Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • starry night

    petminutna, jutrić!

    avatar

    05.06.2024. (10:22)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Ja sam veliki obožavatelj maca...Toliki da sam u stanju uzeti mačku iz tuđeg dvorišta i nositi je sa sobom hahahah :)** Čudi me da još nitko nije trčao zamnom zbunjeno vičući što to radim :D A ova ljeptica sa slike je toliko slatka da bih je momentalno odnijela :)))

    avatar

    05.06.2024. (10:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    jako slatka, pratila me ulicom, motala se, a onda je neki pas zalajao pa je zbrisala :))))))))))))))))))), jako ih volim, pozz :))

    avatar

    05.06.2024. (10:46)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Uz jednu našu kućnu, sasvim bijelu, hranimo svake večeri i tri ulične, a ima evo već 15 godina kako smo s tim počeli. Mogao bih sastaviti pravo "genealoško stablo" svih mačaka koje smo do sada hranili - neke su dolazile po principu dinastije, s mame na kćer i sina pa s kćeri na unuku itd., a neke su se samo "bezobrazno" ubacivale pa bi i one postajale dijelom obitelji. :) Trenutno hranimo Milicu koja se tako "ubacila" prije 7 ili 8 godina, Mašnicu (dragu, nježnu i luckasto-razigranu, netko joj je stavio mašnicu oko vrata, ali taj netko je ne hrani, valjda je mislio da će je mašnica hraniti) i odnedavno Crnku, izrazito nježnu i suptilnu macu.

    Prije ove naše bijele kućne imali smo dvije koje je žena još donijela sa sobom iz roditeljske kuće. Umrle su u dubokoj starosti. Miu si mogao i nogom maziti, sve joj je bilo dobro, no Sita je bila prava aristokratkinja, hiperosjetljiva i hiperuvredljiva, trebale su joj godine da mojoj ženi dopusti da je okrene na leđa i masira joj trbuh. Meni je to dopustila samo tri, četiri puta za sve te godine kad sam bio u naročito integriranom stanju - mogla je precizno osjetiti naše stanje svijesti pa sukladno tome odlučiti zaslužujemo li da joj masiramo trbuh ili ne. Nisi je mogao prevariti. :)

    avatar

    05.06.2024. (12:41)    -   -   -   -  

  • starry night

    divno, sretne mace, mojoj prijateljici je dolazio veliki mačak lutalica jesti i grijati se kraj kamina, bio bi pun čičaka i trnja upetljanih u krzno, tko zna gdje se taj provlačio i kroz koji gustiš, i onda bi mu ona vadila čičke i trnje iz krzna i tako joj je dolazio kad je htio i odlazio kad je htio, prođe par mjeseci, mislimo nema ga više, kad evo njega, pun čičaka i ožiljaka od okršaja :)))))))))))))))

    avatar

    05.06.2024. (13:14)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Taj je imao puninu života! :)

    avatar

    05.06.2024. (13:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, pravi mačor, nije ko kastrati :)))))))))))))))))))), oni ostanu doma :))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    05.06.2024. (13:50)    -   -   -   -  

  • j

    mačke i ja živimo nekako na distanci, sa psima mi je puno lakše (možda bi trebalo reći, njima sa mnom?); s mačkama rijetko komuniciram, imam dvije ili tri što dolaze i prolaze našim dvorištem, a susjed i ja povremeno mijenjamo vodu u jednoj lokvi tako da ptice imaju što piti ljeti, no to je naravno mamac za te mačke, iako se jako, jako rijetko desi da mačka ulovi neku pticu... ono što sam svojim očima vidio, to je slučaj mog sina; mislim da nije bilo prilike u kojoj bi se on našao a da je oko njega bilo mačaka - i da mu te mačke ne bi dolazile; dapače, čak i one "ozloglašene" za koje je čitavo selo tvrdilo kako nikome ne prilaze, i onda se jednog ljeta tamo zatekne taj malac pa ih češka po trbuhu... s mačkama, kao uostalom i sa svima, treba pogoditi vibru; moja je očito negdje daleko u nekoj slaboj interferenciji :)

    avatar

    05.06.2024. (17:06)    -   -   -   -  

  • starry night

    možemo samo učiti od životinja, kako preživjeti u prirodi samostalno, a mačke to znaju, i bez čovjeka i s njim, respect

    avatar

    05.06.2024. (17:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Bila je tu kod mene u susjedstvu jedna kućna mačka koja je izlazila van a bila je super prijateljica s mojim psom. Kako su se njuškali i ljubili a mačka ga je često pratila. Sad je već određeni period nema a jedan od susjeda pretpostavlja da ju je netko odnio. Sad nakon ovog Snovolovkinog: "Ja sam veliki obožavatelj maca...Toliki da sam u stanju uzeti mačku iz tuđeg dvorišta i nositi je sa sobom hahahah :)** Čudi me da još nitko nije trčao zamnom zbunjeno vičući što to radim :D " sad znam i tko :D :D :)

    avatar

    05.06.2024. (20:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    Snovolovka vrati macu :))))))))))))))))))))))))))

    Velim ja da su mace slatkice, družila se s tvojim psom :))))), a jadnica mala, često se i otruju kod deratizacija :***((, to bi bila najbolja varijanta, da ju je odnijela dream :))

    avatar

    05.06.2024. (22:19)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Mi se ovdje zajebavamo ali sad najozbiljnije-to bi i bila najbolja varijanta.Kod nje bi bila u super rukama. Čak su pretpostavljali da je više nema kao umrla prirodnom smrću mada mi ova teorija da ju je netko pokupio ima više smisla. A što se trovanja tiče čak više nije do štakora (iako ih ima k'o dreka) nego je mojim kvartom širim centrom donedavno haračila banda trovača koji su namjerno sipali otrove da bi se u prvom redu psi a onda mačke i sve drugo podavili. Joj da mi je 5 minuta u prostoriji s njima 5 mjeseci traume im ne bi ginulo.

    avatar

    05.06.2024. (22:37)    -   -   -   -  

  • starry night

    To sam upravo u tom komentaru napisala, da psihopati truju i ubijaju mačke, da ih ima ono skroz normalno i super susjed, a otruje mačku ili ubije ak mu par put uđe u dvorište, ali sam to obrisala zbog happy enda a i ugodnije je za čitati iako se psihopati oko nas guraju pod tepih, jer mračna trijada vlada :)))))))))))))))), ubije mačku i sve što treba i stoji mu na putu, velim , to sam obrisala i pustila dream varijantu :))))))))))))))),
    baš mi je drago da si to spomenuo, psihopate, ko onaj pasohebac iz HBK

    avatar

    05.06.2024. (23:32)    -   -   -   -  

  • luki2

    Volim mace, bile du mi na čuvanju dvije dok nisu pronašle novivdom u Njemačkoj. Do danas dobijam fotkice. Ovdje ih nitko nije htio, jer su bile crne.:((((

    avatar

    05.06.2024. (23:52)    -   -   -   -  

  • starry night

    a joooj, crne mace, panterice, predivna stvorenja, elegantna, džungla u očima :)))))))))))))))))))), divne su, obožavam crne mace

    mi smo imali skroz bijelog mačka, volio se penjati po krovovima i sjediti kraj dimnjaka, predivan prizor, naš bijeli mačak na vrh kuće sjedi i gleda u nebo :)))))))))))), odlazio bi i uvijek se vraćao, i jednom se više nije vrato, prava tuga :****((

    avatar

    06.06.2024. (00:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...