Biram slatke iako ni šećer nije zdrav dajem mu prednost pred soli. A što se knjiga tiče kak sam ti i rek'o imam dobru motivaciju za obnovu članstva znaš i koju pa računaj da je sređeno kad se privatno (iz)organiziram.
04.09.2024. (17:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Gogoo: Tartufi ce biti iduci mhesec, kad cemo raspravljati o navedenoj knjizi. Slikam i iduci put! Na slici sam htjela prikazati samo hranicu, pa sam ljzde uspjela dekapitirati:((( Ljubim!
04.09.2024. (21:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Knjiga je izuzetna. Barem meni bila. Romansirana biografija Auguste Escoffiera jednog od najvećih chefova i začetnika francuske moderne kuhinje kako u kulinarstvu tako i u logistici. Prvi je ustoličio kuhinjske brigade tamo negdje još u 19. stoljeću. Do njega su po kuhinjama svi radili sve bez plana i programa. Po tim se sistemima i dalje organizira rad u kuhinji. Malo je početak zbrčkan, al kako radnje ide dalje, odlično se odmotava :) Uživaj :)
06.09.2024. (19:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjajna ideja, tako provoditi vrijeme!
04.09.2024. (06:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
sam naslov knjige obećaje ljepotu...
04.09.2024. (07:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobro i jedno i drugo, još da imaš tartufe. (A što ljudima odrezala glave?)
04.09.2024. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Biram slatke iako ni šećer nije zdrav dajem mu prednost pred soli. A što se knjiga tiče kak sam ti i rek'o imam dobru motivaciju za obnovu članstva znaš i koju pa računaj da je sređeno kad se privatno (iz)organiziram.
04.09.2024. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Lastavice: Hvala najljepša! Odlična smo ekipa! Ljubim!
04.09.2024. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Dinaja: Baš tako! Ljubim!
04.09.2024. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Gogoo: Tartufi ce biti iduci mhesec, kad cemo raspravljati o navedenoj knjizi. Slikam i iduci put!
Na slici sam htjela prikazati samo hranicu, pa sam ljzde uspjela dekapitirati:((( Ljubim!
04.09.2024. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Teatralni: Dobar izbor! Za knjižnicu - bravo! Čekam Te! Ljubim!
04.09.2024. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Knjiga je izuzetna. Barem meni bila. Romansirana biografija Auguste Escoffiera jednog od najvećih chefova i začetnika francuske moderne kuhinje kako u kulinarstvu tako i u logistici. Prvi je ustoličio kuhinjske brigade tamo negdje još u 19. stoljeću. Do njega su po kuhinjama svi radili sve bez plana i programa. Po tim se sistemima i dalje organizira rad u kuhinji. Malo je početak zbrčkan, al kako radnje ide dalje, odlično se odmotava :)
Uživaj :)
06.09.2024. (19:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Konobarice: Sogurno hocu! Hvala Ti! Ljubim!
06.09.2024. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...