Budale i ostali

18 prosinac 2014

Budala je onaj koji hoće cijelom svijetu ugoditi.
Nezgodno je kad račune za ceh koji ta budala napravi moramo platiti svi mi.
U Beogradu su Kinezi sa parama za raju koja obitava u tampon zoni između Zapada i Rusije. Donijeli su dosta novaca jer bi mogli uskoro imati problema s ekonomijom i gospodarstvom upravo zbog viška love, tako barem vele. Došli su premijeri svih tih mittel, jugo,istočnih i jugoistočnih europskih "velesila" čije bi stanovništvo stalo na nekoliko kineskih bulevara.
Jedino naša država nije poslala premijera, nego je on poslao dvoje ministara. Koji su, opet jedini, tamo otišli bez ikakvih projekata za koje bi tražili pare.
Premijer nije otišao iz principa, zbog Šešelja. I da se dodvori onima u Hrvatskoj, sličnim Šešelju. Ratnim i poratnim profiterima, bojovnicima minhenske bojne ispod raznih šatora, te gutačima državnog novca, zlostavljačima djece i klerofašistima u biskupskim haljama koji nazivaju njega i sve one koji su mu dali glas na izborima sotonama. A ti neće glasati za njega nikada, niti da osobno prereže vrat Šešelju Thompsonovim mačem, niti da se pretvori u umiljatog dječačića i sagne ispred njegove uzoritosti, milostivog biskupa.
Kinezi najvjerojatnije niti ne znaju tko je premijer Hrvatske. Za Šešelja ih zaboli neka stvar. Ali znaju prepoznati budale i kloniti ih se. Jer da ne znaju, ne bi bili vlasnici pola svijeta.
Još kad bismo i mi to znali...

Oznake: budale, razne

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.