Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • TEATRALNI

    Nije showreel nego kompletan film tek nedavno saznah za njegov specifičan koncept.

    avatar

    04.08.2024. (20:57)    -   -   -   -  

  • starry night

    Forma razbijenog zrcala u kojem svaka krhotina daje različit odraz i priču uz vrhunsku tehničku manipulaciju čine dojmljiv vizualni uradak nalik na šut, taj filmić je upravo kako to -„šut“, zamišljam, polu horor, polu SF, s dreamlike scenama u kojima je svako buđenje upadanje u novu moru od kojih se neke ponavljaju, impresivna mi je scena s porodom koja kao da postavlja gledatelju hamletovsku to born or not to born dilemu i još opakiju koju nudi Nekić scenom umiranja svoje rodilje, uzimamo li svojim životima živote onih koje su nam ga dale – majke. Vidim da je filmić dobio visoku 9,8/10 ocjenu na IMDb. Bravo za post, pravo je osvježenje na učmalom blogu :))

    avatar

    05.08.2024. (00:07)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ovo je baš zanimljivo! Govor pokretom i gestama....Bravo što so se uhvatio u koštac i s ovom temom. Začudno, a lihepo. Ljubim!

    avatar

    05.08.2024. (00:57)    -   -   -   -  

  • NF

    portreti se uvijek rade sastavljajući krhotine, samo čitam post, gornji link i neke komentare, nisam gledao.

    avatar

    05.08.2024. (09:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -STARRY-Vrhunski spoj krhotina raznih vremena događaja situacija spojenih u kompletu. Ima natruha horora paranormalnog acije dramatike fantazije a sve spojeno u jedan čisti realizam. Teško mi je izdvojiti najdominantniji trenutak jer svaki ima neki svoj (nabijen realizmom kroz filter fikcije) moment koji pojačava poantu kako tog trenutka tako i kompletnog filma kad se sve suma sumarum zbroji. Imbd mi je zapravo bio izvor koji mi je razbio pretpostavku da se radi o showreelu a radi se o filmu jedne sasvim nove i specifične forme. Ps drago mi je "čuti" da moj post rangiraš pod osvježenje posebno na ovom blogu na kojem (čast rijetkim iznimkama) dominiraju idiotarije. :)

    -LUKI-Ako se sjećaš u linkanom postu neverbalne interakcije-zapravo imam cijeli serijal od 3-4 posta samo o tome ideja mi je bila kako spotovi u kojima Iva glumi imali potencijala biti i film(ska) priča. Naravno sa verbaliziranim scenama ali konkretno "portret" je nešto sasvim drugo od onoga što sam navikao gledat i u formi kratkog filma. Sad kad znam pravo stanje stvari po pitanju njegovog koncepta sviđa mi se još više.

    -NF-Ha da, po tom principu je i snimljen ovaj ali ni jedna od tih krhotina nije zaključena u samo jednom kadru nego se kadrovi periodično izmijenjuju između priča kroz koje protagonist prolazi. Kreativna i inovativna ideja u svakom slučaju.

    avatar

    07.08.2024. (19:21)    -   -   -   -  

  • Taango

    Pozdrav vjernom pratitelju.Hvala i laka ti noć.LP

    avatar

    09.08.2024. (23:59)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Helou, prorijediti sam i ja nekako ovdje...
    Jesi li čuo za novi film "Arcadian", "Skupljač duša ", Nicolas Cage?

    "Nicolas Cage vraća se na velika filmska platna u još jednom zanimljivom akcijskom horor trileru naziva Arcadian. Postapokaliptičan film donosi nam neka misteriozna stvorenja koja opsjedaju noću, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer.

    Trailer nam otkriva Cagea u ulozi Paula, oca dva sina tinejdžera, koji su dio postapokaliptične civilizacije. Pravilo za preživljavanje je jasno: ne izlazi noću. No jedan od Paulovih sinova prekrši to pravilo kada upozna djevojku.

    Paulov sin zbog djevojke ostane vani iza zalaska sunca te ga Paul krene tražiti što pokrene košmarnu borbu za preživljavanje u svijetu punom ubojitih stvorenja. Trailer nam ne otkriva što su točno ta stvorenja koja prijete njihovoj egzistenciji, jedino što nam je otkriveno da su tajanstvena stvorenja stigla nakon što su ljudi zagadili Zemlju te su oni ovdje da očiste planet od ljudske rase.

    Film je režirao Benjamin Brewer prema scenariju Michaela Nilona. Uz Cagea, mlada glumačka ekipa uključuje Jaedena Martella kao Josepha, Maxwella Jenkinsa kao Thomasa i Sadie Soverall kao Charlotte.

    Arcadian će svoju svjetsku premijeru imati na nadolazećem filmskom festivalu SXSW u ožujku prije nego što stigne u kina 12."
    Izvor: internet

    avatar

    10.08.2024. (20:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TANGO-Pozdrav i tebi u prolazu.

    -SHADOW-Helou helou. Ma ovdje me (aktivno) nije bilo više od mjesec dana jer stvarno izdogađale su se prijelomne stvari-prekretnice od kojih za neke i znaš što mi i nije teško palo (mislim situacija da za blog(anje) nisam imao osobito vremena) a ne bi niti ovo objavljivao da nisam saznao za koncept ovog filma koji sam uzeo u rezimiranje i ne predstavim ga ovaj put na pravi način. A posrećilo mi se da sam "ulovio" i dugo isčekivani shortfilm iz 2022 pa će koliko večeras ako uspijem uloviti vremena za objavu biti i o njemu ali neću ovdje biti na duže staze a do kad tako tko će ga znati. Što se tiče filmske preporuke ne ne znam-ti si mi prvi glas u principu amere ne gledam ali Nicolas Cage je uvijek garancija nečeg kvalitetnog predbilježim se kad pogledam sve naše što planiram probat ću i ovo.

    avatar

    11.08.2024. (16:56)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Da, N. Cage mi je TOP i uvijek ima odlične filmove...

    avatar

    11.08.2024. (17:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    O da, pogledao sam sijaset njegovih filmova i puno njih mi je leglo što kad su ameri u pitanju samnom i nije uvijek slučaj.

    avatar

    11.08.2024. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...