ponedjeljak, 28.05.2007.

Oglas


Slika 13802363.

Pošto baš i nemam nekakvih ideja za novi post, a o maturalcu nema smisla pisati jer valjda svi pišu o tome, evo vam nekoliko oglasa:
1.Prodajem novi uglancani bicikl iz 2. svjetskog rata, puna ratna sprema ili ti ga oprema: volan, ASS (ako stane, stane) diskovi, pedale, kotači, 8 i pol' žbica na prednjem i 7 žbica na zadnjem kotaču.! Sve informacije na 099 – 666 – 666, broj govori tisuću riječi.

2.Rješavam se gajbe (pardon, kuće) na Palagruži, novogradnja na tri kata, 27.98346m kvadratnih bez krova (kabriolet), bez prozora i vrata, ulaz nije kolni, nego zračni, crna fasada s tim da se tu i tamo nazire cigla. Izgrađena je još 1849. godine, kada je postavljen i namještaj, ali se drži i danas. Živjeti se može odmah, cijena do 253.486,50 kn. Kreditne kartice, cjenkanje, i zamjena za boce ne dolazi u obzir!

3.Trokolica BMA sa slike 13802363. u odličnom stanju (ne računajući prednje desno svijetlo), 16 konja, crno - bijela boja, šest prozora, jedan brisač, troje vrata, serijski radio (hvata četiri stanice)… Ako vas zaista zanima potražiti ćete broj u imeniku pod imenom Ankica Krpan – Dačić.

4.Prodajem izvorno hrvatske lubenice uvezene izravno iz Brazila 150kg, ako kupite uskoro možda vam i budu svježe, velike zelene, bez koštica – GMO. Broj telefona: +22986371 (pozivni za Brazil) 659 – 641 – 869 – 057 – 294. Zvati samo radnim danom i vikendom…

5.Nokia 3210, kao nova jučer dovezena iz BiH. Puna oprema: SMS, imenik, 3 igrice, dirgiton, svjetlo, lista poziva, kamera (da, ziher), sat, budilica, kalendar, punjač! Naravno, kao što to već obično biva: to nije sve, plava boja bez zelene tipke za poziv. P.S. Mobitel nije na prodaju!

- 15:49 - Komentari (51) - brojeva Isprintaj ako oš - #

četvrtak, 10.05.2007.

Kako je sve počelo...



Sve je počelo zbog proklete roze tehničke olovke koju mi je dala jedna cura zvana Ines (citiram: „Zovem se Ines!“) iz bivšeg ili ti ga starog razreda. Tehnička je bila tako iritirajuće roza da sam morao nešto poduzeti. Tako i bi (prije nekih mjesec godina u mojoj sobi nedaleko radne sobe...). Uzeo sam sav potreban pribor i napravio ono što je bilo nužno: skratio, zašarao, zeznuo, opet zašarao itun*. I u zadnji tren kad sam već i tehničku i sve ostalo htio bacit u tri pikse marmelade nekako mi se učinila bolja. Ostavio sam je, i već služi svrsi preko godinu dana. Tako sam redom dorađivao, olovke, ravnalo, kutijicu za mine… U svom trinaestogodišnjem boravku na ovom svijetu sam često razmišljao o nekim stvarima što bi ljudima pomoglo i olakšalo život. Zakasnio sam nekih 300 – 400 godina. Već je sve izmišljeno i patentirano… S vremenom sam tako došao na ideju da pokrenem biznis vezan uz dorađivanje i popravljanje tehničkih, kemijskih te običnih olovaka. „Tvrtka“ danas ima 3 zaposlena od kojih je jedan volonter: ja (morao sam se stavit na prvo mjesto) kao voditelj „tvrtke“ A. Puhalo kao glavni pomoćnik te D. Perić kao volonter. Svojim osobnim znanjem kao i stručnim znanjem od prijateljice (ziher) radim olovke po želji kupaca. Za sve informacije nazovite 63 -38 – 221 – 432 – 06 – 572, pozivni 060 ili posjetite našu web stranicu: www.nemam_ pametnijeg_posla.hr, uz napomenu da rečenice: „Birali ste nepostojeći broj“ ili „Server not found“ nisu nerijetke… P.S. itun*= i tako u nedogled, u slučaju da mi ne vjerujete što pričam:


Prije. . . . . . . . . . . . . . . . . poslije


Prije. . . . . . . . . . . . . . . . . poslije

- 14:46 - Komentari (71) - brojeva Isprintaj ako oš - #