Lazanje Plemeniti Drugi

utorak, 29.08.2006.

Keyword Analysis

Dakle, vrijeme je da pratimo i analiziramo što ljudi upišu u google da bi došli baš ovdje. Najzanimljivije cu naravno komentirati na sebi svojstven i osebijan način ili pak objasniti / probližiti normalnom puku. Krenimo...

bjelovarski pornić - kao što sam i predvidio. malo selo, 3 kafića i cijeli bjelovar se digao na noge i bruji o porniću, nastalom prije zamislite, ni manje ni više nego 12 godina. Isto tako, svidja mi se euforija zato što čak 9.53% posjetitelja ovog bloga misli da ce pronaći taj videoclip baš pod tim imenom i tako da utipka u google. Ne mogu si ni zamisliti taj stupanj informatičke osvještenosti kad bi imali taj clip a trebao bi im npr codec da ga pogledaju.

tvin spark motori - a pa da, ovo je pohvalno, pa da objasnimo. Nakon rapsodije bokser motora, alfa je počela izbacivati twin spark motore na tržište. Dakle što, radi se o običnim rednim otto motorima koji imaju ni manje ni više nego dvije sviječice po cilindru. Tako bi trebali postici kvalitetnije izgaranje, manju potrosnju, bolji odziv na gas i bolji rad na visokim okretajima. Odziv na gas im je odličan, još bolje se vrte, zvuče....ali i troše. e da i svijećice se ne mijenjau u kompletu, već se jedne mijenjau svakih 20 000km, a dodatni set tek svakih 100 000km.

zrce-sex - što reći o osobi koja ovaj pojam upiše u google? Ili ste već i samo stvorili sliku prištavog 13 godišnjaka sa izrazitim problemom s aknama i standardnim dječačkim maštarijama o guzicama sisama i plažama iz bejvoča sa dlakaivm mič bjukenonom kako trči to the recue te se spotakne i padne, ali malo nezgodno pa u se penis zabije u prsatu 18 godišnju čehinju brončanog tena i savršenog tijela.

lazanje
- ah pa da :D

pasha selce - naš junak, ranih tridesetih godina nakon godina kopanja kanalizacija po njemačkoj i austriji odluči pokazati svoj kožnjak na +40°C i zatvorenom prostoru, zlatne zube, žuljave ruke i manire kakvih bi se i general rojs postidio i to baš na hrvatskom jadranu. srećom ima nećaka koji se zna služiti internetom i dogovaraju se kako će oni ići "barit pičke, a mali će jebat" na jadran pa planiraju rutu i to im je prva stanica.

jebanje zena sa psom
- pih, možda vas ovo iznenadjuje, ali ovo je vec vidjeno. googlajte "sara pula" pa će vam biti jasnije

erotika trigona - bez riječi, trigona objasni ovo :P

tetka klitoris - klitoris, dražica, šćegetauček. Zovite ga kak hocete, ali to je završetak tisuće živaca i nalazi se ni manje ni više nego u pičci (o deklinacijo pa djes ti meni). Žene ga vole često spominjati, a pogotovo u kontekstu kako ga njihov dragi ne moze naći, te u kontekstu da podraživanje toga dovodi ženu do najveće zavjere 21. stoljeca...ženskog orgazma. Srećom mi muškarci znamo da tako nešto ne postoji i da su obe navedene stvari samo mit i izmišljotina kako bi skrenule pažnju na sebe.

produzenje penisa - winner of the day! Čak i ja zavidim ovom čovjeku jer ako je on ovo upisao u google to znači da ne dobiva miljarde spamova dnevno sa subjectom "enlarge your penis" Svaka mu dala :D

np: Nina simone - Sinnerman (felix da housecat's heavenly house mix)

- 00:26 - Jesu ti dobre lazanje? (21) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije