Odličan serijal (špek volem). Nego koji kupovni "industrijski" špek ti preporučuješ, mi smo jedno vrijeme bili Belje fanovi, sad ako nešto slučajno usput nađemo na rijetkim posjetima tržnicama, dobavljača više nemamo ;)
19.10.2024. (12:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@lijemudro: u mom gastro svijetu svaki recept ima nivo inicijalne ideje, a onda se na to nadoveže što imam i koliko mi se da, u ovom slučaju je sve krenulo od pogrešno naručenog proizvoda, jer želja je bila upravo kiselo zelje, ali eto, naručio sam ribano svježe, i gle čuda, upravo takvo je i došlo, na kraju je ispalo i bolje nego sam očekivao, i još samo mala digresija, u ovo moje svježe je preporuka dodati octa, čisto da se zakiseli
19.10.2024. (14:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Mrr Mau: naravno, tako zapravo i ide u originalu, ovo moje je tek gola najosnovnija varijanta, jer da sam na primjer otvorio flašicu pasiranog paradajza, uzeo bi deci, a sve ostalo bi mi stajalo u frižideru do neke sljedeće prilike
19.10.2024. (22:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Svaka čast!
19.10.2024. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
Odličan serijal (špek volem). Nego koji kupovni "industrijski" špek ti preporučuješ, mi smo jedno vrijeme bili Belje fanovi, sad ako nešto slučajno usput nađemo na rijetkim posjetima tržnicama, dobavljača više nemamo ;)
19.10.2024. (12:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@AnnaBonni: hvala, ekipa oko mene ovo jelo zove prisiljeno zelje
@NF: zapravo kupujem od malih proizvođača
ova dimljena slanina je iz obiteljske trgovine Bođirković u Svetoj Klari
19.10.2024. (13:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lijemudro
Ja slicno pravim sa kiselim kupusom .
19.10.2024. (13:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@lijemudro: u mom gastro svijetu svaki recept ima nivo inicijalne ideje, a onda se na to nadoveže što imam i koliko mi se da, u ovom slučaju je sve krenulo od pogrešno naručenog proizvoda, jer želja je bila upravo kiselo zelje, ali eto, naručio sam ribano svježe, i gle čuda, upravo takvo je i došlo, na kraju je ispalo i bolje nego sam očekivao, i još samo mala digresija, u ovo moje svježe je preporuka dodati octa, čisto da se zakiseli
19.10.2024. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
zelje, krumpir, špek... trojstvo
zimske ugode...
19.10.2024. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Ova kombinacija mi je jako poznata. Za pet.
19.10.2024. (18:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Ja bih dodala malo pasiranog paradajza i odličan ručak.
19.10.2024. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Dinaja: eto, zašto ne i na jesen
@viatrix: super
@Mrr Mau: naravno,
tako zapravo i ide u originalu,
ovo moje je tek gola najosnovnija varijanta,
jer da sam na primjer otvorio flašicu pasiranog paradajza,
uzeo bi deci, a sve ostalo bi mi stajalo u frižideru do neke sljedeće prilike
19.10.2024. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...