Osijek: kratka šetnja:)

četvrtak , 05.05.2016.

Nakon što sam shvatila da promjenjivo vrijeme ovih dana ne prestaje, odlučila sam ignorirati kišu i krenuti u šetnju. Uvijek me sunce puno više inspirira, ali bilo bi šteta propustiti priliku za obnavljanje nekih uspomena :)

Uzela sam svoj šareni kišobran i odlučila unijeti malo boje u jučerašnji tmurni osječki dan:)U ovo doba godine, šetnju ovom ulicom prati miris tek probuđenih stabala i hrpa zelenila sa svih strana (nije najpogodnije za moju alergiju, pogotovo kada puše vjetar, ali eto i to se može preživjeti kada čovjek ima volju za obilascima:))Pogled na jezičnu gimnaziju.....i na neke nove generacije ispred moje stare škole. Matematička gimnazija je obnovljena, a travu na kojoj sam sjedila u srednjoškolskim danima danas krasi Rondel velikana s fontanom..Ipak nije sve obnovljeno i već pored vidljivi su tragovi starog Osijeka.....kao i tragovi spomenutog vjetra:)Krasni izbor blatnog putića pored novijeg sveučilišnog campusa...


...


Danas me ipak razveselilo sunce:) I šareno dječje kazalište:)Vrlo ispunjen dan nije mi dozvolio previše lutanja...ali dodala bih joše nešto za kraj: s obzirom da je baš bio dan Sv. Florijana i vatrogasaca, u tu čast uhvatila sam i ovog osječkog što se danas sunčao ;)


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.