Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

.. pa da se i to napishe..mtv adria..(a.k.a. "post sa mnogo linkova")

Nego, jel se sjećate kad rekoh kako idem na mtvAdria koncert? Je, i ja se samo mutno sjećam..hihii..

Uglavnom, obećah vam izvještaj, koji ste mogli naći na mnogo raznolikih mjesta, uključujući i ovom (ali psssst! ovo nije istina). Da, u biti, ja nisam ništa napisala. Zato ću to učiniti sad, za slučaj da ima onih koji još ne znaju da sam ja bila tamo, i koji ne znaju kako je tamo bilo =)))

Počesmo Zubalo i ja oko 4 (popodne, da..još je bio dan) cugati u Pinti. Dvije tamne pive kasnije, već smo teturale do Šalate. Uzele sve "24 sata" promo materijale, kasnije htjele ukrasti nekome 24-sata-frizbi, a onda shvatile da ga i mi imamo. Primijetile da je pola litre točene 15 kn. Potrošile svaka po 15 kn =) Rješile 24-sata-križaljku sjedeći na podu. Svirali "father" iz rijeke. Slike pokazuju da sam imala zavezan balon u kosi. Toga se ne sjećam. Potrošile opet po 15 kn =) Sidharta - ja ko idiot držala papir s natpisom pjesme koju sam htjela da sviraju. (Ne, nisu je svirali.) Curice vrištale iz prvih redova.

E sad, dalje sve postaje malko mutnije.. Uglavnom, novčanik pokazuje da sam potrošila još koji put po 15 kuna, navodno su me ljudi i častili ( hvala, možda se toga sjećam =) .. i hvala prijatelju gretta-benda =)) Srela sam njega, njega, njega i isprike drugima koje sam eventualno srela ali ih se ne sjećam =) (trebalo mi je jaaaako puno mentalne snage i pokoja pifa da se prisjetim ovoga, tako da..)

E da, hivesi.. Pa, njih se ne sjećam pretjerano, osim da sam zubalu (poučena iskustvom) dala da drži papir s mojom glazbenom željom koju (naravno) nisu ispunili. Po slikama se vidi da su se stričeki skinuli iz bijelih sakoa u crne košulje. Toga se ne sjećam =) Bila sam u drugom redu pa su me svi gurali. Toga se isto ne sjećam, ali sam imala modrice i bolove svugdje, pa se jamačno tako zbilo =)

Onda su navodno nastupali još Hladno pivo, Let3 i TBF. Toga se ne sjećam pretjerano..moguće da sam popila koju pificu dok su oni nastupali (možda i nisam..mislim, ipak ja ne pijem )

Uglavnom, zadnja slika koju mi um dokučiti može, a da je vezana uz taj dan, je: "joj gle, hivesi!" i "mmmmm...hladna pjenušava pifica. Paziti. Ne proliti. Čuvati životom."


Sva sreća da imam sjajne fotografije koje mi pomažu prisjetiti se svega ostalog!! =)




in other news: u čet (sutra) navečer putujemo Zubalo i ja u Plzen (češka) na dane pifa! O da! Budite ljubomorni (to je i onako jedini smisao ove izjave =))) (bwahahahahahahahahaha)
naravno, ne mislim negativno kao što mislih prije Rijeke, jer je u Rijeci bilo oke.. (sad mislim još negativnije..za svaki slučaj =)



Post je objavljen 28.09.2005. u 20:50 sati.