Lazanje Plemeniti Drugi

srijeda, 23.08.2006.

Barbie girl

HIT! Najbolje! TURBO!
Dakle barbie girl nakon što je osvojila mnoge ljestve i ljestvice, što metalne što drvene,na razvlačenje čak, uvukla se i u domove korisnika interneta, a ponajviše ponosnih vlasnika webcamova. Stoga, da slijedimo trendove i ne zaostanemo za svijetom, nenadjebivi Mr. Lazanje from The Lazanje KnowItAll inc. organizira natjecanje za najbolju video impresiju Barbie Girl-a. Cijelo natjecanje se održava pod velikim pokrovitlejstvom Barilla tjestenina, Sirelinog Zrnatog Svježeg Sira, a ponajviše Mens Healtha ultimativnog časopisa za ultimativne muškarce koji se ne boje peglanja, nošenja rozog donjeg rublja i čarapa tokom spavanja.

Molim pustite reklame! [reklame]

Neka igre započnu!

Natjecatelji broj 1:
Oni su muško i muško...i to s brkovima. Jer zna se...što je muškarac bez brkova? Ponajviše ističemo vjernu impresiju svih emocija koji se prenose kroz tekst i glazbu, striptiz te itzvrsnu mimiku tijela koju ovaj dvojac prenosi na svakog gledatelja.
Pogledajte nastup: StripBrk team

Natjecatelji broj 2:

Ne znamo otkuda dolaze, ali znamo da će jednog dana ići na gay paradu. Mislim da će njihov nastup reći sve o njima, stoga ih pozdravite pljeskom...jačim pljeskom
Pogledajte nastup: Bay squad

Natjecatelji broj 3:
Iznimno dinamičan dvojac koji čine osoba nedefiniranog spola u crnoj majci i izuzetno, da oprostite na izrazu, jebozovna, djevojka izvrsnog tijela, čvrstih i dobro oblikovanih grudi osrednje veličine, mladjih godina te istančanog smisla za ritam i fenomenalnom mimikom. Vjerujem da ćete i sami prepoznati sve kvalitete ovdje nabrojane stoga uživajte u nastupu tokom kojeg su često gubili koncentraciju te sa zvukom telefonske zvonjave na kraju.
Pogledajte nastup: Miss&Smth team

Natjecatelji broj 4:
Oni su nastali kao odgovor na Bay squad i niti malo nećemo posumnjati u njihovu seksualno orijentaciju. Mi znamo da su oni gay. No, kao takvi ne znači da moraju imati ukusa što znači da su se usudili doći na ovo natjecanje sa pomanjkanjem bilokakve kordinacije i slabom uvježbanošću. Ako ništa, bar smo se dobro nasmijali.
Pogledajte nastup: Gaynamic duo

Natjecatelji broj 5:
Za kraj smo Vam ostavili pravu poslasticu. Sada ćete vidjeti kako to rade najstariji i najteži natjecatelji danas. Odmah ćete i zaključiti kako godine, a ni kalorije nisu potraćene uzalud. Za ovaj nastup su pripremili i posebnu zamaskiranu koreografiju. Stvarno su oduševili sve pristune.
Pogledajte nastup: Miss T & G team

Bonus clips:
Mislite da VI nemate sluha?
Oni su diskvalificirani, ali koreografija je na nivou MUST SEE!
Ovaj nebu tako brzo omirisao vagine
Ah te prijateljice bez vremenske korekcije

- 13:54 - Jesu ti dobre lazanje? (28) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije