Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • starry night

    moja pjesmica, danas sam začuđena, a pjesnici su čuđenje u svijetu, poznato je, divan stih A. B. Šimića, doista, što je s tim pjesnicima, nijedan nije rimski bogat, gotovo u pravilu - sirotinja, je li ih zato i ne vole nešto kapitalci?

    avatar

    09.06.2024. (11:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Današnje vrijeme kao orasima prošlosti?

    avatar

    09.06.2024. (16:18)    -   -   -   -  

  • starry night

    uzaludan je otpor mišića mozgu, mozak napreduje sve više, druga su to vremena danas i tko je glup - zaostaje

    baš mi je drago da si se javila, gledam izlaznost na izbore, iako imamo najjaču klersku animaciju za konzervativnu, klersku i patrijarhalnu opciju, izlaznost je najslabija, što govori da kler gubi utjecaj i ljudima je dosta igara, živi se od kruha kojeg je cirkus uzeo svog sebi i u svoje "posebne" propise metnuo privilegije za koje rinta raja koju pak posebnjak tjera glasati za svoje interese, jer je imati duple zakone čista đavolja rabota i nema veze s mozgom nego zabajavanjem

    avatar

    09.06.2024. (17:53)    -   -   -   -  

  • luki2

    Predobro! Hocemo li ikada naučiti?!

    avatar

    10.06.2024. (00:00)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Nažalost, stalno smo robovi.

    avatar

    10.06.2024. (01:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Mislila sam da ćemo biti svoji na svome a ne rimsko roblje, Švicarska a ne prevarena sirotinja, sve su to obećavali a pretvorili su raju u iseljenike i radno roblje za parazitokraciju u "posebnim" propisima pa nastaje pustoš i uniruće u krajevima s jedinim institucijama stranom bankurinom, stranim trgovačkim lancem, gradskom birokracijom čiji je glavni posao naplata harača, i rimskom bogomoljom u središtu koja baja godove i sajmove koji su isto, btw, izumrli, jer nema nikog, sve je iselilo iz sjevernih gradova, kako je tek po selima, ne smijem ni misliti, ako je to rezultat svega, gore e može, katastrofa, netko mora odgovarati za toliko masovno iseljavanje, ogromnu umirovljeničku sirotinju iz "običnih" propisa čije su radničke mirovine prevaljene parazitima iz posebnih i kleru čime su napravljene stotine tisuća sirotinje i izumiruće. -- Galaksija, ja sam tu, i gledam kroz prozor, pustoš, pustoš i kante za smeće stalno vani, u tri boje. Rimski pop oduzima ljudima nekretnine nakon njihove smrti, čitam kako su ženinu imovinu poslije njene smrti uzeli rimski popovi jerbo da nema nasljednika pa se javila njena sestra da joj vrate sestrinu vikendicu a oni su rekli da neće vratiti jer su ju preuredili i to više nije isto, i ZNAŠ šta je rekao zakon, da su popovi u pravu a ne sestra umrle. Za NE POVJEROVATI, šta tu rimljani rade s robljem.

    avatar

    10.06.2024. (09:15)    -   -   -   -  

  • starry night

    HVala, luki :))

    avatar

    10.06.2024. (09:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Puno očekujem od nove dramske premijere a dotiče se (in)direktno i ovih bolesnika što kleče. Elem za njih (da se zadržim na njima) ja imam jedinu primijenjivu metodu: miniwash i odrat ih iz neposredne blizine. Usput kad smo kod kamatara-nema mi gorih od legalnih a tu spadaju banke i najveća od sve kamatarske đubradi-eos matrix.

    avatar

    10.06.2024. (20:21)    -   -   -   -  

  • starry night

    To su bande koje su nanjušile starce bez interneta i pljačkaju ih ovrhama i kamatama da je to neviđeo nešto, koja je u Hrvatskoj na djelu opća pljačka najgore bagre na nepsmenoj stareži i pljački ih i otimačini im imovine i upisivanju se na mirovine i nekretnine ljudi, opća pljačka i otimačina.

    avatar

    10.06.2024. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...