Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • TEATRALNI

    Zasad neće biti serijal ali ne nužno ni ubuduće. Ovo je baš inspirativan tv projekt.

    avatar

    28.09.2024. (23:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Serije su uvijek "teške" za gledanje, jer imaju puno epizoda, a treba izdvojiti vrijeme za gledanje svaki dan u isto vrijeme.....No, da bi zainteresirali za gledanje - potrebno je odmah napraviti zaplete, odnose između likova i sl. I tijekom tih raspleta, zapravo, rješavati postavlhene zagonetke....Tko preživi - pricat ce...:)))) Ljubim!

    avatar

    29.09.2024. (00:01)    -   -   -   -  

  • starry night

    seriju ne pratim ali mogla bih odgledati epizode 14. i 15. koje preporučuješ, već i samo čitanje posta je stimulans za gledanje, nego, spominješ u tekstu Begovićevog Pustolova pred vratima, tema i zaplet koji intrigiraju - "Protagonistica je udana žena smještena u sanatorij kojoj nepoznati muškarac šalje ljubavna pisma", bit će jako zanimljivo čitati tvoj dojam i recenziju ako predstavu izblogiraš

    avatar

    29.09.2024. (01:27)    -   -   -   -  

  • NF

    moj problem kod komentiranja kod tebe je uglavnom što su postovi o recentnim predstavama, a ja otkad imam psa bio sam dva put kazalištu, s njim, jednom u berlinu, a jednom su me pustili i u rijeci, mislim da sam imao post o tome, zasad ću se samo na tome zarad rečenice s početka posta zadržati, već me zbog posta i predugo čekaju za nedjeljni izlazak....

    avatar

    29.09.2024. (15:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Teške u smislu forme apsolutno-ali i intrigantne ali da se zadržim van generaliziranja pa govorim samo o ovoj "u dobru i zlu". No ok, danas to i nije problem-ako ne pogledaš u danom terminu uvijek postoji repriza ili gledanje preko portala ili moja najdraža varijanta-preko normalnih kanala na webu Elem da, makar što se mene tiče opet van generalizacija-zaplet na početku može nemam ništa protiv ali niti da se stvari kompromitiraju postupno oba principa su mi legitimna sve ovisno o kakvoj je priči riječ-konkretno u ovoj je kako smo i zaključili ovako daleko bolje i praktičnije. Vidiš da sam bio u pravu da će i uloge zablistati u svojoj slojevitosti samo treba ostaviti prostora da za to dođu povoljne okolnosti sad tek predstoji da pokažu svoju dubinu za koju sam uvjeren-a vidi se i iz priloženog imaju.

    -STARRY-Ako pogledaš nećeš (po)žalit već me znaš kao nekog sa izuzetnim ukusom za prave stvari :)) ovo su epizode po mojoj preferenciji ali izdvojene baš kao prijelomne u kojima se događaju neki preokreti i otvaraju nove pozicije a što je uži predmet ovog posta-i slojevitost uloga. "Pustolova pred vratima" sam gledao krajem lanjske godine u sklopu filmskog terezora u HNK projekcija pred premijeru predstave koju nisam gledao jer sam u kazalištu imao druge (dramske) prioritete a hoće li još biti izvođena ne bih znao :/ u svakom slučaju intrigantan film čija bi me adaptacija na kazališne daske zanimala.

    -NF-Zapravo kazališnog materijala ovdje nije bilo od dva tipa licemjerja što spada pod još jednu zanimljivu stavku iz "nestajanja"

    avatar

    29.09.2024. (21:51)    -   -   -   -  

  • starry night

    vrhunski ukus, i dobro povezuješ art sa realom kroz kritiku postojećeg

    avatar

    30.09.2024. (16:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala hvala makar ne volim reći da dajem kritiku zapravo seciram (pr)ocjenjujem. Evo klik na epizodu više negdje ne vodi točno sam znao da će kratko trajat.

    avatar

    01.10.2024. (10:20)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Komentari su putokazi nama i našoj osobnosti da nas prihvaćaju takvima kakvima jesmo. No, naravno ima i onih nezadovolnika koji bi samo "moje ili nikako". E, ne može. Lp samoborski ;)

    avatar

    06.10.2024. (13:03)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Konkretno-citirani komentari su zapravo ovdje polemički materijal kroz koji se daje s moje strane u jednu ruku sličan (Luki) u smislu da su njene premise bile dobro postavljene a u drugu ruku moje da će se slojevitost uloga razmotati protokom serije i ispotaavilo se da sam bio u pravu ne što bi se ja tu nešto pretenciozno isticao nego su to činjenice-bar po mojem dojmu pogledanog. A u drugu dijametralno-suprotan (App) pogled na stvar. Ali komentari su ovdje samo rekvizit preko kojeg post govori o samoj stvari-seriji i njenom konceptu. Uzvraćam pozdrav zagrebački :)

    avatar

    07.10.2024. (11:26)    -   -   -   -  

  • Taango

    Prijatelju lijep pozdrav biti ću iskren ja nisam od onih koji puno čita ,zato i pišem kratke stihove.
    Laka ti noć i LP

    avatar

    11.10.2024. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...