Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Dobar sin

Onaj jučerašnji post ko da se nikad nije dogodio...ajmo naprijed.

Dakle, što znači imati dobrog sina. Jučer bilo oblačno, tajo daj mi posudi auto necu s motorm razbit cu se s ovakvom zadnjom gumom po kiši (lijeni sin vec 2 mjeseca ima novu gumu u garazi i sluzi kao stalak za kacigu). Tajo bas oprao auto jerbo danas su u mariji bistrici.

Našao sam se sa spesl samvan...nešto hrane...nešto druženja sa prijateljima....ševa da ti pamet stane....pa svadja...pa pomirba...maženje...opet ševa potpuno spontana i požudna....pa malo voznje zafrkancije i doma u 4:50.

No, auto je svinjac zbog kiše i blata...dobri sin je u 5 ujutro sat i pol prao auto...oprao sajbe iznutra jer su bile masne od grijanaj jerbo se 9 mjeseci nisu prale iznutra...fleku sa tapicirunga od maloprije očistio...ma sve....tako nije bio čist ni kada ga je hans (ili wolfgang) ispeljao iz tvornice ponosno namještajući gotovo savršenu fudbalerku i pjevajući tadašnje disko hitove središnje njemačke. Za one koji neznaju disko hitovi središnje njemačke sredine devedesetih godina imaju izraženo etno element pa an trenutke zvuče kao austrijski jodleri, a na trenutke kao polke.

Pa di ima takvoga sina ko bi to zbog oca da moze na misu cistim autom napravio neka mi ga pokaze a da ne laze :D


np: Funky House Sessions - Blaze ft. Barbara Tucker - Most Precious Love (DF's Future 3000 Mix).mp3

Post je objavljen 15.08.2006. u 12:46 sati.