Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • starry night

    moja knjiga

    avatar

    14.03.2024. (13:55)    -   -   -   -  

  • starry night

    zna li netko koliko se puta rušio spomenik Vladimiru Nazoru od mrzitelja ga?

    Branimir Pofuk: Premda ga svako malo obore, Nazorov kip na Tuškancu stoji i hoda pod časnom zvijezdom

    avatar

    14.03.2024. (15:13)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Mogu koliko god žele, ali uvijek ima Netko, tko će se pobrinuti da Nazor, Hrvat, Bračanin, profesor i partizan stoji uspravno.
    Loli Ribaru su još za vrijeme Bandića skidali glavu s postolja pa je Netko opet stavio znači, nisu odumrli oni, koji cijene velikane svog vremena.

    avatar

    14.03.2024. (16:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Imao sam nekad njegove literature u starom stanu u kojem je sve i ostalo (knjige zapravo nisu bile moje nego bakine pa su ostale njoj) sjećam se jedne prepoznatljive s partizanima tvoje observacije su mi zakon, uvijek pogodiš suštinu i pravi odlomak. Što se tiče rušenja spomenika sve su krivi krkani koji odgajaju maloljetne delikvente a i ti krkani sami koje rade sranja kad im je neandertalski mozak na toj razini. I Miljenku Smoji redovito šaraju spomenik što reći o profilu tih intelektualno deficitnih pikzibnera? A oni koji komentiraju iznad mene ja bi bio oprezan-to se neće svidjeti njihovim kompama klerofašistima i velikim rvatinama koje naravno kmerski prate i Starryn blog.

    avatar

    14.03.2024. (17:09)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    A oni koji komentiraju iznad mene ja bi bio oprezan-to se neće svidjeti njihovim kompama klerofašistima i velikim rvatinama koje naravno kmerski prate i Starryn blog.

    Ne kenjaj @Teatralni !!!!

    Ne pišem komentare nikome da bi se svidjeli ikome

    avatar

    14.03.2024. (17:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A jok ja ih pišem...panika panika prozirna si vidi to Starry i bez mene. I smiri nerve . Profesorka koja zna samo za jednu kategoriju razgovora-kenjati ili ne kenjati.

    avatar

    14.03.2024. (18:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    AnnaBonni, sad sam čitala nekog opskurnog Pavkovića koji pljuje Krležu i Nazora jerbo da su "dvolični" i "kameleoni" i divili su se JBT-u, da bi novinari iskopali iz biografije tog osuđenog tipa da je kameleončina par exellence:

    Pavković o Nazoru
    https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/43-glas-hrsvijeta/50862-mladen- pavkovic-nazor-je-bio-bas-kao-i-krleza-dvolicnjak-i-kameleon

    DM o Pavkoviću
    https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-je-sef-udruge -veterana-i-osudjeni-bludnik-nekad-zaljubljeno-pisao-o-titu/997244.aspx


    i takvi tipovi pljuju najveće sinove hrvatskog naroda i pisce i pjesnike stasale na plemenitim tekovinama NOB-a, jer, fakat, s partizanima smo bili svoji na svome sto puta više nego sad u raljama vaticana i stranih banaka i mafije na reketarenju uništenih radnika i radničkih penzića a u korist parazita i njihovih "pemzija", kako nepismeno pišu i govore, sad je tu već i pitanje pismenosti nacije postalo bitno, jer, srozani smo na dno dna po kvaliteti visokih obrazovnih ustanova od kad nam pismenost i obrazovne domete predstaavljaju i predaju takvi opskurni likovi - pljuvači Nazora i Krleže

    avatar

    14.03.2024. (19:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala, TEATRALNI, imamo vrlo slične stavove i politički refleks :))

    avatar

    14.03.2024. (19:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ae ili ideološke moja ljevost je u prvom redu ideološka realno u politici nema onih koji bi bili preferencija "lijevi" su ionako premalo lijevo a i nesposobni su (sdp) jedina prava lijevica koju imamo je možemo njihov plan program ideologija sa većinom se slažem i to je primijer prave progresivne ljevice. :)

    avatar

    14.03.2024. (22:37)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlična si!! Ova knjiga je pravo malo blago....Ljubim!

    avatar

    14.03.2024. (23:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    može Možemo a može i RF, Peovićka već pozdravlja sa SF SN, mi smo protiv ugnjetača i njihovih pomagača ♫♫♪ (Rundek), sutra ti obiđem blog, sad sam pospana, ln

    avatar

    15.03.2024. (00:21)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala luki, ljubim!

    avatar

    15.03.2024. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...