvar s pravim sadržajem, bilo bi zanimljivije. Pazi, kažem, PRAVIM sadržajem.

Najavila je kraj druženja:


Petak, 23.09.2005. u 20:58
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt


odoh ja sad s frendicama u provod.
napiši neku femdom pričicu za mene.
muškarac - pas svojoj ženi, višemjesečni chastity, zagrebačke lokacije, mlađa sestra...

Našalio se aludirajući na mogućnost da je ona mlađa nego što se predstavlja:

Petak, 23.09.2005. u 20:59

A glavni likovi - petnaest do šesnaest godina, zar ne?

Ona više nije odgovarala, pa je dvadesetak minuta kasnije poslao još jednu poruku i više se nije javljao toga dana.


Petak, 23.09.2005. u 21:10

Vidim da si usvojila neke pametne sugestije u profilu... (uklonila guzu koja te odavala kao nekoga tko je još nedavno bio dijete.) A počela si i s web-logom, ali - zaista - ovi primjeri koje si objavila su tragično nepismeni.



- 02:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.07.2007., četvrtak

75.


SUZANA

I STARCI



Ne samo da se Fran Nischt nije više javljao tog dana, nego ni narednih sedam dana. Tek druge subote, prvog listopada, gotovo u dva ujutro, nalazimo jednu njegovu kratku poruku koja govori da ona nije nimalo smanjila svoju aktivnost:

No, pa?

Vidim da si se zahuktala! Kakva je noć noćas?

Reklo bi se da je ona bila vrlo zauzeta na drugim stranama jer mu nije ni odgovorila. Tek u petak sedmoga javila je ona njemu u za nju neuobičajeno vrijeme, devet i dvadeset ujutro:

je li, franjo, koliko se prodalo one tvoje knjižice?

Spominjanje piščeve knjige podsjetilo me činjenice koja bi se možda trebala uzeti u obzir: Pauk se prvi javio Mladoj domini, ali se ona prva javila Franu Nischtu. Obadva muškarca čije prepiske pratimo predstavljaju se kao stariji, ona kao znatno mlađa, s tim da postoji mogućnost da je još mlađa, stvarno mlada. (Podsjeća me to na poznatu temu renesansnog slikarstva - Suzana i starci.) Za njih dvojicu mi nije čudno koja ih tema zanima, kao ni da su - svaki na svoj način - skloni „mladom mesu“, ali za nju je malo čudno. To otvara mogućnost da se ona zainteresirala za tematiku otkrivši da preko nje može privući mnoštvo sugovornika što ukazuje na vjerojatnost da je u stvarnom životu neatraktivna, iako ne mora biti jer se hvali da često navečer izlazi, premda ni to ne mora ništa značiti. U svakom slučaju, ona je prvo pročitala knjigu, a zatim potražila pisca, što možda može značiti da joj je knjiga otkrila novo područje života i pružila obrasce ponašanja koje može kopirati. Utoliko možda i njeno zanimanje za knjigu. Pisac je odgovorio:

800 komada. ali bit će i drugo izdanje, radi se na tome.



Razumljivo, njega je zanimalo još nešto:

na koliko si ti pacijenata naisla koji su to imali u rukama?

Osvrnula se na to tek iza ponoći, vjerojatno na kratko izišavši iz svoje uobičajene sultiseanse:

čestitam. zaradio nešto?

Ipak, nije utažila piščevu autorsku znatiželju:

pa ni s jednim nisam raspravljala o beletristici.

Zanimljivo, u razdoblju do kojega smo sada došli nema ni traga od Pauka, a ni Fran Nischt se ne pojavljuje često. Pojavio se tek u vrijeme kad nje nije bilo:

Subota, 08.10.2005. u 09:37
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


>čestitam. zaradio nešto?
- za sada otprilike za kavu

>pa ni s jednim nisam raspravljala o beletristici.
- trebala si. pogledam kadikad onaj tvoj weblog, zanimljiva nakana, ali su neki stvarno nepismeni. idem sad ponovo pogledati je li si stogod dodala...

jos uvijek bi mi bilo drago s tobom razmijeniti nekoliko ozbiljnih poruka, ali reklo bi se da nemas volje ili vremena...

U utorak iza ponoći ponovo su bili na „Iskrici“ u isto vrijeme:

Utorak, 11.10.2005. u 01:07
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


Imaš li štogod novog u weblogu, da ne idem tamo bez veze?

A u koliko ustaješ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 11.10.2005. u 01:10
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt


nema
u 9
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 11.10.2005. u 01:12
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


Tko te ujutro budi?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 11.10.2005. u 01:12
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt


sunce
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 11.10.2005. u 01:15
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina


Odi brzo spavati. Nespavanje je jedna od najopakijih stvari za zensku ljepotu. Lakunoc.

Oprostila se od njega kratko, tek da se ne može reći da nije:

Utorak, 11.10.2005. u 01:17
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt


bok




- 02:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.07.2007., srijeda

76.


OBIČNA


Frana Nischta bi mogli uzeti kao dokaz da su pisci znatiželjni ( a tko nije?), no njegova znatiželja ima i dodatnu dimenziju - zanima ga koliko su njegove riječi djelotvorne:

jesi li pokušala primijeniti koji od recepata koje sam ti poslao?

Srijeda, 12.10.2005. u 18:50
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: recepti


pa onaj da si veže jednu ruku za jaja.
I onda ti on to kao napravi, i ne javlja se.
Uplašila sam se da je umro od uzbuđenja!
poslje se javi da mu pukla veza :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Srijeda, 12.10.2005. u 18:53
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: recepti


jesi li ikada u stvarnom životu (ti bi rekla RL - real life, zar ne?) pokušala makar i trunku od onoga čime se zabavljaš na iskrici?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Srijeda, 12.10.2005. u 18:55
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: fran_nischt
Re: recepti


ne, u RL sam obična.
moram ići.
neki dan me je ponovno uzbudilo čitanje tvoje knjige, tj.
nekoliko dobrih odlomaka.
Kraj ti je bezveze, da se ne uobraziš.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Srijeda, 12.10.2005. u 18:57
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
Re: recepti


ne vjerujem da si obična, samo ti to još ne vidiš.

žao mi je što odlaziš, a upravo si postala razgovorljiva.

Da, desetak minuta ove opuštene razmjene misli djeluje uvjerljivo, iskreno, te je možda zaista šteta što nije nastavljeno.





- 00:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.07.2007., utorak

77.


VIR

Taj dan na internetu Mlada domina je završila naletjevši na Pauka. Ona je njega oslovila kao da joj je nedostajao jer dugo nisu kontaktirali:


Srijeda, 12.10.2005. u 22:55
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


kako živiš?

Odgovorio je s blagim zakašnjenjem koje je moglo biti slučajno, ali i znak da istovremeno izmjenjuje poruke i s nekim drugim, što bi značilo da je u međuvremenu naletio na još nekoga tko ga je zainteresirao:

Srijeda, 12.10.2005. u 22:58
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Sretan što ste mi se obratili.

Ona je nastavila konvencionalno, ali i kao da točno zna s kim razgovara, da ga je izdvojila iz mnoštva i zapamtila:

Srijeda, 12.10.2005. u 22:58
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


i što ima novog?

On je odgovorio nešto što je moglo biti izgovor, ali i istina koja objašnjava zašto ga nije bilo na „Iskrici“ od 22. rujna, gotovo dvadeset dana.

Srijeda, 12.10.2005. u 22:59
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Bio na putu, pa na putu, a onda se nisam usudio svraćati na Iskricu. Večeras više nisam mogao izdržati.

Kao da dokazuje da se ništa nije promijenilo njegovim odsustvom poslao je još jednu poruku ne čekajući da ona odgovori na prethodnu:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:00
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Novoga je da svakodnevno mislim o Vama. Ili je to već staro?

Mlada domina je pokazala da je svjesna da se ne može poudati u njegove izjave:


Srijeda, 12.10.2005. u 23:01
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


baš ti vjerujem!

Pauk je požurio da je razuvjeri u sumnje, uvjeri u svoju odanost:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:02
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Niste svjesni koliko ste prodorni. Vi ste otrov s usporenim djelovanjem.

Ona je zauzela uobičajeni stav da su joj želje onih koji žele biti s njom nevažne prema njezinim željama:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:08
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


idem se tuširati.
možda se vratim.

Pauk je pokorno uzvratio:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:09
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Strpljivo ću čekati u nadi...

Ipak, ona se zadržala još malo:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:10
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


Kad si zadnji put?

Nije trebala obrazlagati o čemu se raspituje.

Srijeda, 12.10.2005. u 23:13
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ako mislite na masturbiranje uz maštanje o Vama - u ponedjeljak navečer.

Nakon što je proteklo dovoljno vremena koje je ukazivalo da se zaista udaljila, Pauk je poslao još jednu poruku:

Srijeda, 12.10.2005. u 23:21
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Dok se voda sliva niz Vaše krasno mlado tijelo zavidim toj vodi i koristim priliku uputiti nekoliko riječi:

Vi ste kao vir. Zgrabili ste me i izvrtili, izokrenuli i povukli za sobom, nisam znao što misliti, nisam mislio ništa, samo se prepustio. Kasnije je bilo toliko toga za misliti, da mi se činilo da će mi se glava rasprsnuti. Naveli ste me napraviti što nikada ranije... naveli ste me maštati o onome o čemu sam se ranije bojao i pomisliti.

Nema tragova da je strpljivo čekao - kao što je rekao da hoće - hoće li se ona vratiti nakon tuširanja usprkos tome što tako nešto nije najavila. Možda je čekao, pa nje više nije bilo, a možda se odmah odjavio pa ga ona nije zatekla kad se vratila.







- 01:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.