Lazanje Plemeniti Drugi

utorak, 29.08.2006.

Keyword Analysis

Dakle, vrijeme je da pratimo i analiziramo što ljudi upišu u google da bi došli baš ovdje. Najzanimljivije cu naravno komentirati na sebi svojstven i osebijan način ili pak objasniti / probližiti normalnom puku. Krenimo...

bjelovarski pornić - kao što sam i predvidio. malo selo, 3 kafića i cijeli bjelovar se digao na noge i bruji o porniću, nastalom prije zamislite, ni manje ni više nego 12 godina. Isto tako, svidja mi se euforija zato što čak 9.53% posjetitelja ovog bloga misli da ce pronaći taj videoclip baš pod tim imenom i tako da utipka u google. Ne mogu si ni zamisliti taj stupanj informatičke osvještenosti kad bi imali taj clip a trebao bi im npr codec da ga pogledaju.

tvin spark motori - a pa da, ovo je pohvalno, pa da objasnimo. Nakon rapsodije bokser motora, alfa je počela izbacivati twin spark motore na tržište. Dakle što, radi se o običnim rednim otto motorima koji imaju ni manje ni više nego dvije sviječice po cilindru. Tako bi trebali postici kvalitetnije izgaranje, manju potrosnju, bolji odziv na gas i bolji rad na visokim okretajima. Odziv na gas im je odličan, još bolje se vrte, zvuče....ali i troše. e da i svijećice se ne mijenjau u kompletu, već se jedne mijenjau svakih 20 000km, a dodatni set tek svakih 100 000km.

zrce-sex - što reći o osobi koja ovaj pojam upiše u google? Ili ste već i samo stvorili sliku prištavog 13 godišnjaka sa izrazitim problemom s aknama i standardnim dječačkim maštarijama o guzicama sisama i plažama iz bejvoča sa dlakaivm mič bjukenonom kako trči to the recue te se spotakne i padne, ali malo nezgodno pa u se penis zabije u prsatu 18 godišnju čehinju brončanog tena i savršenog tijela.

lazanje
- ah pa da :D

pasha selce - naš junak, ranih tridesetih godina nakon godina kopanja kanalizacija po njemačkoj i austriji odluči pokazati svoj kožnjak na +40°C i zatvorenom prostoru, zlatne zube, žuljave ruke i manire kakvih bi se i general rojs postidio i to baš na hrvatskom jadranu. srećom ima nećaka koji se zna služiti internetom i dogovaraju se kako će oni ići "barit pičke, a mali će jebat" na jadran pa planiraju rutu i to im je prva stanica.

jebanje zena sa psom
- pih, možda vas ovo iznenadjuje, ali ovo je vec vidjeno. googlajte "sara pula" pa će vam biti jasnije

erotika trigona - bez riječi, trigona objasni ovo :P

tetka klitoris - klitoris, dražica, šćegetauček. Zovite ga kak hocete, ali to je završetak tisuće živaca i nalazi se ni manje ni više nego u pičci (o deklinacijo pa djes ti meni). Žene ga vole često spominjati, a pogotovo u kontekstu kako ga njihov dragi ne moze naći, te u kontekstu da podraživanje toga dovodi ženu do najveće zavjere 21. stoljeca...ženskog orgazma. Srećom mi muškarci znamo da tako nešto ne postoji i da su obe navedene stvari samo mit i izmišljotina kako bi skrenule pažnju na sebe.

produzenje penisa - winner of the day! Čak i ja zavidim ovom čovjeku jer ako je on ovo upisao u google to znači da ne dobiva miljarde spamova dnevno sa subjectom "enlarge your penis" Svaka mu dala :D

np: Nina simone - Sinnerman (felix da housecat's heavenly house mix)

- 00:26 - Jesu ti dobre lazanje? (21) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 23.08.2006.

Barbie girl

HIT! Najbolje! TURBO!
Dakle barbie girl nakon što je osvojila mnoge ljestve i ljestvice, što metalne što drvene,na razvlačenje čak, uvukla se i u domove korisnika interneta, a ponajviše ponosnih vlasnika webcamova. Stoga, da slijedimo trendove i ne zaostanemo za svijetom, nenadjebivi Mr. Lazanje from The Lazanje KnowItAll inc. organizira natjecanje za najbolju video impresiju Barbie Girl-a. Cijelo natjecanje se održava pod velikim pokrovitlejstvom Barilla tjestenina, Sirelinog Zrnatog Svježeg Sira, a ponajviše Mens Healtha ultimativnog časopisa za ultimativne muškarce koji se ne boje peglanja, nošenja rozog donjeg rublja i čarapa tokom spavanja.

Molim pustite reklame! [reklame]

Neka igre započnu!

Natjecatelji broj 1:
Oni su muško i muško...i to s brkovima. Jer zna se...što je muškarac bez brkova? Ponajviše ističemo vjernu impresiju svih emocija koji se prenose kroz tekst i glazbu, striptiz te itzvrsnu mimiku tijela koju ovaj dvojac prenosi na svakog gledatelja.
Pogledajte nastup: StripBrk team

Natjecatelji broj 2:

Ne znamo otkuda dolaze, ali znamo da će jednog dana ići na gay paradu. Mislim da će njihov nastup reći sve o njima, stoga ih pozdravite pljeskom...jačim pljeskom
Pogledajte nastup: Bay squad

Natjecatelji broj 3:
Iznimno dinamičan dvojac koji čine osoba nedefiniranog spola u crnoj majci i izuzetno, da oprostite na izrazu, jebozovna, djevojka izvrsnog tijela, čvrstih i dobro oblikovanih grudi osrednje veličine, mladjih godina te istančanog smisla za ritam i fenomenalnom mimikom. Vjerujem da ćete i sami prepoznati sve kvalitete ovdje nabrojane stoga uživajte u nastupu tokom kojeg su često gubili koncentraciju te sa zvukom telefonske zvonjave na kraju.
Pogledajte nastup: Miss&Smth team

Natjecatelji broj 4:
Oni su nastali kao odgovor na Bay squad i niti malo nećemo posumnjati u njihovu seksualno orijentaciju. Mi znamo da su oni gay. No, kao takvi ne znači da moraju imati ukusa što znači da su se usudili doći na ovo natjecanje sa pomanjkanjem bilokakve kordinacije i slabom uvježbanošću. Ako ništa, bar smo se dobro nasmijali.
Pogledajte nastup: Gaynamic duo

Natjecatelji broj 5:
Za kraj smo Vam ostavili pravu poslasticu. Sada ćete vidjeti kako to rade najstariji i najteži natjecatelji danas. Odmah ćete i zaključiti kako godine, a ni kalorije nisu potraćene uzalud. Za ovaj nastup su pripremili i posebnu zamaskiranu koreografiju. Stvarno su oduševili sve pristune.
Pogledajte nastup: Miss T & G team

Bonus clips:
Mislite da VI nemate sluha?
Oni su diskvalificirani, ali koreografija je na nivou MUST SEE!
Ovaj nebu tako brzo omirisao vagine
Ah te prijateljice bez vremenske korekcije

- 13:54 - Jesu ti dobre lazanje? (28) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 20.08.2006.

digresija

Hm...danas mi je spesl samvan pokusala nesto izvesti...sto je cini vise samvan nego spesl. Pas mater...a bas mi draga. Ne shvacam, bio sam joj najbolji na svijetu...da je prema meni netko bio takav mislim da bi se ubio za tu osobu. Ne volim kad sam nekome najbolji na svijetu...ali jebeno najbolji kakvog moze sanjati, željeti i čitati u ljubavnim romanima o njima... i onda da me se potkopa. Tako to ne ide. Sad cemo vidjeti kako plese na drugaciju glazbu...a ponajvise na dobivanje glazbe na kapaljku. Ovo je bila prva kojoj sma dopustio da se približi i koja mi je prirasla srcu u neko vrijeme. Drago mi je jedino da sam očito ja sazrio dovoljno da mogu odlučivati o nekim stvarima i da mogu biti muško u onom obliku u kojem trebam. Ovo je bila djevojka kojoj sam se veselio...koju nisam samo "odradjivao" da bi dobio ono sto me zanima u tom trenu pa onda lako ćemo...i prva je koju nebi ni pomislio prevariti, dok mi je prema drugim potpuno svejedno.

I da...bila je prva moje godiste ili jedno mladje...no očito sam imao razloge zašto su mi sve bivše bile od malo do jebeno puno starije od mene


Da, odlučio sam...pisat cemo jos malo...ovo me razocaralo...moralo je izaci iz mene....hvala blog.hr-u...text o vjezbanju next time...ovo me dirnulo tj taj njen pokušaj me dirnuo tamo di nije smio. Sad cemo opet po starom...kako sam...dobro sam hvala na pitanju.

- 23:16 - Jesu ti dobre lazanje? (29) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 19.08.2006.

bum dum

Imadoh sudar...s motorom

ne pise mi se bas blog...budemo sutra prekosutra...tužan sam...jebeno tužan...toliko mi je prirastao srcu taj komad aluminija i plastike ako rijetko tko i što do sada

edit: Nisam siguran da li preimpulzivno odlučujem, ali toliko sad jako razmisljam da ovaj blog ostane na ovome...4 ever...odlučit ću danas ili sutra...a onda cu se ko muško držat te odluke...stoga možda je ovo zadnji post ever...a mozda tek prvi u nizu nove serije (jao kakvo zensko razmisljanje)

i ne nisam egoista koji sad očekuje komentare tipa "neeeeemoj ići mi te volimo" i koji su hrana za sitnu dušu nego jednostavno ću donesti odluku prije slijedećeg logiranja na temelju koliko cu imati volje raditi novi blog

np: Taxi 2 Soundtrack - (06) A La Conquete.mp3

Slijedeci post ce biti o vjezbanju....if ever

- 18:28 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 16.08.2006.

In the end

Jednom je prijateljica barila nekog tipa koji se bavi astrologijom. Ja ne vjerujem u taj mumbo jumbo no presjeklo me kada me pročitao lik koji nikada nije ni komunicirao samnom...rekao je ovo




"Uf, frend ti zna biti zajeban tip )
Ovako: ima velikih aspekata da trijumfira na svim
poljima života, samo se treba naučiti strpljenju.
U kasnijoj dobi požnjeće veliki uspijeh svojim
nastojanjima kroz život.
Inače je vrlo zabavan tip, strpljiv, ljubavne veze
ga ispunjavaju.
Egocentrik i skeptik pomalo.
Dosta toga je vezano u životu kroz obitelj.
Trebao bi naći osobu koja ima Blizanca ili Vagu u
horoskopu, ali nije preduvjet ničeg. Može biti
žena i veš-mašina "


Ajmo redom...
frend ti zna biti zajeban tip
- apsolutno točno...mogu biti najzajebaniji tip s ove strane suncem okupane kugle na kojoj zivimo i ljubimo. Jedan klik, malo volje i želje, ekstra dobrog ili ekstra dobrog raspoloženja i sva zajebanost izadje na djelo. Ostatak vremena je skrivena i manifestira se kroz specifične ukuse, mišljenja i nenadjebivost koja izbija iz mene svakog trenutka.

Ovako: ima velikih aspekata da trijumfira na svim
poljima života, samo se treba naučiti strpljenju.

- imam aspekta...dakle ko da sam sportaš koji je talentirat pa opet završim na igli...stoga nema bas smisla se obazirat na taj dio rečenice nego sve vijuge uprijeti u nastojanju raščlanjenja što znači imati strpljenja. Da li je strpljenje sjedit prekriženih ruku i čekati da se nešto dogodi. Nemogu! Ja sam jedna od onih osoba koja se maksimano trudi da ono što želi i što može dobiti da to dobije odmah i sad. Nemogu dočekati zeleno na semaforu, tramvaj, da kazaljka predje 100...nemogu...ali najmanje mogu čekati 45-u godinu da bi polučio neki veliki uspjeh i počeo otkrivati hedonističke čari života. Da, smatram da je seks u prvih sat vremena prvog dejta sasvim prihvatljiva stvar kao takva i izvrstan pokazatelj medjusobne dopadnosti.

U kasnijoj dobi požnjeće veliki uspijeh svojim
nastojanjima kroz život.

- isto ko i ovo gore

Inače je vrlo zabavan tip, strpljiv, ljubavne veze
ga ispunjavaju.

- zabavan sam kad mi se zalomi, ali pogledajte suprosti oko strpljivosti ovdje koje su pokazatelj da je u sve ovo jedan veliki bullshit no analizirat ćemo do kraja. Ljubavne veze me ispunjavaju, koliko jako ovisi koliko je obdaren muškarac s kojim sam u vezi. :D

Egocentrik i skeptik pomalo.
- ne pomalo nego jako

Dosta toga je vezano u životu kroz obitelj.
- ne volim svoju obitelj, no nisam buntovan i ne idem kroz život "mrzim starce i materijalni svijet"...ali velik dio mene tko sam i šta sam su upravo oni učinili svojim odgojom koji je bio prepun jednog dobrog primjera i pregršt loših te me tako tjerao na samousavršavane i napredovanje okolnim putem koji se u narodu popularno zove "kroz čičke do pičke"

Trebao bi naći osobu koja ima Blizanca ili Vagu u
horoskopu, ali nije preduvjet ničeg.

- e curo šta si po horoskopu? "Rak" A niš onda odjebi

Može biti
žena i veš-mašina

- pa da...točno...idem u končar..ponest cu kondome jer će mi očito trebati

- 23:14 - Jesu ti dobre lazanje? (19) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 15.08.2006.

Dobar sin

Onaj jučerašnji post ko da se nikad nije dogodio...ajmo naprijed.

Dakle, što znači imati dobrog sina. Jučer bilo oblačno, tajo daj mi posudi auto necu s motorm razbit cu se s ovakvom zadnjom gumom po kiši (lijeni sin vec 2 mjeseca ima novu gumu u garazi i sluzi kao stalak za kacigu). Tajo bas oprao auto jerbo danas su u mariji bistrici.

Našao sam se sa spesl samvan...nešto hrane...nešto druženja sa prijateljima....ševa da ti pamet stane....pa svadja...pa pomirba...maženje...opet ševa potpuno spontana i požudna....pa malo voznje zafrkancije i doma u 4:50.

No, auto je svinjac zbog kiše i blata...dobri sin je u 5 ujutro sat i pol prao auto...oprao sajbe iznutra jer su bile masne od grijanaj jerbo se 9 mjeseci nisu prale iznutra...fleku sa tapicirunga od maloprije očistio...ma sve....tako nije bio čist ni kada ga je hans (ili wolfgang) ispeljao iz tvornice ponosno namještajući gotovo savršenu fudbalerku i pjevajući tadašnje disko hitove središnje njemačke. Za one koji neznaju disko hitovi središnje njemačke sredine devedesetih godina imaju izraženo etno element pa an trenutke zvuče kao austrijski jodleri, a na trenutke kao polke.

Pa di ima takvoga sina ko bi to zbog oca da moze na misu cistim autom napravio neka mi ga pokaze a da ne laze :D


np: Funky House Sessions - Blaze ft. Barbara Tucker - Most Precious Love (DF's Future 3000 Mix).mp3

- 12:46 - Jesu ti dobre lazanje? (13) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 14.08.2006.

Murphy popusi mi

Danas mi dolazi spesl samvan doma nakon 2 preduuuga tjedna izbivanja iz metropole. Trebao bih biti sretan....i jesam....ali sinoć se dogodilo nešto što nesmije se prešutiti. Netko meni vrlo drag je izgubio voljenu osobu na način da ta osoba više nije sa nama na ovom svijetu.

Bio sam sinoć tamo, no nisam je mogao gledati u oči i srati da je sve u redu...kad nije...jebeno nije. Od svih ljudi ona je to najmanje zaslužila. Neznam šta da drugo kažem. ja sam jebeno razočaran kao nepristrana osoba....što tek ona proživljava i što joj je u glavi...to nećemo nikad saznati.

To nije u redu i tako me to jebe...stoga murphy....budalo koja si 8 dan preuzela svijet nakon što ga je Bog stvorio...kad nadješ vremena daj dođi malo do mene, popušiti mi kurac. hvala.

- 12:03 - Jesu ti dobre lazanje? (12) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 12.08.2006.

Malo od svašta

kišni su dani...a i neradno. Ispiti položeni, vikend...savršeni dani za odmor i rekreaciju. U prijevodu danasnji dan izgleda i izgledat ce ovako: budjenje - trening - rucak - internet - rodjendan(cevapi) - razno

e pa an tom internetu svega ima, pa evo mali presjek:
1.) žak i ljubavni život
Svi znamo za žaka houdeka...ipak, on je jedina osoba koja se vidi s mjeseca. On, kineski zid i skladište neprodanih rovera. Žak je lubavnik svjeckih razmjera. To je bez sumnje. usudio bih se čak reči da je žak toliko velik ljubavnik koliko je i sam velik. Čisti proporcionalni odnos. No, prolaz kod žena je obrnuto proporcionalan njegovoj veličini. Ne strahujte, internet ima riješenje za čak i to. Wildangel feromoni KLIK

Za samo 98kn koliko košta jedna mjesečna doza budite neodoljivi ženama a i šire. Dakle naručite i nadajte se da su to testirali i da ne privlači ose, pse ili pak napaljene ovnove, jer svo troje zna biti bolno, koliko i neugodno.

2.) Muzika, debiliteti u tekstovima

tražeći duhovno izliječenje nakon ovih feromona, kao i živa iskustva, na srbskom gay forumu naišao sam na zaista neiscrpnu temu svih razgovora, mladih i starih, zanimljivih i nezanimljivih, pastušenih i depastušenih...jednom rječju...svih razgovora. Stoga, da bi i vi mogli pričati o debilitetima u tekstovima pjesama, bez obzira na njihov žanr, kliknite na baš ovaj thread paverbay gay-serbia.com

3.) Ljubav erotika sex @ forum.hr

Dakle, ultimativni show, mjesto gdje se odjednom nalaze svi debili ove naše male državice na samoj periferiji balkana je forum.hr. Njihova ljubav, erotika sex je vhunac zabave svih narciosodnih luzera, loših studenata, dobrih ljubavnika nadprosječne inteligencije kao i glavni izvor znanja djevaca i djevica starijih od 20, internet lovera i ništa manje bitnih wannabe ljubavnika. Pošto spadam i ja jednu od tih skupina tako se i ja zabavljam...stoga ako mislite da ste spsobni za to zabavite se i vi ili ako ste u drugim skupinama...naučite nešto.

toliko od mene..odoh pod tuš...

disklejmer:
Ako se nađete uvrijeđeni kategorizacijom u ovom postu pišite knjigu žalbe...ili jednostavno shvatite da ste baš dovoljno jadni uz izrazito pomanjkanje inteligencije i smisla za humor da budete izvrsni glazbenici, pisci ili slikari. Hvala!

btw: np Rockefeller - Do It 2 Nite (Olav Basoski remix).mp3

- 23:32 - Jesu ti dobre lazanje? (14) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 10.08.2006.

Plati pa pišaj

Iritira me ko iritacija anusa nakon dobrog analnog seksa jedna stvar koju ne mogu preboliti. To su zapravo dvije stvari. Prva je plaćanje wc-a. Nema ništa gore na svijetu, čak ni ručak kod punice nije gori od osječaja da si nekome dao 2kn za pišanje. Cifra je nebitna...bitan je sami čin davanja kovanice koja iam protuvrijednost u bilokojoj valuti da bi obavio osnovnu tjelesnu funkciju.

Zakon kaze da ako ne postoji alternativni pravac ili veza da se ne smije naplačivati cestarina. Iz tog razloga ako na krčkom mostu pobjegnete s naplate policajac vam ne piše kaznu nego vas samo vrati na naplatu. Bit toga je da bi ako se naplačuje wc da bi morao pokraj postojati grm za pišanje. Ili bar jama za čučavac i tome slično.

Ekonomski gledano, taj wc je trebalo sagraditi, treba ga održavati što znači da se mora davati nekome plaćad a se to izvrši. No recimo, ako ugostiteljski bojekt ima wc i napalćuje ga, onda mora sniziti cijenu kave i pića za odgovarajući iznos za koliko je inače to uračunato u cijenu. Ako benzinska postaja ima wc koji naplačuje onda slobodno može sve cijene u mnarketu ili caffe baru sniziti za odgovarajući iznos za koliko je ukalkurana cijena gradnje i održavanja sanitarnog čvora, kojeg, po zakonu MORA! imati. Pa kad se već mora zašto nebi to bar 2 puta naplatili.

Javni wc-i....divota...njih gradi grad...gradu se plaća porez i prirez kao i naknada za razvoj grada (ili tako slično se tome zove) iz koje bi se trebala financirati gradnja i održavanje. No, pa kad već možemo, zašto nebi to opet naplatili. Nema smisla da idem u dubinu neopravdanosti toga. Osječaj plaćanja za pišanje mi se ne svidja kao takav..no, murphy ne spava...i od najgorega ima gore.

PARKING! Ta grozota kapitalističnog društva koja ima pravno izrazito neopravdanu pozadinu ali je toliko ustaljena i jaka dase ne može iskorijeniti.

Naime, grad sagradi parking...od novaca koje naravno građani daju kroz poreze prireze i nakandu za izgradnju grada. E sad...grad...mudrica mala, to što bi trebalo biti javna površina, da u koncesiju zagrebparkingu koji je firma u vlasnistvu grada. Tako Zgrebparking, firma koja ima praktički 100% naplatu svojih kazni zbog iznimne zakonske zaštičenosti kao i pravne službe na koj se samo pozavidjeti može, naplačuje masno vrijeme provedeno na njemu ljudima koji su između ostaloga platili izgradnju tog parkinga. I očito im jako dobro ide.

Mah, da se ne nervirate, malo disko hit: http://www.youtube.com/watch?v=TNZJOix6XbE

pozdrav posjetitelju br 5000.
Playin: Axwell & Sebastian Ingrosso - Together.mp3 (mrak stvar btw)

- 13:06 - Jesu ti dobre lazanje? (14) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 08.08.2006.

Busy

Imam posla...puno radim...puno sastrane radim za sebe...jos doturpijavam motor

stoga samo kratko

Tom Novy feat. Lima - Take it.mp3


nemogu se naslusat toga

P.S. Ovdje mozete skinuti pjesmu stavio sam je gore:
http://www.speedyshare.com/515142838.html

EDIT:00:18 upravo dosao iz agrage (motor slozen i overclockiran koliko se god da bez bolt on modifikacija): odoh do Splita na posao-sastanak-ručak kombinaciju za nekih 5 sati. U tom gradu zivi djevojka koju sam toliko volio da je zemlja pucala na pola od te ljubavi, crnci su mislili da je michael jackson cool, a reklama za hrenovke mr. weenie je bio novi disko hit...a sve od te ljubavi. Jedina osoba na ciji spomen imena mi se kompletna kemijska slika tijela promijeni kao fizička reakcija. Tada sam valjda jos bio sposoban za takve stvari....doh kako sam mlad i glup morao biti...a sad lep nezan neizbezan cu da pokorim ostatak svijeta koji jos nisam svojom divotom. Samo tolko...laku noc

- 23:58 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 06.08.2006.

Vratija se šime

Dakle vratila sam se...proslo 2,5 dana mora...9ipak nisam ja guzonja pa radim vec godinu dana bez ijednog slobodnog ili godisnjeg

bilo je...ukratko receno...očekivano dobro

nije bilo sexa u moru...a ni van njega...čak ni blizu...ali bilo je dobro...kao što rekoh očekivano dobro

a sad back to reality dočekala me opomena da nisam t-mobileu platio zadnji racun...što je nemoguće jer ja podmirujem svoje račune...odoh ih zvati

donio buraz sa santorinija neki alkohol...OUZO...a onda mi je srao di sam mu napravio prosli tjedan u 2 dana s njegovim autom oko 500km...

o gotov je post prepun tritočkica....i bez gramatike....super

- 20:02 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 04.08.2006.

Ode guza ufatit sunca

mjesto radnje...firma u kojoj radim
lokacija: moj stol

Unlock keypad -> Phonebook -> Call ****

Me: "E ajmo na more..."
x: "kad?"
Me: "oko 5"
x: "ajd"


da ne duljim....idmeo mi kod frenda do zadra, vodica, pakostana, paga i okolice...vec smo nasli 6-7 ljudi koji su u blizini i svi smo se culi...u subotu rostilj...d

tako da....sretan nam put :D

nazad smo u nedelju :D

- 13:19 - Jesu ti dobre lazanje? (11) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 03.08.2006.

Tko sam ja 3

Bok...ja sam Suzana.

Iznenađeni?
Da, iza tog brda testosterona, muške slatkoriječivosti i šarma krije se prava estrogenska bomba. haha uživala sam kao muškarac golicajući maštu drugih žena preko interneta kroz iskricu, iskon chat i smokvu. Žene naivne ste...nemojte dopustiti da ovakvi muškarci kakvog sam i sama glumila dopiru do vaših emocija kao i najprimitivnijih požuda. Nedajte im...jer oni to ne zaslužuju.

Ovaj blog je bio lekcija da pokazem koliko ste naivne i koliko su muškarci glupi. Žene pogledajte bolje ovaj tužni i nadasve nepravedni svijet prema zenama oko vas...pa što će vam uopce te izrasline oko kurca. Od njih nema nikakve koristi...štoviše...veća je korist od žene dok spava nego od muškaraca.

Nemojte dopustiti da vas te seksističke svinje koji samo gledaju tv i s društvom piju onu smrdljivu zlatnožutu tekućinu što se radi od hmelja, ječma, vode, co2 i urina zaposlenika pivovare, pa dolaze baš vama u krevet smrdljivi, umorni i zaspu istog trena.

Budite jake i recite iskreno, koji od vaših muškaraca zna gdje je vaš klitoris? Koliko tih svinja muških zna vas zaista zadovoljiti? Oni NE ZNAJU...znaju samo sebe zadovoljiti jer je patrijahalni sustav kroz stoljeća forsirao ženu kao tu koja je podređena svome mužu. Zar vi zaista želite biti na koljenima i sliniti njihovo spolovilo prepuno dlaka dok on stoji sa svojim egom u nebesima?

Zapitajte se drage moje da li je to u redu da vi trpite bolne depilacije, dijete koje ugrožavaju vaše zdravlje i ponižavanja od egopističkih, testosteronom nabijenih svinja.

Recite jasno i glasno da ste i vi osobe i da zaslužujete bolje.

Pozdrav, Suzana.

- 12:08 - Jesu ti dobre lazanje? (27) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije