Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • TEATRALNI

    Što se tiče Kupusa sve sam rekao ispod pa ću sad prigodno sam sebe citirat.

    "Ja sam zgrožen i šokiran ovim bolesnim reakcijama na iskren emotivan i kvalitetan in memoriam post. Umjesto da zgražavanja završavaju na adresi onih koji su post uzeli na pik i doveli ga u krive kontekste i to s namjerom ovdje se zgražava nad iskrenom usputnom digresijom koja je Kupusu uzeta kao jedna od pozitivnih osobina i koja je upotrijebljena u svojstvu pohvale. Tko može svatiti svatit će tko ne može to je samo njegov problem."

    A dodat ću i još. Starry desetka nad desetkama za studiozno zaključivanje i savršeno-bez ijedne greške i felera postavljenog psihološkog profila kandidatkinje za ludu košulju. Konstantna dociranja podjebavanja, pametovanja napadi i smicalice s njene strane su prekardašili svaku granicu samo što su ljudi presjekli da im je pun đoko i da će sad na svaki napad odgovoriti. Mislim da nam je u interesu ovo malo što smo ovdje da nam prođe mirno i da nismo dužni biti meta ičijih kompleksa i frustracija. Samo žestoko i beskompromisno dalje krenut će i na mene sigurno ko što je sigurno da na Merkuru nema života ali me ne dotiče prema direktnom obraćanju meni sam razvio totalnu indiferenciju (koju samo povremeno ne primijenjujem iz praktičnih razloga) ali na ovakva sranja nisam i neću nikad.

    avatar

    20.03.2024. (23:47)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Dobro jutro Luki! Znam da si napisala poseban post kako pi pohvalila Kupusa. ali , nažalost, spomenula si neke strane na blogu koje nikako nisi smjela spominjati u ove tužne dane. I još je ispalo zbog tvojih nespretno napisanih riječi da ti znaš što je Kupus mislio pa izabrao krivu stranu. Tko smo mi da sudimo tko će biti na kojoj strani i tko će se s kim družiti?! Ja na blogu ne želim biti na ničijoj strani. A uvijek ću podržati ono lijepo na blogu kao što ću i reagirati na nešto neprimjereno. Ostavi se, molim te, prepiranja i uživaj o pisanju o kulturnim događanjima u Zg-u, o Pragu i svom odrastanju. ;-)*

    avatar

    21.03.2024. (07:09)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Draga luki, živi sebe i svoju zbilju... na dozvoli virtuali da djeluje na tvoje objave... piši o onome što živiš... @Šušnjara ti dobro savjetuje...

    avatar

    21.03.2024. (07:30)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Mislim da ti tuđi savjeti nisu potrebni. Sve znaš i sama, mudrost je priznati kada se pogriješi. Sve ostalo je nepotrebno.

    avatar

    21.03.2024. (08:44)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Teatralni: sve rečeno. Hvala ti. Ljubim!

    avatar

    22.03.2024. (02:30)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Šuška: Hvala. Tako će biti. Ljubim!

    avatar

    22.03.2024. (02:33)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Dinaja: Hvala ti njaljepša, potpuno si u pravu. Ljubim!

    avatar

    22.03.2024. (02:34)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Demetra: Hvala ti. Ljubim!

    avatar

    22.03.2024. (02:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...