Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • amy damon

    zaba? prava? fuj!!! jednom sam secirala jednu da bih iskamcila peticu iz biologije (oh, kako davno je to bilo :)). ubojstvo te zabe jos mi je idanas gora moralna dilema od abortusa.

    avatar

    22.09.2005. (19:30)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Ajme ja bi slatku žabicuuuuuu:)

    avatar

    22.09.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • free

    jedna moja osnovnoškolska kolegica se zvala eufemija. al imala je kovrčavu kosu. i nije bil azelena. i sumnjam da je jela muhe. a čuj.. možda bi jela mušice i muhe da su žive... možda neće crknute. a mušice se inače skupljaju na vino. crno još više. nije da puno pijem pa znam..... i čestitke na ispitu. apdejtaj nas novostima o eugeniji/eufemiji:-)

    avatar

    22.09.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • SaX

    možda je žaba iz svemira poslana da proučava ljudove kako bi našli slabosti pa bi onda mogli lakše pokoriti zemlju, a tebe su izabrali kao predstavnicu svih ljudi

    avatar

    23.09.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    to ti je sigurno žabac; i u potrazi je za žabicom :-) zato je tako tužno na staklu i ne zanima ga hrana...

    avatar

    23.09.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    to ti je sigurno žabac; i u potrazi je za žabicom :-) zato je tako tužno na staklu i ne zanima ga hrana...

    avatar

    23.09.2005. (15:58)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @amy--ubila zhabu??oh, kako strasno... tjesim se da to bijase za potrebe znanosti, tvog uspjeha, a ako si jos k tome peticu proslavila opijanjem, onda mozemo rec da se zhaba zrtvovala u plemenite svrhe ;)) @jagodi--pokazala sam joj shematski prikaz biokemijskih procesa koji se odvijaju tokom fotosinteze, pa odlucila ona sama probati .. brzo uchi =)) @antibioic--pocela sam sumnjati da to mozda nije zhaba..cini mi se da se glasa ko majmun... hmmm..

    avatar

    23.09.2005. (17:34)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @freethinker--hmmm.. cini mi se da mozda ovo nije ona Eufemija iz tvoje osnovne.. samo mislim, mozda i je..nikad ne znas ;)) pa da da, nece mrtve, hvatam zive =) danas je pojela 2 muhe i licinku brasnara =) @bolesni um-- hihi, a jesu se okoristili analizom mene.. slabosti? hm..mozda ejLiEni pokusaju osvojiti zemlju alkoholom hihihih @mt mafija--onda ocito nije bas uporan-danas vec skakuce po granama u terarYu i zdere muhe =)

    avatar

    23.09.2005. (17:39)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    oleee cestitam na ispitnjaci :) :* ajoj, zhabica, kak kul :) jel ju dragas? onak, po glavi i to? hmmm, jel se to uopce smije? :)

    avatar

    23.09.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • magmel

    jao supeeerrr..jadna žabica..meni izgleda kao gatalinka.al pogledat ću ti još u svoje knjige...a da nema neka posebna hrana za njih za kupit u pet šopu?prije su bili prodavali akvarijske žabice..zapravo ziher imaju..mislim da sam vidla...pogledaj u immportanneu.....joooj žabica...i ja bi...ne znam dal si skužila da je kvart pun žabica....stalno nalijećem na njih kad idem doma..i na pokojeg gospodina ježa ;)

    avatar

    23.09.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    Bravo za ispit! Ispričavam se zbog sumnji, neću nikad više! A Fumu mi puno podzavi i reci joj da mislim na nju!

    avatar

    23.09.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • kobilino zubalo

    mozda si joj zbilja trebala dati salate - pametni su ti ljudi iz Konzuma...mozda je E. vegetarijanka =) svi smo znali da si jako pametna i da ces poloziti ispit bez problema =) pozdrav E. koja je, nadam se, promijenila poziciju...i zalijepila se na drugo staklo =)

    avatar

    24.09.2005. (02:25)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Oh Lossosiću, pa to je divno, imaš novo društvo! Moram priznati da se meni više sviđa žaba milica, nego žaba eufemija, no dobro...Meni je palo na pamet dvije stvari al sad mi glupo vidim već su me neki pretekli, da je milica zapravo vanzemaljac i da je vegetarijanka, a možda samo meditira i fotosintetizira kao što ti reče...Teško je reći, odoh se i ja zalijepit za staklo, pritom meditirat i fotosintetizirat pa možda odgonetnem miličinu tajnu... p.s. za ispit ću samo reći - sam ti rekla!?!

    avatar

    25.09.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    samo da kazem da cu se javit mejlom ... kad tad :))))

    avatar

    25.09.2005. (19:00)    -   -   -   -  

  • ,.,.,.,.

    žaba? mrzim ih.. tako su mi odvratne. i bojim ih se :D

    avatar

    25.09.2005. (21:53)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @komfort--trudim se ne ju previse ugnjetavat, hihi... =) mislim da se ne smiju dragat..navodno.. ali ju je fora hranit..kad skace na one kukce =))) @treba popit--kazes, a onda dodje i ruzicasti mravojed pa si ljepo popricate.. ;)) nisam ja sigurna da toga ima svega u kvartu.mozda pa pocnes pazit na to opijanje..hihihihihi =) )) @zvakica-kaze i ona da misli na tebe, pa sam sad ljubomorna jer bi ona trebala mislit na MENE, kvragu! ;)) @zubalo-- je je, sad je, za promjenu, na onom drugom staklu..sva sreca da ih ima 4 pa moze mijenjat pozicije =)

    avatar

    25.09.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @theonelittle--nego, jel zabavno na staklu? =) ma da, pocinjem sumnjat i ja u milicino (a.k.a. eufemijino) porijeklo.. izgleda ko zaba a glasa se ko majmun,.. hmm.. (u.b.r. ostala bi milica, al se sjetih da je na moru mala susjeda mi milica..ne bi htjela zhabi davat losh primjer..hihih) @imhotep--je, evo ja kazem da ti idem mejl pisat odmah..ODMAH =))) @pyro--jednoc? ma ja uzivam u njima kad god zmognem.. hihi..i u puzevima.. vjerujem u raznoliku prehranu ;)) vjerujem da eufemija oprasta jer i ona svasta jede =)) @maja-- eufemija je pitoma i ljubazna.. =) evo, salje pozdrave... i trepce okama =)

    avatar

    25.09.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...