Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    :D

    avatar

    04.03.2024. (22:21)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    'Sunce ti bozje' (zavrsen citat druga Tita), pa ti kad pises post, napravis celi elaborat! :)))
    Samo sam hteo primetiti da nisam imao zivce gledati film jer mi je ta vrsta glume potrosac jetrice, ali moram primetiti da je kamera i scenografija odlicna! Pa sund ili nesund!
    Uzgred, kad Tarantino 'odradi' sund - dobiju se neverovatni filmovi, pa stoga mislim da ne treba biti a priori protiv sunda - niti bilo cega drugog.
    Ono, dok ne pogledas desetak minuta i stomak ti se okrene, kao meni od ovog filma! :)))
    Uzgred, mislim da sam ti dao jednom primer kako ni tih 'desetak minuta davanja sanse filmu' - ne mora uvek biti dovoljno fer: pre podosta godina sam iz videoteke (aha, sta li je sad pa to, upitase pioniri) doneo hong-kongski film 'Podigni crveni lampion' (Raise the red lantern', film dugacak skoro 4 sata.
    Poceh ga gledati, dosadno, rastegnuto, bez ikakve akcije...i tako jedvice odgledah 30 minuta (hebga, platio najam, sta drugo gledati?). Sedeo sam na ivici fotelje od nelagode sto je tako dosadno..
    E, al kad posle pola sata skapirah da sad sedim na ivici fotelje od napetosti!? Odjednom je dosada postala neverovatno puna prave tenzije!
    Do kraja filma, hteo sam iskociti iz koze koliko je film bio pun emocija, razmiljanja, napetosti..a da se i dalje jedva ista dogadjalo...
    Tako da - mozda sagresih sto ne pogledah ostatak ovog filma, pliz, forgiv mi, bicu dobar sledeci put!
    :)))

    avatar

    04.03.2024. (23:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nisam čitala, nisam gledala - puno hvala za link. Nisam ljubitelj trash i SF Ăľrojekata, ali kao sto si sam rekao - mix je to različitih žanrova. I to dobar mix, jer se zapravo miješa ono dobro i pozitivno i ono, što bi smo mogli nazvati - negacija, loše. Petica za tekst!!! Bravo!

    avatar

    05.03.2024. (01:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -VLAD-Pa mora biti elaborat to i je poanta koju prakticiram skoro pa od svojih samih početaka iako je to ništa u odnosu na ono kako inače nabijam kilometre teksta ovdje je ponestalo inspiracije u principu sve je apsolvirano pa što još dodat. Sad su oni koji kmeče da im je "predugačko" došli na svoje-iako sumnjam :) A druga stvar-na dobrom si tragu, poanta posta je upravo to da se i u šundu nađe ono gledljivo post nije dan iz protivničkog kuta kao takvog nego skretanje pažnje na to da film realno je šund ali da se i pored toga da izvući nešto konstruktivno zabavno i kvalitetno. Ovdje o filmu govorim u pozitivnom kontekstu a to što se na prvu to nebi reklo i jesu čari pozicije iz koje sam dao post :) ali isto u tom konceptu vidim falingu jebiga što ćeš kad sam pobornik principa da se o ozbiljnim temema govori na ozbiljan način osim ako nisu u pitanju crne komedije satira ili parodije. Ovdje ima intrigantnih likova, to je konkretno glavni negativac i ta uloga mi je ovdje najjača zbog toga kako je kreirana od strane redatelja i interpretirana od strane glumca. O ovom filmu od 4 sata mislim da si već prije koju godinu spomenuo negdje u mojim komentarima zvoni mi da sam već čitao-ja bome ne bi imao živaca za 4-satni filmski maraton tako da svaka čast kad ti je uspjelo ipak 4 sata filma traži puno koncentracije a neka optimalna granica mi je 75-120 minuta.

    -LUKI-Nisam niti ja, donedavno nisam niti znao da je ekranizacija ali niti me ne vuče da pročitam. Nije mi legao taj fantasy koncept to je jedini minus filma što je ispričan na taj meni nerealan način a tema realna da ne može biti realnija, drugih zamjerki osim te jedne nemam. Hvala na hvaljenu :)

    avatar

    05.03.2024. (17:34)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    pogledaj II sezonu serije "ŠUTNJA", bolja je od prve, intrigantnija

    avatar

    05.03.2024. (17:46)    -   -   -   -  

  • NF

    film opet nisam gledao, nisam siguran, a ne da mi se guglati je li to po ferićevom predlošku, on inače u principu piše zanimljivo, ako je to njegovo, mislim da sam ipak i predložak preskočio :D Uglavnom su mi u redu ti komentari iz 2021. o upotrebi golotinje u filmu, ja se ne sjećam niti jedne zloupotrebe, valjda jer sam postao izbirljiv s temama i posebno redateljima koje pratim.

    avatar

    06.03.2024. (07:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -SHADOW-Nisam gledao (što mi ne stoji na čast ali što ćeš činjenice su činjenice) zapravo tv već neko vrijeme ne gledam ovaj put iz tehničkih razloga jer na ovom u mojoj sobi imam problema s tonom, ali dati ću si truda pa pogledat tim više što je Matanić u pitanju koji se iskazao kao filmaš pa ne sumnjam da je i kao režiser serija na nivou.

    -NF-Relevantni izvori kažu da je pa sad ako lažu oni lažem i ja. Donedavno to nisam niti znao koncentracija mi je bila na filmu. Post i komentari iz 2021. su ovdje kao asocijacija na neke glupe premise iz opisa pod filmom na youtbu iako u ovom filmu nema puno takvih scena reference korisnika kanala su na nekim mjestima šuplje a iznad svega mi je iritantno valjanje gluposti. Moja izbirljivost je doduše određena jednim kriterijem-inzistiram da film mora biti realističan što je u našoj kinematografiji čest slučaj a ovdje stvari lagano škripe po tom kriteriju iako ne sasvim.

    avatar

    06.03.2024. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...