Lazanje Plemeniti Drugi

utorak, 15.08.2006.

Dobar sin

Onaj jučerašnji post ko da se nikad nije dogodio...ajmo naprijed.

Dakle, što znači imati dobrog sina. Jučer bilo oblačno, tajo daj mi posudi auto necu s motorm razbit cu se s ovakvom zadnjom gumom po kiši (lijeni sin vec 2 mjeseca ima novu gumu u garazi i sluzi kao stalak za kacigu). Tajo bas oprao auto jerbo danas su u mariji bistrici.

Našao sam se sa spesl samvan...nešto hrane...nešto druženja sa prijateljima....ševa da ti pamet stane....pa svadja...pa pomirba...maženje...opet ševa potpuno spontana i požudna....pa malo voznje zafrkancije i doma u 4:50.

No, auto je svinjac zbog kiše i blata...dobri sin je u 5 ujutro sat i pol prao auto...oprao sajbe iznutra jer su bile masne od grijanaj jerbo se 9 mjeseci nisu prale iznutra...fleku sa tapicirunga od maloprije očistio...ma sve....tako nije bio čist ni kada ga je hans (ili wolfgang) ispeljao iz tvornice ponosno namještajući gotovo savršenu fudbalerku i pjevajući tadašnje disko hitove središnje njemačke. Za one koji neznaju disko hitovi središnje njemačke sredine devedesetih godina imaju izraženo etno element pa an trenutke zvuče kao austrijski jodleri, a na trenutke kao polke.

Pa di ima takvoga sina ko bi to zbog oca da moze na misu cistim autom napravio neka mi ga pokaze a da ne laze :D


np: Funky House Sessions - Blaze ft. Barbara Tucker - Most Precious Love (DF's Future 3000 Mix).mp3

- 12:46 - Jesu ti dobre lazanje? (13) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije