Božji blagoslov nad Hrvatskom

25 ožujak 2014


Cijela zemlja posljednjih dana bruji o čudesnim začećima kod žena koje su mislile da nisu bile u situaciji da ostanu u drugom stanju. U javnost je izašla vijest o posebnom mjestu na kojem su mnoge žene blagoslovljene plodom u utrobi, zahvaljujući vjeri i molitvi.
Radi se o jednom franjevačkom samostanu u Dalmaciji, u kojem je potvrđeno nekoliko desetaka čudesnih začeća. Da se nešto veliko i sveto dešava, primijetilo se je još prije dvije godine. Tada je nekoliko redovnica iz jednoga slavonskoga samostana, nakon hodočašća i posjete franjevcima za blagdan svetog Ante, čudesno ostalo u blaženom stanju.
Slijedeće se je dvije godine slučaj ponovio, a redovnicama se je pridružio i veći broj žena koje su se htjele uvjeriti u čudo vlastitim očima.
Komisija HBK koja je istraživala cijeli slučaj zaključila je da se čuda događaju baš na tome mjestu zbog velike milosti božje i radosti u vjeri i molitvi za novi život. Velika se zasluga pripisuje i samim franjevcima, koji su svojim molitvama i isposništvom prizvali nebeski blagoslov i usmjerili ga potrebitim ženama u nevolji.
Sa svojim se svjedočanstvima javilo i nekoliko žena iz jedne male župe u Međimurju. One su božanskom milošću i nebeskom providnošću ostale u blaženom stanju na način koji nikako nisu mogle objasniti svojim muževima i obiteljima. Sve su one velike zasluge pripisivale lokalnom župniku crkve Uznesenja njegovoga. Župnik je organizirao molitvena bdijenja i duhovna pročišćenja sa zainteresiranim ženama tijekom većih blagdana i sam se je iznenadio čime je to rezultiralo.

Oznake: moć vjere, čudo nebesko

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.