Rezultati borbe, naše i njihove

05 studeni 2014

Generalno gledajući, hrvatski političari zaslužuju najviše svjetske nagrade za životna djela.
Treba znati povećati svoju imovinu 30 puta u nekoliko godina mandata, sve nezakonito, i proći s dva-tri mjeseca guljenja krumpira.
Treba imati srca i želuca, pa za 10 milijuna eura prodati budućnost vlastite zemlje i ugroziti egzistenciju tisućama radnika, a onda se pred sudovima i javnošću praviti da ni o čemu nemate pojma.
Treba imati obraza 15 godina raditi budale od ljudi, njihovim novcima graditi vile, zapošljavati rodbinu i kumove, a onda sucu ponuditi jamčevinu koju nisi mogao zaraditi cijelo stoljeće. I sudu nije ništa sumnjivo i nelogično.
Treba imati obraza "busati se u prsa" kako su vam hrvatski generali svetinja, a onda ih predavati sudovima širom svijeta.
Treba imati mozga u glavi i svijesti gdje se nalaziš, pa potrošiti duplo više javnih milijuna od odobrenih, a onda sve one koji te za to prozivaju nazivati idiotima, jer ne shvaćaju da si u biti njihov novac takvim potezom uštedio.
I na kraju, treba imati i sreću živjeti u najljepšoj zemlji na svijetu gdje pronevjeriš javni novac i za kaznu završiš kao saborski zastupnik.
Generalno gledajući, narod koji trpi takve "stupove društva", a i dalje se uzbuđuje jedino na spomen pedera, ćirilice, partizanskih ulica i seksualnog odgoja u školi, zaslužuje doživotno pasti travu.

Oznake: ludilo

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.