fish!
fish!
square square
srijeda, 28.09.2005. - 20:50
.. pa da se i to napishe..mtv adria..(a.k.a. "post sa mnogo linkova")

tu su jos bili bijeli... =)  a onda.. *klik* Nego, jel se sjećate kad rekoh kako idem na mtvAdria koncert? Je, i ja se samo mutno sjećam..hihii..

Uglavnom, obećah vam izvještaj, koji ste mogli naći na mnogo raznolikih mjesta, uključujući i ovom (ali psssst! ovo nije istina). Da, u biti, ja nisam ništa napisala. Zato ću to učiniti sad, za slučaj da ima onih koji još ne znaju da sam ja bila tamo, i koji ne znaju kako je tamo bilo =)))

Počesmo Zubalo i ja oko 4 (popodne, da..još je bio dan) cugati u Pinti. Dvije tamne pive kasnije, već smo teturale do Šalate. Uzele sve "24 sata" promo materijale, kasnije htjele ukrasti nekome 24-sata-frizbi, a onda shvatile da ga i mi imamo. Primijetile da je pola litre točene 15 kn. Potrošile svaka po 15 kn =) Rješile 24-sata-križaljku sjedeći na podu. Svirali "father" iz rijeke. Slike pokazuju da sam imala zavezan balon u kosi. Toga se ne sjećam. Potrošile opet po 15 kn =) Sidharta - ja ko idiot držala papir s natpisom pjesme koju sam htjela da sviraju. (Ne, nisu je svirali.) Curice vrištale iz prvih redova.

E sad, dalje sve postaje malko mutnije.. Uglavnom, novčanik pokazuje da sam potrošila još koji put po 15 kuna, navodno su me ljudi i častili ( hvala, možda se toga sjećam =) .. i hvala prijatelju gretta-benda =)) Srela sam njega, njega, njega i isprike drugima koje sam eventualno srela ali ih se ne sjećam =) (trebalo mi je jaaaako puno mentalne snage i pokoja pifa da se prisjetim ovoga, tako da..)

E da, hivesi.. Pa, njih se ne sjećam pretjerano, osim da sam zubalu (poučena iskustvom) dala da drži papir s mojom glazbenom željom koju (naravno) nisu ispunili. Po slikama se vidi da su se stričeki skinuli iz bijelih sakoa u crne košulje. Toga se ne sjećam =) Bila sam u drugom redu pa su me svi gurali. Toga se isto ne sjećam, ali sam imala modrice i bolove svugdje, pa se jamačno tako zbilo =)

Onda su navodno nastupali još Hladno pivo, Let3 i TBF. Toga se ne sjećam pretjerano..moguće da sam popila koju pificu dok su oni nastupali (možda i nisam..mislim, ipak ja ne pijem )

Uglavnom, zadnja slika koju mi um dokučiti može, a da je vezana uz taj dan, je: "joj gle, hivesi!" i "mmmmm...hladna pjenušava pifica. Paziti. Ne proliti. Čuvati životom."


Sva sreća da imam sjajne fotografije koje mi pomažu prisjetiti se svega ostalog!! =)




in other news: u čet (sutra) navečer putujemo Zubalo i ja u Plzen (češka) na dane pifa! O da! Budite ljubomorni (to je i onako jedini smisao ove izjave =))) (bwahahahahahahahahaha)
naravno, ne mislim negativno kao što mislih prije Rijeke, jer je u Rijeci bilo oke.. (sad mislim još negativnije..za svaki slučaj =)



LoSoSs vOLi kOMenTaRe (22) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
nedjelja, 25.09.2005. - 22:28
,,nedjelja..

..onaj dan koji dolazi nakon subote kad nisam isla van, i nakon petka koji isto prosjedih doma..a cetvrttak naravno sam se opila, jer to ipak ne bi bila ja, da nisam tajko dugo pila ?=)))

i tako..
..nedjelja..
..onaj dan kad si konacno opet malo popijem pa bi brijala , al nemam s kim..
..onaj dan kad znam da bi bila, ali ne mogu s njim..
..a s njim zelim.. jel
..al ne mogu.. jel
...onaj dan kad jedem nesto sa sirom jer bi uvbila za sir.
..pa jedem sir..
=)
..siiir...
.. gledam telku jer mama i tata misle da sam trijezna =)


(*update, tj pojasnjenje--išla sam van, o da, ipak nisam toliko jadna da se nacugavam doma, hihi..doma samo glumim da nisam pijana =)*)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (9) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
četvrtak, 22.09.2005. - 19:04
..the zhaba formaly known as milica..

..sada::: eufemijaaaa!!! Uskakutala je u moj zivot dok prebiruh po voću u SuperKonzumu, mala, zeleno preslatka.. (zhaba, ne ja)
Iznesoh je u vrećici, uz upute osoblja Konzuma da joj dam da jede salate (info: žabe jedu kukce, ne salatu)..

(nekoliko trenutaka kasnije)

> Milica (sada znana kao Eufemija) se penje po tegli za zimnicu (ranije upotrebljivano kao transportno sredstvo za Ovidija kad ide na more)
> panično pritvaram i svako malo pogledavam teglu, zamišljajući sebe kako naganjam Eufemiju po bratovoj sobi, pa stanu, pa preko balkona..hmm)
> u akvarij (sada poznat kao terarY) stavljam zemlju, travu, zdjelu s vodom i Eufemiju- Eufemija se zaljepljuje za staklo
> opsjedam ekipu s faksa mejlovima u nadi da će mi pomoći odgonetnuti enigmatičnu misteriju "Eufemija"- Tko je ona? Otkuda dolazi? Dolazi li u miru? Šta želi? Šta jede? Zašto je zalijepljena za staklo? Ako je poljubim postat hoće li princ iz bajke? Ili bar zgodan momak? (ne, nisam opsjednuta i očajna.. 0=))
> Doznajem da Eufemija jede vinske mušice.
> Eufemija je zaljepljena za staklo. Možda meditira.
> Postavljam voćne klopke po cijelom stanju i telepatskim porukama prizivam dotične mušice.
> Ne uspijevam uloviti ni jednu mušicu. A vidim čak dvije! Misao: "ja sam promašaj i Eufemija će umrijeti"
> Konačno! Hvatam jednu mušicu i komarca. Tri mušice (okupljaju se..od nekud) su pobjegle..

(mnogo sati kasnije)
> Ulovila sam ukupno 4 mušice koje Eufemija ne primjećuje
> Eufemija i dalje zalijepljena na staklo. Možda meditira i drži dijetu.

Danas sam ugnjavila sve koje sam zatekla na faksu srcedrapateljnom pričom o Eufemiji i njenim pustolovinama, pa su mi obećali udijeliti Eufemija-hrane (a.k.a. Eufemija-snacks) (Sumnjam na to da su to učinili samo da me se riješe. Neee, to ne može biti točno.) Uspjela sam, samostalno(!), uloviti 2 velike muhe =) *ponosna* =)


>
Eufemija je i dalje zaljepljena na staklo. Možda meditira, drži dijetu i vrši fotosintezu.



Pozdrav od mene i Eufemije (a.k.a. Eugenije- genetičke žabe)(uvjerena sam da u slobodno vrijeme, kad nije na staklu, vrši pokuse s onim mušicama koje joj ubacujem) koja je, za promjenu, zaljepljena na staklo. (Možda meditira, drži dijetu, vrši fotosintezu i pere staklo-uistinu je svestrana!)


Vaš lososs =)


p.s. ispit položila. Krump na n-tu, (n teži u beskonačnost).. hvala hvala =)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (17) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
utorak, 20.09.2005. - 16:11
..prokletinja..

Učim cijeli 9.mjesec..

(dobro, ajde, ponekad bi uletio i pokoji izlazak, koncert, pa onda one depresivnije stvari, pa opet cuga, pa internet, pa super-chat..)

ali nije da nisam učila..Mislim, išla sam u NSB i to..

(ok, priznajem, zapravo sam sa Zubalom pokušavala doći do EnEsBeja, al umjesto toga završile bi svaki put u Route 66-u i: klackale se, zakrushkavale konobara, ispijale vrhunsko Velebitsko i/ili kafu, raspravljale o hrvatskoj gramatici, putovanjima, osjećajima, poretku u svemiru, smislu života, pifama, vezama, nepravdi, agrikulturi, hortikulturi, opijanju, društvu za opijanje, mjestu za opijanje..)

daklem, učila sam tako genetiku

Sutra mi je ispit.

Dobijeh primjerke pismenog (hvala zubalu i Petri i sistemu koji omogućuje ovakove stvari)


ALI..
Ne znam odgovorit niti na jedno krushking pitanje..

Dovraga i bestraga!!! Kako?!?!?!?!

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (22) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
subota, 17.09.2005. - 17:26
..tonka reci cvrchak..

Eto, tako mi i trebalo.
Cijeli tjedan sam predobro dijete (kao i uvijek, khm..nije da ja ikad ljutim roditelje, niti se ponekad izderavam na ljude..neee...ja to ne radim, ja sam najbolja i najskromnija osoba.. oke, ajde, mozda me ponekad, nenadano, ništa ne sluteću, uhvati napad pms-a pa padaju glave.. ali inace sam sunasce.. lososs sa velikim okama koji milo gleda.. ili pijani lososs koji gleda u križ..whatever.. my point is (da, ovo ima svrhu i smisao) je da nije dobro neimati život.,,) hm, zatvorila sam zagradu samo zato jer ju je potrebno zatvoriti. Inače, nisam još ponajbolje. Ali ono, gura se i vuče (pokvarenjaci, ovo nije s-m epizoda..) kroz život.. kao što se veslom vesla po rijeci života, sjedeći u kanuu.. (slobodno predahnite i divite se ovoj poredbi =)

Uglavnom, već tjednima nisam pošteno izašla, osim prošlu subotu na mtv adria (evo, opisat ću to drugi put), i samo učim (navodno..u biti buljim u prazno, ali izgleda ko da učim) i pomažem i sad sam peglala (hejtam peglanje) i gledala krushking Big bradr koji je još gluplji nego inače i upravo su izbacili i drugu brinetu ostavljajući samo plavuše, umjetne ili prave.. toliko o raznolikosti..šmrc, skoro sam zaplakala.. ili ne. zapravo nisam. Samo kažem to.

idem jest sir i onda prat kosu..

ako nađem vremena, potražit ću život.

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (20) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
ponedjeljak, 12.09.2005. - 11:43
..none..

-da joj kupimo cipele broj veće?

Ne znam, nije se mogla toliko promijeniti..


..a opet, još jučer je bila živa..


LoSoSs vOLi kOMenTaRe (12) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
subota, 10.09.2005. - 14:36
..da mi je biti..

..dio hrTop50!
o da! uskoro (vrijeme je relativno, jel) će maškare. za to se čovjek stvarno treba unaprijed pripremiti .. zubalo (link, o gle!) i ja mjesecima planiramo, skupljamo ideje, krojimo kostime, gradimo kućice za ptice, smišljamo novo-hrvatske riječi, iritiramo ljude..ukratko: živimo. (to su isto pripreme, jel)

I onda ja jučer, ništa ne sluteći, stisnuh tipku 5 na daljinskom mi upravljaču, i--- hr top 50. (sva sreća, ja sam uletila na onih 20 najboljih, inače ne bi preživjela..ne zato što je onih 30 bilo bitno lošije, nego zato što psihički i fizički ne mogu podnijeti više od 20 pjesama naših.. posljedice:mlaćenje glavom o zid, depiliranje nedužne kvartovske mačke, pričanje s drvećem, izlazak sa zubalom (link? vidis, i ja to znam stavit..) (hihi) i ostale grozote)

daklem, ako za maškare želite biti ultrakul, potrebno je:

- upisati tečaj plesa, po mogućnosti narodnog, naučiti gibati bokovima, plesati uz zalazak sunca, vrtiti se s podignutim rukama; nabaviti dukate koje treba objesiti oko vrata & klapu nostalgija (ili melankolija bar..) da pjeva pratece vokale..

Ne želite biti Luka Nižetić? Bogohulno. Ali ajde.. ponuda 2:

- angažirajte lika u crnom kompletiću koji ima bolji struk od vas, kupite crno usko odijelce iz kojeg ispadaju sise (oh ne, ne ispadaju, one jednostavno stoje), i neke žemskinje da plešu iza vas-- 2 backgrounda- kanalizacija (ili nešto slično tome) i polje nekog ogromnog crvenog cvijeća. U polju obucite crvenu tuniku bez grudnjaka. Obavezno da sise i dalje prkose gravitaciji i eventualnim tendencijama gibanja (u bilo kojem smjeru..ili ritmu);

MOlim?!?!? Ne želite bit Colonia? tj iNdira?!? NEEEEEE????

Ajde, za vas izbirnije, extra ponuda! (ako odlučite odmah, dobijete i set noževa..najverojatnije za samoubojstvo) Daklem, ponuda 3:

- Obavezne bojice za kožu (ako nema njih, uzmite one vodene za 3.osnovne ili tempere.. tople tonove naravno), nabavite 2 bubnja (to ne bi trebalo biti teško), par ljudi koje ćete strpat u staklena zvona..ili plastična; nabavite lika koji će nešto drečat o vukovima i smrti i mlatit rukama, uvježbajte i vi mlaćenje rukama, pokoji stoj, kolut naprijed/nazad..
i postanite... PLAMENKO!!!

Ako sve propadne, možete glumiti Cigaretu i Šibicu, ili Superbanana woman i Superbanana wannabe (koja nosi ananas u torbi), Limunovo drveće..

makar ne znam ko bi normalan to poželio glumit..

imate vi kakvih ideja???

(u.b.r.danas idem sa Zubalom (da ne kaze da ne stavljam linkove) na mtvAdria..i zahvaljujem svemu i svacemu, a posebno Bogu i noni (baki) da je tako =) duga prica, necu sad o tome. )
(u.b.r.2-ovo pisem samo zato da opet budete ljubomorni hihihihi )
(u.b.r.3-mislim da ću opet kasnit jer sam već lagano trebala kretat..ali pssssssssssssst! nemojte reć zubalu..)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (6) - TinTa nA PapIRu - O_o


square square
ponedjeljak, 05.09.2005. - 22:50
..razvodnjena..

Reflektor se pomicao nebom - polako ulijevo, zatim hitro udesno - kao zrcalni prikaz pisaće mašine koja ispisuje zvijezde: blještava zrnca koja nadmašuju svjetlost ogromne pomične lampe.
U ritmičan zvuk koji je dopirao iz zvučnika uvlačio se šum valova koji su se, tamo malo dalje, razlijevali po tisućama godina oblikovanim oblucima.

Porezala se. Crvena tekućina zamutila je njenu poput izvorske vode bistru votku. Hipnotiziran, promatrao je kako se alkohol u krvi miješa s krvi u alkoholu.


U šum valova, koji su se razlijevali po krvi zamrljanim oblucima, uvlačio se ritmičan zvuk koji je dopirao iz udaljenih zvučnika.
Valovi su se lijeno valjali pučinom, uvlačeći se u druge valove, ispreplićući se s njima, mreškajući tamnu morsku površinu.
Mjesec se poigravao obrisima usidrenih jedrenjaka, crtajući na tamnom namreškanom platnu obris žene naslonjene na zaklopljen kišobran - tama prekriva tamu.

Oni u moru, sol u rani, krv u .. krv i voda.. krv nije voda.

Oni, osvijetljeni zvjezdanim iskrama u svjetlosnom tragu reflektora, misli naviru u misao koju se trudi sročiti, on u njoj, njezina ruka u njegovoj - utapaju strast u moru - utapaju se u strasti - utapaju se, pod valom u valu, gdje tama prekriva tamu, prepijani da bi se sjetili udahnuti.

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (13) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>