Goddess Vesna, otila samo njima kupiti hranu, i ne smijem reći koliko sam novaca ostavila... moj vječiti problem, sad već pomalo strahujem od odlazaka u kupovinu :))) Srećom, kad se tako natovarim uvijek se nađe netko tko ponudi prijevoz, čak i inzistira...pa ajd... to mi popravi dan :)
Ja ih imam četiri, pa ti sad reci... :)))
mecabg, svakako probati, pa od utorka na dijetu :))
10.10.2024. (17:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moje prokulice bi kao fotomodeli propale. Malo ih obarim, stavim u tavu sa maslacem i krunim mrvicama i to je to...
Prije uzgoja vlastitog povrća, koristila sam začine, ali u stvari oduvijek volim da je brokula - brokula, a krompir je krompir. Jedino mi bula i česan uz sve pristaju.
Dok gledam tvoje fotografije matam kako bi ih ja drugi put mogla omotati ovako u lisnato umjesto slanine, zapeći ih u pećnici na malo maslaca, a za hrskavost moda grubo usitnjene pistacije...
10.10.2024. (18:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam ja nikada ranije ni ovako radila, ali stvarno je fino... mislim, prokulice su i zdrave .DD . Ne idu nikakvi začini, samo prokuhani med i ocat u omjeru 2:1 Nakon desetak minuta pečenja na 180°C bućne se svaka omotana prokulica malo u taj umak i onda jo malo peče. I to je to. Inače, ja volim čenjak pa sam ih do sada obično pirjala na njemu, i moda malo slanine. Čenjak i maslinovo isto fino :)
Nego, ja sam jo jednom otila u trgovinu... to bih dovukla samo dvije velike torbe, kad mogu četiri velike .)) Ajoooj... :/
10.10.2024. (18:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I prokuhanom krumpiru; sad sam se sjetila da sam i njega znala umijeati nakraju. Čak je i tata, koji inače skoro nikakvo povrće nije volio, a krumpir pogotovo, rekao da mu je to fino :)
10.10.2024. (19:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
,
10.10.2024. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Gdje da usidrim jahtu!?
Donesi prokulice a ostalo je moja briga! ;))
10.10.2024. (15:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Znači - nema vie klanja prstiju i putanja krvce za nezahvalnike? ;)))
10.10.2024. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Ni kapi krvi im ne daj! :))) To je sve povampirilo; gledam Miceka (sinov mačak) to grize, grebe, urliče, razmaen.... đŻ
10.10.2024. (15:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Pokvarila si mi plan za dijetu.
Nameravala sam od jednog ponedeljka, ali tvoje prokulice su previe primamljive...,oram probati...u ponedeljak:))
10.10.2024. (17:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Goddess Vesna, otila samo njima kupiti hranu, i ne smijem reći koliko sam novaca ostavila... moj vječiti problem, sad već pomalo strahujem od odlazaka u kupovinu :)))
Srećom, kad se tako natovarim uvijek se nađe netko tko ponudi prijevoz, čak i inzistira...pa ajd... to mi popravi dan :)
Ja ih imam četiri, pa ti sad reci... :)))
mecabg, svakako probati, pa od utorka na dijetu :))
10.10.2024. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Moje prokulice bi kao fotomodeli propale. Malo ih obarim, stavim u tavu sa maslacem i krunim mrvicama i to je to...
Prije uzgoja vlastitog povrća, koristila sam začine, ali u stvari oduvijek volim da je brokula - brokula, a krompir je krompir. Jedino mi bula i česan uz sve pristaju.
Dok gledam tvoje fotografije matam kako bi ih ja drugi put mogla omotati ovako u lisnato umjesto slanine, zapeći ih u pećnici na malo maslaca, a za hrskavost moda grubo usitnjene pistacije...
10.10.2024. (18:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Ja samu trendu i svecka ena; pokapam s malo maslinovog! :))
10.10.2024. (18:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Za lisnato stvarno ne znam, aj probaj pa javi :)
Nisam ja nikada ranije ni ovako radila, ali stvarno je fino... mislim, prokulice su i zdrave .DD
. Ne idu nikakvi začini, samo prokuhani med i ocat u omjeru 2:1
Nakon desetak minuta pečenja na 180°C bućne se svaka omotana prokulica malo u taj umak i onda jo malo peče. I to je to. Inače, ja volim čenjak pa sam ih do sada obično pirjala na njemu, i moda malo slanine.
Čenjak i maslinovo isto fino :)
Nego, ja sam jo jednom otila u trgovinu... to bih dovukla samo dvije velike torbe, kad mogu četiri velike .))
Ajoooj... :/
10.10.2024. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Sad mi je tijekom pisanja poslalo komentar.
Prve dvije riječi: Prelijepa sam, umjesto : Prelijena sam
Prelijena sam, moda se okrenem Vesni i maslinovom .,.
Meni je sa torbama lako. Guram kolica do auta, torbe u auto, dođem ispred zgrade i zovnem sina da ih nosi do stana.,
10.10.2024. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
I čenjaku, i čenjaku...:))
I prokuhanom krumpiru; sad sam se sjetila da sam i njega znala umijeati nakraju. Čak je i tata, koji inače skoro nikakvo povrće nije volio, a krumpir pogotovo, rekao da mu je to fino :)
10.10.2024. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
PERVERZNE STE SVE TRI
1.....2.........3
Prokulice se na guzi razriu u kri, uvale u kipuću slanu vodu, skuhaju do mekoće i na maslu i prezli okrenu a ne ovako med i druge kerefeke
10.10.2024. (19:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
I perverzija i dekadencija na djelu; ja sam danas kupila i tirolsku salamu... to reći...:O
Ove prokulice su bile zaleđene i prethodno blanirane, i male, pa nisu bile gorke.
10.10.2024. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
meni te prokulice oduvijek imaju taj neki jedinstven "okus" moda ih probam progutati sa pekom
13.10.2024. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
I umakom od meda :)
14.10.2024. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Meni molim bez meda!
16.10.2024. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...