Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • starry night

    Zagrebić - moje fotke

    avatar

    13.08.2024. (20:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    ZG jučer, ImgBox muti fotke, treba se kliknuti na fotku za izvornu kvalitetu

    avatar

    13.08.2024. (20:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Provincijalci/ke su sami po sebi dokaz da provincijalci/ke mogu iz provincije ali provincija ne može iz njih. Iako imam ja još gradova koji su mi favorit Zagreb je uvijek-pošto moj rodni grad prvi. Ps izvanredne fotke. Ps 2 izdvajam ovu s HNK.

    avatar

    13.08.2024. (20:47)    -   -   -   -  

  • starry night

    Taman se spremam k tebi na blog :))

    avatar

    13.08.2024. (20:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Usput jedan off top osvrt. Vidim da koristiš drugi server za fotke. Baš ću ga sad testirat na drugom blogu koji sam stavio u finkciju za probne balone jer me ovaj imgbb koji trenutno koristim počinje neurozirat. Povremeno se izgubi veza na serveru pa na arhivskim postovima mi svako toliko nestanu fotke (do sljedeće prigode kad se učitaju) što zna biti jako frustrirajuće posebno ako si od onih kojima je arhiva imperativ bloganja a meni je svakako. Možda s ovim bude više sreće baš da vidim.

    avatar

    13.08.2024. (21:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    jako jednostavan i čuva originalnu dimenziju fotke, to mi je bitno, da fotka bude cijela i u originalnom omjeru, a ne rezana

    avatar

    13.08.2024. (22:05)    -   -   -   -  

  • starry night

    glupa STARAH, ak si ti sara bernar, ja sam krastavac, e jessi kreten, znaš ti šta ja mislim, tko ti je luda baba ;)), polovnjača, beži od mene, idi šnjofaj "ruzmarin" :)))))))))))))))))))))))))))))), idiote, skini mi se pi*ko polovna glupa

    avatar

    13.08.2024. (22:20)    -   -   -   -  

  • starry night

    Starah bernard, pa otkud ti to, da si to ti? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    13.08.2024. (22:23)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Đizus, od takve velegradske puce takav provincijski rječnik.......Ti znaš i bolje, SARAH je Zagrepčanka s "dna kace" kako vele Srbi i ne budi tako prostački raspoložena jer si se jedan dana makla iz svoje vukojebine i udahnula " miris gladiola" koje zbilja nemaju mirisa.

    Kalmaj malo, po Dalmatinski !

    avatar

    13.08.2024. (22:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    ma boli me k. od kud je i tko je, znam da je kreten koji se prvi nakačio na mene, ne zanima me ona uopće. stara budaletina koja misli kak je lijepa i pametna, evo meni nije, kao što sam to blago i obzirno izjavila

    avatar

    13.08.2024. (22:29)    -   -   -   -  

  • starry night

    ima miris, idi pod Dolac pa buš vidla, ak ti radi njuh

    avatar

    13.08.2024. (22:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A kaže da si "baba" haha dam se kladit da si bar 20 mlađa od nje :D A ti crvenkapice koje se i vuk boji-znaš što je luksuz onih koji su verbalno i intelektualno moćni? To da si mogu dopustiti koristiti provincijalski (vama prilagođeni dok vi lukzus da koristite naš argumentiran i metodičan nemate) riječnik pošto finu i argumentiranu komunikaciju ne razumijete.

    avatar

    13.08.2024. (22:34)    -   -   -   -  

  • starry night

    pazi tog kretena bijednog, ide okolo olajavati, pa ja bih se ubila prije nego da sad idem kod Teatralnog nju prcat, u tom je razlika između mene i nje, u karakteru, ona ima podguzni, šupački

    avatar

    13.08.2024. (22:36)    -   -   -   -  

  • starry night

    :))))))))))))))))))))))))))))))))) pa da, ne može čovjek bit uljudniji i finiji

    avatar

    13.08.2024. (22:41)    -   -   -   -  

  • starry night

    dobar post je zakon, komentari su ures :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    13.08.2024. (22:49)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    TEATRALNI NE SERI po blogu sa svojim izrazito glupim komentarima..

    SARAH je najmlađa i najljepša baka na blogu: 50 godišnjakinja i ti bi bio sretan kad bi te jedna takva poput nje barem pogledala

    I ti si baka i ja sam i mnoge su i bude ti čast -ako si normalna osoba - da tvoje dijete ima svoju djecu.
    Da si MOGAO Teatralni s toliko godina među lijepim damama već bi si i oženio: pretpostavljam da peder nisi, iako se idiotski ponašaš , a po mojem sudu, veća je sramota biti podguzna muha i idiot nego peder.

    Da ti nema LUKI i Starrynight, došao bi još na dva bloga koja su daleko od tvog znanja i interesa.

    Zato budi pristojan muškarac

    avatar

    13.08.2024. (22:57)    -   -   -   -  

  • starry night

    TEATRALNI, ti si me privukao HNK-u i domaćem kratkom filmu, svaka čast, tu sam baš bila tanka i fino si me ufurao u tu građu i jako mi se dopalo i dopada tvoj blog

    avatar

    13.08.2024. (23:01)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    @starry, što god ti ovdje pisala u pisanju nisi do gležnja @sarah.
    Ne znam što se dogodilo među vama, ali ne diraj mi @sarah jer ću te morati potegnuti za uši! :P :P
    P.S. Ja sam u svakom slučaju na njezinoj strani što god da je bilo! :))))

    avatar

    13.08.2024. (23:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jao crvenkapo kako se blamiraš. Aj oladi iako je kompliment od tebe čuti da su mi komentari "glupi" to je kao kad me Luki Starry i relevantni na blogu pohvale. A svoje insinuacije zadrži za sebe. Ne oženio se nebi brak je protivan mojim kozmopolitskim modernističko-anarhističkim principima i ništa više ni manje od konzervativne institucije a svom svojom dušom se grozim i najmanjeg oblika konzervativnosti. Ja sam sa svojim dosezima i privatno i blogerski i više nego zadovoljan što se za tebe ne može reći.Nisam od onih koji ostavljaju komentare po svim mogućim i nemogućim blogovima da bi mi bila uzvraćenna posjećenost a isto sam govorio i onda kad mi se na blogu nije dalo živjeti od posjećenosti i komentara konstruktivnih inspirativnih inteligentnih što se ni za jedan tvoj ne može reći. I ne ne bi mi gotivilo da me takve gledaju ipak me zanimaju ženske koje su mi generacijski puno bliže moje godine nisu tajna i da malo manje lupetaš a više čitaš već bi oddavno znala koliko je meni godina a pravo je pitanje zašto ti skrivaš svoje k'o zmija noge? Nisam peder mada te se to ne tiče a koliko si ograničena dovoljno govori tvoja šuplja zaostala teza-ako netko nije oženjen ne može drugo nego biti peder? Majko mila kojeg li korijenskog primitivizma. Zaboli me kita za tvoje mišljenje i izostavi me iz svojih neargumentiranih šupljih pretpostavki i konfabulacija. Idem tamo gdje mi je gotivno i sa ljudima na mojoj valnoj duljini i ne pada mi napamet tebe pitati za mišljenje savjet a najmanje za dopuštenje. Muve tražiš na krivim mjestima usput pogledaj malo bliže.Isto što se tiče idiota-družiš se s jednim bez premca.

    avatar

    13.08.2024. (23:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala Starry evo imaš odgovor a nije tajna da su i tvoji komentari izvanredna inspiracija. Kao niti to da si mi ti i književnost napravila puno bližom posebno Krležu koji je inspiracija za puno dramskih pisaca.

    avatar

    13.08.2024. (23:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    društvo, imala sam naporan dan, odjavljujem se, uživajte u sličicama našeg Zagrebića, Teatralni super pišeš i moram priznati, sve si BOLJI, bravo! Laku noć!

    avatar

    13.08.2024. (23:24)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    " Ne oženio se nebi brak je protivan mojim kozmopolitskim modernističko-anarhističkim principima "

    Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......sad mi je jasno zašto si virio pod suknju Teuti dok je pisala o oralnom seksu, a mene pljuvali u tercetu!!!!

    Opaaaaa.......više se ne ljutim na tebe, otkrio si svoje ANARHISTIČKO biće , a što se tiče mojih komentara ostavljam ih uvijek " na nepoznato" pogotovo, ako prvom pisanju moraš dati malo"vjetra u leđa " to smatram svojom pristojnošću za PRVI put........a onda ima ih o--ho hoo kojima DRUGI put ne dolazim.

    " Zaboli me kita za tvoje mišljenje i izostavi me iz svojih neargumentiranih šupljih pretpostavki i konfabulacija. "

    NEMOJ da te zaboli kitica od mojih kon***** itd , i da si imalo pristojan kao što NISI ispričao bi se meni za sve svoje priglupe laži pogotovo što se družiš s Luki koja me pozna i za pisanja, da sam KUPILA svoje diplome ???

    Alo, to sam ljubomorni kreten insuficijentnog znanja može pisati na blogu u komentarima : ja ne hodam po benzinskim stanicama Bosne pa plaćam diplomu , moje su stečene na pravim fakultetima i pravim gradovima

    Sorry @Starry, pun mi ga je kurac odavno........Neka i dalje ostane scenski radnik s poluobrazovanjem, anarhista, kojega boli kita

    avatar

    13.08.2024. (23:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ja da se tebi ispričavam!? Ostavi se teute a tvoje deluzije o virenjima samo netko poput tebe može tako glupo i bolesno spojit .Daj baci te gljive što si brala u prvi potok. Pogotovo za to s kim se i kako družim?! Tebe ću pitat s kim ću se družit? Što si ti umišljaš i koji si mi faktor u životu da te ja za išta moram pitat a posebno za dopuštenje? Pristojnost? To je nešto što je kod mene rezervirano isključivo za one koji to zaslužuju. I odjebi od mene ne zanimaš me i počni se tako ponašat i ti prema meni. Ako ikad osjetim ljubomoru na takve kao ti to će mi biti signal da mi s tintarom nešto nije u redu i sam ću se prijaviti u Vrapče. Ovo je zadnje što smo razgovarali.

    avatar

    13.08.2024. (23:46)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    " Ako ikad osjetim ljubomoru na takve kao ti to će mi biti signal da mi s tintarom nešto nije u redu i sam ću se prijaviti u Vrapče. Ovo je zadnje što smo razgovarali."

    Dobro, ako nisi bio ljubomoran ( a i zašto bi, uostalom ) ŠTO te je motiviralo da LAŽEŠ o mojim diplomama ?
    Jesu li ti zasmetale, jesam li ti ikad komentirala od kako pišeš i ponizila tvoje pisanje o kazalaištu obzirom, da NISI ni dramaturg, ni glumac , ni član baleta ???

    Ako nisam---a NISAM --onda svoju LAŽ ne impliciraj kao istinu - tako sebe ponižavaš a ne mene.

    Vezano za TEUTU i njen oralni seks -----ti si joj bio potpora i onaj @Evanđelje u molitvama visili i ste s komentarima podrške i pljuvali na mene, koja se nisam složila s vama, da se o osobnoj seksualnosti piše.
    I na to imaš pravo složiti se s Teutom, ali tko ti daje pravo LAGATI o meni ?

    Laku noć

    avatar

    14.08.2024. (00:00)    -   -   -   -  

  • luki2

    Meni je Zagreb lijep i poseban, baš kao i Split u kojem sam odrastala. Ljubim!

    avatar

    15.08.2024. (23:23)    -   -   -   -  

učitavam...