Ministarstvo hagioterapije 2

26 veljača 2014



Sukladno odluci vlade o izdvajanju dodatnih sredstava za Ministarstvo hagioterapije oduzet će se sva sredstva koja su samostalno uprihodovala sveučilišta i znanstveni instituti, te će se usmjeriti u molitvene projekte, istraživanja na području mistike i čvrstih vjerskih uvjerenja.
Sredstva koja je Fakultet strojarstva i brodogradnje namijenio za istraživanja na polju poboljšane statike brodova uložit će se u naglašavanje božje mudrosti i veličanje čudesnih djela njegovih, jer je učinio da se Jona vozi par dana unutar kita, bez ikakvih analiza i prvotnih testiranja.
Ukinuti će se i projekt novoga sustava brodske navigacije. Sredstva će se preusmjeriti za molitvene grupe koje će za cilj imati svojom iskrenom molitvom i čvrstom vjerom dovesti brodove na cilj.
Na Medicinskom fakultetu će se zbog oduzetih sredstava prekinuti istraživanja mozga, a sredstva će se usmjeriti mnogobrojnim samostanima, čiji će pripadnici moliti za bolesnike da im bog prosvijetli pamet.
Na Ekonomskom fakultetu su sami došli do zaključka da nama više nikakvi ekonomski modeli ne mogu pomoći, te su se organizirano prepustili molitvi majci božjoj prepunoj milosti i razumijevanja za budale i nesretnike. Svoja su sredstva odlučili utrošiti na kupnju svjetlećih kipova bogorodica i zeca sa puškom koji puši lulu.
Sredstva od ostalih sveučilišta će se se dati na korištenje HBK ,a svaki od dekana će za to dobiti dvije svete sličice po izboru i bocu svete vode. Glazbena akademija ostaje pod nadležnošću predsjednika republike.

Oznake: duhovna obnova

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.