četvrtak, 26.02.2009.

hops o dučanu po ne znam koji put

znate tko je Boris Jelinić?

prije 2,3 tjedna u Red Carpetu počele su prvi puta muške gole vijesti. Fifić mi nije bio nešto. neka bijedna 3. tjedan dana nakon njega pojavio se novi voditelj the Boris. e, tu sam već bila zainteresirana. 5 belj pugre sanjivih očiju...(mljac )

drugi dan, nakon sna s Borisom winkzaliven išla sam u Konzum. pjevušim si ja nešto. lunjam, tražim, nalazim i odem do blagajne. tu stojim u redu i čekam. vidim da me netko gleda. znate ono 6.čulo pomoću kojeg osjetimo poglede. skužim dečka na T mobile štandu. smeđe oči gledaju u moje, zelene. maknem pogled i onda skužim: hej, ja ne sanjam, u Konzumu sam, stojim u redu na blagajni..a. to..to je...(vračam pogled ) da , to je Boris. da, fakat je. (uftiga! ok, moram se smirit. noge mi se malo tresu. ma ništa bitno.. hoću li doći do njega? kaj da mu kažem? kak da upadnem? možda on meni nekaj kaže? ili ne.. ma on ionako voli starije,a ja jesam starija, ali izgledam mlađe. kako sad? kaj da napravim...ok, idem platiti teti..pa ću onda.. )
"izvolite"
( ..zbrisat brzinom munje u smjeru prolaza prema autu. )
u garaži već mislim o tome kako sam stvarno pizdek i kako nisam za tu komunikaciju sa celebrityima. (ili skoro celebrityima ) fakat sam kukavica.

mislim, mogu ja komunicirati s nekim kad imam kaj pametno za reći. ali ovak bez nekog razloga nemogu upasti. ispast ću smotana, glupava... ne znam kakva. nisam ja za to. ( PIZDEK! ) palim auto i odlazim ljuta na samu sebe.

danas je opet bio dan za dučan. mislim si , oću onak casual otići...ali ne, ipak ej to riskantno. uvijek mi se nešto desi u tom dučanu. uvijek. i onda da budem ko baba sa sela.NEMOŽE.
ušla sam u dučan sva mirisna i uređena. tražila sam kaj mi treba , di mi treba. prošla sam cijeli i ništa. ništa čudno, ništa novo, ništa neobično. ok, osim mog pjevanja onih pjesama koje sam čula dok sam štala onuda. ali to nije ni čudno ni novo ni neobično budući ja to stalno radim. onih mojih mladih radnika nema. bez veze. ma mora da je to onda ipak bila slučajnost prošlih par puta. ( a ja sam mislila da je slučajnost ono što se desi samo jednom )
onda sam došla do blagajne. t molbile-ov štand je pun. ima čak jedan dečko. ma ziher je samo prolaznik. dođe moj red na blagajni, a ljudi sa štanda otišli. dečko je ostao. uočio me. prolaze neki drugi ljudi, ali, zaobilaze ga iako se jako trudi. nastavlja svoj put prema meni. glumim. kosa mi pada na lice, ja ju pomičem ko da sam u nekom filmu. uočila sam jako dobro što smjera i sad glumim da me uopćže ne zanima, da ga nisam vidla, da sam zamišljena i da idem svojim putem. ( mislim samo na to da mene izabere, da mene pozove, da meni nešto kaže ) stavljam zadnju stvar u kolica i spremam se za okret i izraz iznenađenja.
"dobar dan , mlada damo" ( OHO! dalmoš 100%)
"dobar dan"
"recite mi koji mobitel imate, imate li mobitel uopće, koja mreža??"
"T mobile,imam da..."
"a , ovaj koliko godina ima..š..te?"
"23, sad ću 23"
"ok, e pa sad ću ja tebi.... nova tarifa Jupi...samo 10 kn mjesećno...jefitinij pozivi unutar mreže, jeftiniji izvan...sms... potrošnja" ( smeđe su..pomalo sanjive, ali sjaje. blistaju )
"da, a..."
"je li mogu ja tebi onda to dati, ti mi to potpišeš pa onda.."
"ali...moja mama, tarifa, ne znam možda..."
"ajmo polako. vi uzmete ovo, potpišete, a mama može i kasnije" ( pogled malog peseka iz štenare kojem ne možete reći NE )
"pa ...dobro, ajde..."
potpišem ja to ipak. već me grizla savijest i pitanje kako ću to objasniti doma.
"a hoćeš li ovako sexy mob kao što ja imam? sexy mob za sexy damu"
"ne fala, ne sada..."
"jmbg molim..."( dala sam ga, kad ga je ponavljao, upamtio mi je datum rođenja )
"broj...evo sexy broj za sexy damu..."
"mjesto rođenja"
"Zagreb, kej se ne čuje?" ( o , da.. nasmiješio se )
"a koji si faks?"
"agronomija"
"ooo super, onda možeš samnom doli u Dalmaciju sadit kumpire , može?" ( znala sam! čula sam ! iako je pokušavao glumiti purgera, nejde to njima )
"može, ali ja sam više za koze i ovce"
"a i toga imamo, naravno"
"super"
"puno ti hvala i bok.."
"bok"

i odem u velikom stilu, gurajući svoja sexy kolica i zbrčkane misli. čudno da nije primjetio. mislim to. da su mi kolica isto sexy. a zbrčkane misli?
kako ću objasniti mami? kog će mi boga ta tarifa? ma skinut ću ja to prvom prilikom kad dođem doma. au... fak. obaveza je na 24 mj!
kaj sad??? ma znam, znam. dat ću to baki umjesto simpe. 10 kn je manje nego 50 u svakom slučaju, a ionako joj mob treba da mi zovemo nju, a ne ona nas...



| 12:17 | Komentari (3) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.