Pobjeda zdravog razuma

15 studeni 2013


Konačno se je pojavio tračak nade u zdrav razum, u liku i djelu sudaca Ustavnoga suda. Svojom su odlukom vratili narodu vjeru da netko brine o njima u ovim teškim trenucima i da prepoznaje ključne probleme važne za razvoj, a kako nam vidioci predviđaju, i za goli opstanak građana. Njihova je odluka o referendumu ukazala i na to u kojem se smjeru dalje kao slobodnomisleći ljudi moramo razvijati. Najavljeni su novi referendumi u svim životnim sferama. Suci Ustavnog suda možda još nisu ni svjesni da su zakotrljali onaj kotač koji će biti pokretač posrnulog gospodarstva i ekonomije. Usrdno se nadajmo da smo konačno pronašli izlaz iz teške ekonomske situacije. Jer, u europskim fondovima sigurno postoje sredstva i programi za financiranje takvih razvojnih programa. Čak i ako još nema takvih fondova, ne treba nas to previše brinuti. U financijskoj situaciji koju trenutno svi kusamo, cijena po referendumu je prava sitnica. Šačica kuna, što bi rekao Gregor.
Usvojili smo i nova znanja o tome što je prirodno i neprirodno u našoj zemlji i među našim svijetom. Prije nego što pokušamo izvući novce iz EU fondova za projekte referenduma trebamo se na trenutak zamisliti. Nismo baš vični u tim izvlačenjima sredstava iz fondova, tako da nam se ta rabota i u ovom slučaju može odužiti i dovesti u pitanje cijeli gospodarski oporavak. Zato bi možda trebalo razmišljati u smjeru da se nekoliko već najavljenih referendumskih pitanja uskladi sa nekoliko sličnih i da se kao takvi, u obliku kakvog proglasa ili manifesta daju građanima na odluku i potvrdu. Evo jednog prijedloga kako bi to moglo izgledati.

Manifest Nove Hrvatske
U ime Države, Crkve, Boga, Vjere i Nacije traži se od naroda da potvrdi slijedeće stavke, kako bi se konačno omogućio ekonomski, nacionalni i duhovni razvoj Jedine nam i Svete Domovine.
1.Brak je zajednica katoličkog, hrvatskog, bijelog, ne pretromog muža i katoličke, bijele, hrvatske, prsate žene. Muž mora biti član HDZ-a, HSP AS, HSS-a, HSP-a ili HDSSB-a. Žena također. U iznimnim se slučajevima ženi može tolerirati da bude članom DC-a ili HSLS-a, jer je poznata ženska naivnost i šašavost po tom pitanju.
2.U braku muž i žena mogu dobiti samo hrvatsku, katoličku , bijelu djecu, članove mladeži gore navedenih stranaka. Može se desiti da neka djeca budu rođena kao članovi mladeži HČSP-a. Istraživanja mutacija koje uzrokuju takav poremećaj još traju.
3.Sve ostale kombinacije koje se žele nazivati brakom ne dolaze u obzir. Zbog iznimnih situacija i ispravnih domoljubnih težnji porastu nataliteta može se tolerirati brak između gore navedenog muža i domaće ovce. Za ostvarenje takvih prava muž mora podastrijeti valjane dokaze da u krugu od 20 kilometara nije pronašao odgovarajuću ženu iz točke 1..
4.Dakle, da utvrdimo: Hrvatsku, katoličku, bijelu, sretnu obitelj čine gore navedeni muž, žena i djeca plus ovca. Domaća.
5.Sva ostala okruženja su neprirodna. Sve ostale životinje nisu nužne.
6.Članovi prave hrvatske obitelji znaju se služiti samo latinicom i hrvatskim jezikom.
7.Članovi prave hrvatske obitelji ne poznaju Srbe, Muslimane, Rome i ostale nečiste i nehrvatske narode. Ne žele ih poznavati, ne žele imati posla sa njima, ne žele ih uopće niti gledati. Žele da oni nestanu iz naše domovine.
8.Članovi prave hrvatske obitelji žele da u lijepoj našoj nestanu sve neprirodne obitelji. A neprirodne obitelji su sve one koje se ne uklapaju u točku 4..
9.U Hrvatskoj nema mjesta niti tjelesno i duševno bolesnima, jer je budućnost naše domovine moguća samo ukoliko ju grade zdrave nacionalne snage. Takvi bolesni isto moraju nestati, jer je to želja zdravih hrvatskih obitelji. Članska iskaznica gore navedenih stranaka njihove nosioce oslobađa pečata duševnih bolesnika, čini ih nevidljivima pred licem pravde i nepostojećima u popisu poreznika.
10.Zajednica svećenika i kapelana je obitelj ako se u nju uključi i ministranta. Svako tko misli drugačije je mučko đubre i tretirati će ga se kao mačku. U Italiji.
11.Masturbacija se ima tretirati kao akt protiv sigurnosti države i nacije i staviti pod strogu zabranu i nadzor. Višestruki prijestupnici će se stavljati pod specijalnu prismotru polaznika sjemeništa. Oni okorjeli morati će se za vrijeme emitiranja teve emisija poput Spasilačke službe javljati u župne urede na molitvu za olakšanje i umirenje.
12.Sve ovo će se ozakoniti i upisati u Ustav.
Za početak će ovo biti dovoljno. Na nama je samo da prihvatimo pravorijek mudraca hrvatskog okruglog stola i kažemo ZA!

Oznake: manifest na referendumu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.