idući puta ću probati sa svježom piletinom, vjerojatno tamnim mesom, a povrtna pasta je baš praktična i uklapa se u pojednostavljenje p.s. jasno mi je da nije kao svježe povrće, ali eto, snalazim se
06.07.2024. (09:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Nešto slično mi je često na stolu.
04.07.2024. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
jesi li radio ovako nešto od ribe, gambera, školjki, ...?
04.07.2024. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
od svježe piletine : to zovemo tingul ---ovo je dobro
04.07.2024. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Kako Anna kaže - jako dobro!
05.07.2024. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Skoro sve isto osim povrtne paste, koristim mješino povrće.
05.07.2024. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
idući puta ću probati sa svježom piletinom, vjerojatno tamnim mesom,
a povrtna pasta je baš praktična i uklapa se u pojednostavljenje
p.s.
jasno mi je da nije kao svježe povrće, ali eto, snalazim se
06.07.2024. (09:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Volim! Ja se tu zaigram s povrćem (ako je ljeto), a ovo je izvrsno na brzinu zimi.
03.10.2024. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...