fish!
fish!
square square
subota, 10.09.2005. - 14:36
..da mi je biti..

..dio hrTop50!
o da! uskoro (vrijeme je relativno, jel) će maškare. za to se čovjek stvarno treba unaprijed pripremiti .. zubalo (link, o gle!) i ja mjesecima planiramo, skupljamo ideje, krojimo kostime, gradimo kućice za ptice, smišljamo novo-hrvatske riječi, iritiramo ljude..ukratko: živimo. (to su isto pripreme, jel)

I onda ja jučer, ništa ne sluteći, stisnuh tipku 5 na daljinskom mi upravljaču, i--- hr top 50. (sva sreća, ja sam uletila na onih 20 najboljih, inače ne bi preživjela..ne zato što je onih 30 bilo bitno lošije, nego zato što psihički i fizički ne mogu podnijeti više od 20 pjesama naših.. posljedice:mlaćenje glavom o zid, depiliranje nedužne kvartovske mačke, pričanje s drvećem, izlazak sa zubalom (link? vidis, i ja to znam stavit..) (hihi) i ostale grozote)

daklem, ako za maškare želite biti ultrakul, potrebno je:

- upisati tečaj plesa, po mogućnosti narodnog, naučiti gibati bokovima, plesati uz zalazak sunca, vrtiti se s podignutim rukama; nabaviti dukate koje treba objesiti oko vrata & klapu nostalgija (ili melankolija bar..) da pjeva pratece vokale..

Ne želite biti Luka Nižetić? Bogohulno. Ali ajde.. ponuda 2:

- angažirajte lika u crnom kompletiću koji ima bolji struk od vas, kupite crno usko odijelce iz kojeg ispadaju sise (oh ne, ne ispadaju, one jednostavno stoje), i neke žemskinje da plešu iza vas-- 2 backgrounda- kanalizacija (ili nešto slično tome) i polje nekog ogromnog crvenog cvijeća. U polju obucite crvenu tuniku bez grudnjaka. Obavezno da sise i dalje prkose gravitaciji i eventualnim tendencijama gibanja (u bilo kojem smjeru..ili ritmu);

MOlim?!?!? Ne želite bit Colonia? tj iNdira?!? NEEEEEE????

Ajde, za vas izbirnije, extra ponuda! (ako odlučite odmah, dobijete i set noževa..najverojatnije za samoubojstvo) Daklem, ponuda 3:

- Obavezne bojice za kožu (ako nema njih, uzmite one vodene za 3.osnovne ili tempere.. tople tonove naravno), nabavite 2 bubnja (to ne bi trebalo biti teško), par ljudi koje ćete strpat u staklena zvona..ili plastična; nabavite lika koji će nešto drečat o vukovima i smrti i mlatit rukama, uvježbajte i vi mlaćenje rukama, pokoji stoj, kolut naprijed/nazad..
i postanite... PLAMENKO!!!

Ako sve propadne, možete glumiti Cigaretu i Šibicu, ili Superbanana woman i Superbanana wannabe (koja nosi ananas u torbi), Limunovo drveće..

makar ne znam ko bi normalan to poželio glumit..

imate vi kakvih ideja???

(u.b.r.danas idem sa Zubalom (da ne kaze da ne stavljam linkove) na mtvAdria..i zahvaljujem svemu i svacemu, a posebno Bogu i noni (baki) da je tako =) duga prica, necu sad o tome. )
(u.b.r.2-ovo pisem samo zato da opet budete ljubomorni hihihihi )
(u.b.r.3-mislim da ću opet kasnit jer sam već lagano trebala kretat..ali pssssssssssssst! nemojte reć zubalu..)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (6) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>